Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hosgeldin canim hep birlikte mucadele edecegiz insallah sperm azliginin bir sebebi varmi hormonlar yada varikosel gibi

teşekkür ederim gözyaşı hoşbuldukkk...
Canım biz dah acemiyiz bu işte:))) Biz öylesine tahlil yapmıştık böyle bir sonuç beklemiyorduk sırf doktor istediği için bişey çıkmayacağına o kadar emindik ki.. O yüzden sonuçları duyunca şok olduk ayrıntılı bir tahlil değildi maalesef üroloji uzmanı da birşey dememiş sadece bu şartlarda normal yollarla çocuk sahibi olamazsınız demiş tüp bebek tedavisi önrmiş eşim de şok olduğu için birşey de soramamış doktor üç hafta sonra gel tekrar tahlil yapalım o zaman durum netleşir demiş şu anda 1.750.000 sperm sayısı. ileri hareketlilik %10 yerinde hareketlilik %5 hareketsiz %85 çok düşük değerler. morfoloji hakkında bilgi yok yani çok ayrıntılı değil üç ekimde yeni tahlil sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum bu arada boş durmayayım dedim keçi boynuzu kürü, incir, ballı karışımlar vb... şeylerle eşimi beslemeye çalışıyorm ilk günlerde çok umutsuzdum ama şbu topikte okuduklarımdan sonra çok ümitlendim belki de normal yollarla hamile kalabilirim:)))))))

proxed plusun fiyatı yükselmiş 120olmuş çok düşüktü ya:)
bende 100 den alıyordum 105 olacak.
yarınkinide yine eski fiyattan alacağım
sanırım bundan sonra bende arginmaxa geçeceğim.

gökcen sayı 5 milyon altı olunca morfoloji pek çok yerde değerlendirilmiyor.
test öncesi eşine vitamin kullansna belki sonucu azda olsa etkiler.
bizlerin burda kullandıkllarından önemli olanları yazayım sana..

Proxed plus (eczaneden alabilirsin fiyatı 120 tl ayda 2 kutu kullanılıyor)
Larginine(gnc vitamin sitesinde netten alabilirsin)
evicap
omega3

canımm geçmişolsun keşke Rabbim sizi böyle bir dertle sınamasaydı ama Allahımın bildiği vardır bişey...
birbirinize destek olun belki uzun belki kısa bir yola çıkıyorsunz....
testinizi tekrarlayın şu haliyle bile ileri gayet iyi,sayı bir şekilde yükselir ben eşime 1- 1buçuk yıl prokseed içirdim 5 milyondan 52 milyona çıkardım....
yaşlar kaç,evlilik ne kadar?

canim yukselir insallah yeni baslamissiniz tedaviye bende buradakileri okuyuduktan sonra normal yolla sasim oldugunu dusundum bizde daha baslamadik tedaviye birlikte baslariz insallah

gökcen bizim hepimizin danıştığı yada hastası olduğu bir profesör var KAAN AYDOS
mail adresini verelim sana hem bu testi hem 15 gün sonraki testi kendisine mail at
ve eşinin hormon testlerini yaptır doktordan onlarıda talep edin (fsh, lh, testesteron ve prolaktin)
bunları kendisine mail at onunda tedavi fikrini al canım.
ksaydos@tr.net

Gökcen sende aramıza hoşgeldin.
Zamanla ya alışıyor yada hamile kalıyorsun:)
inşallah sende hamile kalanlardan olursun
değerleriniz nasıl sperm testini paylaş istersen burda

teşekkür edrim ekin inşallah dediğin gibi hamile kalanlardan olurum ve inşallah hep beraber bu güzel duyguyu yaşarız.. eşimin sperm sayısı toplamda 1.750.000 ileri hareketli %10 yerinde hareketli %5 hareketsiz %85 morfoloji karışık biraz hiç bişi anlamadık yazılanlardan. ürolojici de bişi dememiş morfoloji ile ilgili sayı AZ HAREKETLİLİK AZ NORMAL YOLLA OLMAZ tüp bebek demiş doktrumu değiştirdim daha iyi bir doktor var ondan randevu aldm onu bekliyorum. Aslında biz ondört aydır korunmuyoruz ama sorun bende diye biliyorduk yani öyleydi polip vardı doktorum gebe kalamazsın ameliyat dedi ve polip ameliyatı oldum herşeyde bir hayır vardır ameliyatta doktorum bende rahim ağzı yetmezliği farketti ve erken teşhis konduğu için çok şanslısın yoksa hamileliklerinde düşük yaşardın ve biz bir kaç bebek kaybetmeden sebebini anlayamazdık dedi doktorum yani hiç bebek kaybı yaşamadan bunu öğrendik o yüzden şükrediyorum allaha. Herşeyde bir hayır vardır biliyorum ameliyattan sonra herşey normal dedi buseferde strese bağladık ama eşimde bişey olacağı hiç aklımıza gelmemiişti yani ne çıksa bende çıkıyordu sırf doktor istediği için tahlili yaptırdk sonuç böle çıktı hayırlısı inşallah..

teşekkür ederim ekin çok çokk sağol..

tamam cnm bunları not alıcam inşallah bir faydası olur..

Merhaba kızlar ..İşten geldim eve ..
Nasılsınız bakalım ?

Canım hoşgeldin aramıza , aileden birisin artık :)
Umarım burada güzel şeyler öğrenir , uygular ve kısa sürede hamile kalırsın ..

slm kızlar nasılsınız ...
bı gecmıse bakıp gelıyorum sabahtan berı dısarlardaydım
bende haberler ıyı degıl malesef

Ne olduuuu Lorke'm ?
Korkutma bizi..

canım ben 25 yaşımdayım eşim 29 yaşında ondört aylık evliyiz ve 14 aydır çocuk istiyoruz hiç korunmadık eşim de ben de öyle çok istiyorduk ki ilk günden beri. ama rabbim insnları sevdiği şeylerle imtihan edermiş galiba çok sevdiğimiz ve çok istediğimiz için bu da bizim imtihanımız.. ama inşallah bu zor günleri de atlatacağız eşimle beraber inanıyorum. destekleriniz için de çok teşekkür edrim umut oldunuz bana.

canım arkadaşlar bütün bilgileri verdi başlayın bunlara yavaş yavaş...
ben arı sütü+bal+polen karışımına çok inanıyorum birde

bilgemmm çokk teşekür ederim.. güzel dileğin için de çok sağol. Rabbim sanada nasip etsin cnm en tatlısından inşallah..:)))

mues için
lorkee:100
gozyası :100
melissela:100
yagmurum :100
karden :200

kızlar bı el atalım hhaydın dualar yavasladı bakıyorumda bende gezmelerdeyım dıye takıp edemıyom
dogru tahmın tebrık ederım calısmaya basladık ama yumrutadan umıdım yok

canım daha olmadı gıbı evet ama bellı de olmaz yumurtlama ıgnelerı sonrası degısık tepkıler verebılıyo vucut bı kac gun daha bekleyelım bakalım

canım sen sonlara dogru olcmeye baslamsıtın ya o yuzden 36.9 a daha hala cıkabılır atesın zaten
suan da ortalamanın usutunde yanı sorun yok
usumenınde etkısı vardır ama bunda
sağolun kızlar şimdi biraz iyiyim üşütmedim canım sadece baş ağrısı var ve ateşim çıkıyo sürekli ama çok şükür bugün biraz iyiyim muese ve sevsere 200 er tane aldım ayrı ayrı
ekledım canım ...
kızlar lorke bugün geldi mi hiç?
doktora gidecekti dimi bugün?merak ettim şimdi.....................

iyi adam lafının üstüne gelirmiş.....
ay cok saolun efendım valla hemen gelmısım

birinde larginine yok diğerinde lcarnitine:)
fark bu
aginmaxman kullan+lcarnitine alııyor
proxed kullanan+larginine alıyor canım

LORRKE HAYYIRDIR CANIM..

ya canım soylekı sabah doktora gıttım
e2 bırazcık yuksektu ya sınır 75 benım 82
tahmın etıtgımız gıbı kıst cıktı folıkul mu dedım folıkul olmustu daha onceden bı kac kere
ben cıkolata ksıtıne benzettım yapısını dedı
22 mm lık malesef
benım bıldıgımde folıkul gebelıgı cok engellemeyebılıo ama cıko engel olabılıyo
doktor sen ınfertılıte olan bı hastaneye devam et dedı verdı ultrason kagıdımı mantıklı olarak
durum bu
esımde hormon testı verdı
daha sonuc cıkmadı ınsallah onda sorun cıkmaz

sonrada endoskopı sonucumu aldım
mıdemde mıkrop varmıs onun ıcın 15 gunluk ılac tedavım var
antıbıyotık ve mıkrop oldurucu

doktora dedım gebelık dusunuyorum ılacların zarARI olurmu
yada kesın bısey dıyemem 15 gunn surecek zaten dedı
ama bence oncelıgı mıdeye ver cunku gebelıktede sorun yasarsın dedı

sankı zırt dıe hamıle kalıyom ya soruyom bıde adama ılacların zararı varmı dıe

durum bole ıste
sogan kaynatıcam sımdı kendıme

Canlarım selam hepinize....Lorkem listedeki arkadaşlar:

meri: 100 okudum
mues: 100 okudum
sevser:100 okudum
umud: 100 okunacak
xead:100 okunacak
yagmurum: 100 okunacak
yeter: 100 okunacak

ben bugün yukarıdaki listemde kalan arkadaşlarıma okuycam. Lorkem sırası gelen bu arkadaşlara benim adımı yazarsan çok sevinirim canım....

canım arkadaşlar bütün bilgileri verdi başlayın bunlara yavaş yavaş...
ben arı sütü+bal+polen karışımına çok inanıyorum birde

eKİNTOSUM BEN ONLARI YAZMAYI UNUTTUM YA:)
gökcen
Keçiboynuzu tozu 1tatlı kaşığı sütle yada duyla yutarak:)
ısırgan tohumu çayıda var sallama olandan
nohut haşla tuzla yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…