- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.681
hosgeldin canim hep birlikte mucadele edecegiz insallah sperm azliginin bir sebebi varmi hormonlar yada varikosel gibi
teşekkür ederim gözyaşı hoşbuldukkk...
Canım biz dah acemiyiz bu işte:))) Biz öylesine tahlil yapmıştık böyle bir sonuç beklemiyorduk sırf doktor istediği için bişey çıkmayacağına o kadar emindik ki.. O yüzden sonuçları duyunca şok olduk ayrıntılı bir tahlil değildi maalesef üroloji uzmanı da birşey dememiş sadece bu şartlarda normal yollarla çocuk sahibi olamazsınız demiş tüp bebek tedavisi önrmiş eşim de şok olduğu için birşey de soramamış doktor üç hafta sonra gel tekrar tahlil yapalım o zaman durum netleşir demiş şu anda 1.750.000 sperm sayısı. ileri hareketlilik %10 yerinde hareketlilik %5 hareketsiz %85 çok düşük değerler. morfoloji hakkında bilgi yok yani çok ayrıntılı değil üç ekimde yeni tahlil sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum bu arada boş durmayayım dedim keçi boynuzu kürü, incir, ballı karışımlar vb... şeylerle eşimi beslemeye çalışıyorm ilk günlerde çok umutsuzdum ama şbu topikte okuduklarımdan sonra çok ümitlendim belki de normal yollarla hamile kalabilirim:)))))))
Canım biz dah acemiyiz bu işte:))) Biz öylesine tahlil yapmıştık böyle bir sonuç beklemiyorduk sırf doktor istediği için bişey çıkmayacağına o kadar emindik ki.. O yüzden sonuçları duyunca şok olduk ayrıntılı bir tahlil değildi maalesef üroloji uzmanı da birşey dememiş sadece bu şartlarda normal yollarla çocuk sahibi olamazsınız demiş tüp bebek tedavisi önrmiş eşim de şok olduğu için birşey de soramamış doktor üç hafta sonra gel tekrar tahlil yapalım o zaman durum netleşir demiş şu anda 1.750.000 sperm sayısı. ileri hareketlilik %10 yerinde hareketlilik %5 hareketsiz %85 çok düşük değerler. morfoloji hakkında bilgi yok yani çok ayrıntılı değil üç ekimde yeni tahlil sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum bu arada boş durmayayım dedim keçi boynuzu kürü, incir, ballı karışımlar vb... şeylerle eşimi beslemeye çalışıyorm ilk günlerde çok umutsuzdum ama şbu topikte okuduklarımdan sonra çok ümitlendim belki de normal yollarla hamile kalabilirim:)))))))
proxed plusun fiyatı yükselmiş 120olmuş çok düşüktü ya:)
bende 100 den alıyordum 105 olacak.
yarınkinide yine eski fiyattan alacağım
sanırım bundan sonra bende arginmaxa geçeceğim.
slm kızlar nasılsınız ...
bı gecmıse bakıp gelıyorum sabahtan berı dısarlardaydım
bende haberler ıyı degıl malesef
Gökcen sende aramıza hoşgeldin.
Zamanla ya alışıyor yada hamile kalıyorsun:)
inşallah sende hamile kalanlardan olursun
değerleriniz nasıl sperm testini paylaş istersen burda
canim arginmaxla proxed aynimi
gökcen bizim hepimizin danıştığı yada hastası olduğu bir profesör var KAAN AYDOS
mail adresini verelim sana hem bu testi hem 15 gün sonraki testi kendisine mail at
ve eşinin hormon testlerini yaptır doktordan onlarıda talep edin (fsh, lh, testesteron ve prolaktin)
bunları kendisine mail at onunda tedavi fikrini al canım.
ksaydos@tr.net
canim yukselir insallah yeni baslamissiniz tedaviye bende buradakileri okuyuduktan sonra normal yolla sasim oldugunu dusundum bizde daha baslamadik tedaviye birlikte baslariz insallah
gökcen sayı 5 milyon altı olunca morfoloji pek çok yerde değerlendirilmiyor.
test öncesi eşine vitamin kullansna belki sonucu azda olsa etkiler.
bizlerin burda kullandıkllarından önemli olanları yazayım sana..
Proxed plus (eczaneden alabilirsin fiyatı 120 tl ayda 2 kutu kullanılıyor)
Larginine(gnc vitamin sitesinde netten alabilirsin)
evicap
omega3
Canım hoşgeldin aramıza , aileden birisin artık :)Merhaba arkadaşlar bende bu kulübün yeni üyelerindenim. Vee sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum imnşallah rabbim hepimizin bebiş hasretine son verir bir an evvel.. Ben de eşimin sperm azlığı ile ilgili olarak gebelik problemi yaşıyorum. ve tüp bebek denemesinden önce normal yollarla hamile kalabilmek için mücadele eeceğim sizler gibi. Ben tüp bebekten başka şansımız olmadığını bir kaç gün önce öğrendim ve bu birkaç gündür bu duyguyla mücadele etmeye çalışıyorm. bu topiği takip ediyorum ve bugün yazmaya karar verdim çünkü içinde bulunduğum ruh halini kimseyle paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile paylaşmadm henüz çünkü sürekli sorularla muhatap olmak bana acıyarak bakmalarını görmek istemiyorum üzülmesin diye anneciğime bile söylemedim ve eşim üzülmesin diye onun yanında da belli etmiyorm takmıyormuşum gibi davranıyorm hatta birbirimize tüp anne tüp baba diye takılıyoruz dalga geçiyoruz kendimizle çünkü bununla başka türlü başedemeyiz bende buradan sizlerle güç bulmak sizlerden destek bulmak ve sizlere destek olmak istiyorum. çünkü bizi bizden başkası anlayamaz beni de aranıza kabul eder misiniz????
slm kızlar nasılsınız ...
bı gecmıse bakıp gelıyorum sabahtan berı dısarlardaydım
bende haberler ıyı degıl malesef
canımm geçmişolsun keşke Rabbim sizi böyle bir dertle sınamasaydı ama Allahımın bildiği vardır bişey...
birbirinize destek olun belki uzun belki kısa bir yola çıkıyorsunz....
testinizi tekrarlayın şu haliyle bile ileri gayet iyi,sayı bir şekilde yükselir ben eşime 1- 1buçuk yıl prokseed içirdim 5 milyondan 52 milyona çıkardım....
yaşlar kaç,evlilik ne kadar?
canım ben 25 yaşımdayım eşim 29 yaşında ondört aylık evliyiz ve 14 aydır çocuk istiyoruz hiç korunmadık eşim de ben de öyle çok istiyorduk ki ilk günden beri. ama rabbim insnları sevdiği şeylerle imtihan edermiş galiba çok sevdiğimiz ve çok istediğimiz için bu da bizim imtihanımız.. ama inşallah bu zor günleri de atlatacağız eşimle beraber inanıyorum. destekleriniz için de çok teşekkür edrim umut oldunuz bana.
dogru tahmın tebrık ederım calısmaya basladık ama yumrutadan umıdım yoksorma bu aralar dua ihmal ediliyor...
lorke herkezin atelşini takip ediyordur yine regl bitmişti malum çalışmalarda olma ihtimali var...
ekin bu aralar sperm temizliğinde kendileri çokk yogun
bizde buralarda işteee
topik böleee
canım daha olmadı gıbı evet ama bellı de olmaz yumurtlama ıgnelerı sonrası degısık tepkıler verebılıyo vucut bı kac gun daha bekleyelım bakalımkızlar günaYDINNNN(((((((((
benim bu ay yumurta oluşumum olmadı galibaki Ateşim hala regli sıcaklığında ,belliydi zaten doğru düzgün akıntı bile olmadı(((((((
boşuna gitti bu kadar çalışma17:
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sen sonlara dogru olcmeye baslamsıtın ya o yuzden 36.9 a daha hala cıkabılır atesın zatenronyam 3 gündür sabahları üşüyerek uyanıyorum ısınsamda ateşim 36,5 yumurtlamadan sonraki ateşten düşük çıkıyo geçen adet dönemine yakında 36,9 gibiydi..
üşümektenmi böle oluyor
ekledım canım ...sağolun kızlar şimdi biraz iyiyim üşütmedim canım sadece baş ağrısı var ve ateşim çıkıyo sürekli ama çok şükür bugün biraz iyiyim muese ve sevsere 200 er tane aldım ayrı ayrı
kızlar lorke bugün geldi mi hiç?
doktora gidecekti dimi bugün?merak ettim şimdi.....................
ay cok saolun efendım valla hemen gelmısımiyi adam lafının üstüne gelirmiş.....
birinde larginine yok diğerinde lcarnitine:)
fark bu
aginmaxman kullan+lcarnitine alııyor
proxed kullanan+larginine alıyor canım
LORRKE HAYYIRDIR CANIM..
canım arkadaşlar bütün bilgileri verdi başlayın bunlara yavaş yavaş...
ben arı sütü+bal+polen karışımına çok inanıyorum birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?