Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum

bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi

genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı

canim gayet guzel
sorunun nedir anlamadim?

eşimle uğraşmaktan kendime hiç bakmamıştım,genel anlamda adetlerim düzenli ve 10_14 günler arası vucüt ısım artıyo ama hiç yumurta takibi yaptırmadım ben, ovülasyon testinide bu ay ilk kez yapıcam canım,yani o konuya bu ay el atıcaz

ben seni bu ay hamile biramazsam gor bak

Arkadaşlar merhaba...
ben hala hazırlıklara başlayamadım..4 günden beri evde hasta yatıyorum..bu ay da böyle geçti sayılır...ovulasyon testi ve jel yarın geliyo ..bakalım bi şansımı deneyeceğim yarın akşam...

Kızlar bişey soracağım,bu preseedi biraz araştırdım da,kullanım zamanlarında negatif tüp bebek denemelerinden sonra bekleme sürecinde kullanılır yazıyor.Hani boş boş beklemektense bu arada uğraşsam mı acaba :17:Belli mi olur belki yolunu şaşırmış bi sperm uğrayıverir,nedersiniz :66:

tatlim tabiki kullanacaksin bu ay
ovulasyon testiyle ama

kacinci gunundesin bugun?

Hazelciğim sizde en son sayı,hareket,morfoloji neydi?Preseed kullandın mı hiç?

canım bızım amelıyattan sonra 1 ccde 17 mılyon,ılerı hareket % 20 yavas hareket % 32,hareketsız 48 canlı sperm % 70,morfolojı % 2 .evet canım 3 ay preseed kullandım ama hala bısı yok bende.:14:

meri sızınle degerlerımız cok benzıyor

canım bızım amelıyattan sonra 1 ccde 17 mılyon,ılerı hareket % 20 yavas hareket % 32,hareketsız 48 canlı sperm % 70,morfolojı % 2 .evet canım 3 ay preseed kullandım ama hala bısı yok bende.:14:

meri sızınle degerlerımız cok benzıyor

evet canım değerler çok yakın ama keşke proxeed kullansanız sizde çünkü biz bu değere 1.5 gibi bi sürede çıktık ,sizin değerler kim bilir kasç olur kullanszanız

Back
X