Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sımdı arkadaslarım oncelıkle esımın bır ay kullanmasının sebebı fıyatının cok yuksek olmasıydı sanırım bır kutusunu 150 tl ye almıstık.En az 6 aylık kullanımda etkısını gorursunuz dıye bır ıbarede vardı kutunun yanında fılan yanlıs hatırlamıyorsam.Benım esımde de varıkosel vardı cıft taraflı ve amelıyat oldu amelıyat sonrasıda degerler aynı kaldı hıc yukselme olmadı hatta aksıne dusus bıle oldu.Kaan hoca ıle ırtıbata gectık klomen endol-trental verdı esıme onlarıda kullandı.Kecıboyunuzu kuru,kore gınsengı,arı sutu bal polen,ballı macun vs vs.....Sonuc hep aynı sayılar 1ile 5 mılyon arasında ılerı hareket sıfır morfolojı sıfır.Bu arada e vıtamınını de hergun ıctı.Yaklasık 1 yıldır hıc kesmedık bu tedavılerı hala kecıboynuzu kullanıyor ama dogal yolla hamılelıge yetecek kadar sperm mumkun degıl olusmuyor(((((((((((

ekıntos alttakı cızelgede gordugum kadarı ıle hamılesın sanırım canım Allah tamamına erdırsın saglıklı dogumlar dılerım oncelıkle:)merak ettıgım bır sey var 1.5 yıl sadece proxeed plus kullandınız ve sen dogal yollamı hamıle kaldın?yoksa tedavı gordunuz mu ?
tesekkuler

sevser ıcın
yeter:100
karden:200
boncuk:100
lorkee:100
melis:100
ekin79:100
ekıntos:100
gozyası :100

son 100 kaldı

pek değil hiç yok lorkem unuttum kız nasıl bişey
olduğunu bu ay hatırlıcam inşallah bir aksilik çımazsa
ilk baştada ekinin gözüne sokucam ateş tablomu
kız bu bısıklete bınmek gıbı bısey
yıllar gecsede unutmazsın

nerdeyse 1buçuk yıl ara vermedik desek yeri var.bitince bazen alış süremiz uzuyordu 1 hafta ongün ihmalkarlıktan......

kilzar biz ilk kez kullanicaz proxeed plus su acemiyim mazur gorun biz iki kutu sipearis vermistim toz halinde geldi icinde 15 gunlum var gunde 2 kez 2 ktu bir ay yapiyo dogrumu kizlar tozmu oluyo tablet mi oluyo dogru ilacmi bize gelen

evet ne yazık ki bu vitaminlere ayrı bir bütçe ayırmak zor oluyor...yeri geliyor arkadaşlar beğendiği bir giysiden vazgeçiyor....
ne güzel varikosel ameliyatını halletmişsiniz...ne kadar oldu?
bizim bu gece burda bahsettiğimiz vitaminlerin düzenli kullanımı işe yarıyor

ekıncıgım evet bakıldı canım.kaan hoca fsh ı yukseltmek lazım dedı bıze bır donem baktı kı ıyı sonuc alamadık tedavılerden dıye menegon ıgne kullansın esın dedı.Esım ıgnenın adını duyunca dırek caydı ve butun tedavılerı bıraktıBızım en son fsh degerımızı yazım buradan sıze ben pek anlamıyorum da:)sız bır yorum yapın barı?Fsh ı en son 3.67 mıs cok mu kotu?*

Klomen fayda etmediği için iğne demiş..
iğne insülin iğnesiyle vuruluyor normal iğne değilki
acısı olmuyor sadece ilaç biraz yakıyor
sen eşini ikna et canım
başka yolu yok de.
ayrıca proxedı netten gittigid. dan 105 tl ye falan alabilirsin

Son düzenleme:
ekıntoscugum haklısın canım ama bız bu kadar maılyetlı ve sonucu kesın olmayan tedavıler yerıne dırek tup bebek deneyelım dedık ve ıkı kez tup bebek denemesı yaptıkAmelıyatı suabt 2009 da oldu esım ama hıcbır fayda gormedıgı ıcın bosuna oldugunu dusunuyor(

canim benim keske igneleri hayir demeseydi bize cok faydasi oldu ilk sperm diye bisey yokken simdi doktorumuz normalden deneyin diyo..benim esim 3 yildir bikmadan usanmadan haftada 3 gun gobeginden igne yapiyo..:85:

kilzar biz ilk kez kullanicaz proxeed plus su acemiyim mazur gorun biz iki kutu sipearis vermistim toz halinde geldi icinde 15 gunlum var gunde 2 kez 2 ktu bir ay yapiyo dogrumu kizlar tozmu oluyo tablet mi oluyo dogru ilacmi bize gelen
doğru hayatım suya karıştırıp içiliyor....
canım biz şubat ayında kaan aydosa başladık....öncesinde proxseed,bal+arısütü+polen,keçiboynuzlu bir karışım uzun süredir kullanıyordu....burdaki arkadaşların tavsiyesi ile largınıne,gınseng,omega 3 ,incir kürü falan yaptım yaklaşık 6 aybunlar düzenli kullandı eşim...
kaan hoca ile tedaviye testlerden sonra 1 ay yarım klomen kullandık faakat eşimin östrojenini yükseltti hoca bıraktırdı.menegon iğneye geçtik 15 gün kullandık ve ben hamile kaldım....bizde hocaanın uyguladığı tedavi değilde söylediği sözlerle verdiği moralle hamile kaldım. bizim eşimle beraber hamile kaldığım ay moralimiz çok yüksekti....
nasılsın ekintos hemşom benim,bebişin nasıl
krizi bende merak ettim kimse cvp vermedi

bebiş iyidir inşallah bu ay sonu öğrenicem bakalım....
krisi merak etme geziyordur o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…