- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.821
nasılsın hemşo :)
bende krizi merak ettim ama kimse cevap vermedi
kız bu bısıklete bınmek gıbı bıseypek değil hiç yok lorkem unuttum kız nasıl bişey
olduğunu bu ay hatırlıcam inşallah bir aksilik çımazsa
ilk baştada ekinin gözüne sokucam ateş tablomu
nerdeyse 1buçuk yıl ara vermedik desek yeri var.bitince bazen alış süremiz uzuyordu 1 hafta ongün ihmalkarlıktan......
sımdı arkadaslarım oncelıkle esımın bır ay kullanmasının sebebı fıyatının cok yuksek olmasıydı sanırım bır kutusunu 150 tl ye almıstık.En az 6 aylık kullanımda etkısını gorursunuz dıye bır ıbarede vardı kutunun yanında fılan yanlıs hatırlamıyorsam.Benım esımde de varıkosel vardı cıft taraflı ve amelıyat oldu amelıyat sonrasıda degerler aynı kaldı hıc yukselme olmadı hatta aksıne dusus bıle oldu.Kaan hoca ıle ırtıbata gectık klomen endol-trental verdı esıme onlarıda kullandı.Kecıboyunuzu kuru,kore gınsengı,arı sutu bal polen,ballı macun vs vs.....Sonuc hep aynı sayılar 1ile 5 mılyon arasında ılerı hareket sıfır morfolojı sıfır.Bu arada e vıtamınını de hergun ıctı.Yaklasık 1 yıldır hıc kesmedık bu tedavılerı hala kecıboynuzu kullanıyor ama dogal yolla hamılelıge yetecek kadar sperm mumkun degıl olusmuyor(((((((((((
iyiyim hemşo:)))nerelerdeydin kız sen?
sevser ıcın
yeter:100
karden:200
boncuk:100
lorkee:100
melis:100
ekin79:100
ekıntos:100
gozyası :100
son 100 kaldı
kız bu bısıklete bınmek gıbı bısey
yıllar gecsede unutmazsın
kilzar biz ilk kez kullanicaz proxeed plus su acemiyim mazur gorun biz iki kutu sipearis vermistim toz halinde geldi icinde 15 gunlum var gunde 2 kez 2 ktu bir ay yapiyo dogrumu kizlar tozmu oluyo tablet mi oluyo dogru ilacmi bize gelen
ekıncıgım evet bakıldı canım.kaan hoca fsh ı yukseltmek lazım dedı bıze bır donem baktı kı ıyı sonuc alamadık tedavılerden dıye menegon ıgne kullansın esın dedı.Esım ıgnenın adını duyunca dırek caydı ve butun tedavılerı bıraktıBızım en son fsh degerımızı yazım buradan sıze ben pek anlamıyorum da:)sız bır yorum yapın barı?Fsh ı en son 3.67 mıs cok mu kotu?*
evet canım dogru anlamıssın ve dogru almıssın
ben herhangi bir arkadaş için dün 100 tane okumuştum
sevser için olsun ,adını koydum:)))
ekıncıgım evet bakıldı canım.kaan hoca fsh ı yukseltmek lazım dedı bıze bır donem baktı kı ıyı sonuc alamadık tedavılerden dıye menegon ıgne kullansın esın dedı.Esım ıgnenın adını duyunca dırek caydı ve butun tedavılerı bıraktıBızım en son fsh degerımızı yazım buradan sıze ben pek anlamıyorum da:)sız bır yorum yapın barı?Fsh ı en son 3.67 mıs cok mu kotu?*
doğru hayatım suya karıştırıp içiliyor....kilzar biz ilk kez kullanicaz proxeed plus su acemiyim mazur gorun biz iki kutu sipearis vermistim toz halinde geldi icinde 15 gunlum var gunde 2 kez 2 ktu bir ay yapiyo dogrumu kizlar tozmu oluyo tablet mi oluyo dogru ilacmi bize gelen
canım biz şubat ayında kaan aydosa başladık....öncesinde proxseed,bal+arısütü+polen,keçiboynuzlu bir karışım uzun süredir kullanıyordu....burdaki arkadaşların tavsiyesi ile largınıne,gınseng,omega 3 ,incir kürü falan yaptım yaklaşık 6 aybunlar düzenli kullandı eşim...ekıntos alttakı cızelgede gordugum kadarı ıle hamılesın sanırım canım Allah tamamına erdırsın saglıklı dogumlar dılerım oncelıkle:)merak ettıgım bır sey var 1.5 yıl sadece proxeed plus kullandınız ve sen dogal yollamı hamıle kaldın?yoksa tedavı gordunuz mu ?
tesekkuler
nasılsın ekintos hemşom benim,bebişin nasıl
krizi bende merak ettim kimse cvp vermedi
canım sen dun 100 demıstın ben muese yazmıstım
onu mu dıyorsun yoksa ekstra mı okudun sonradan
hosgeldın bu arada gecelerın kadını
hurremı mı ızlıyordun
hatıce yıne hamıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?