- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.841
bebiş iyidir inşallah bu ay sonu öğrenicem bakalım....
krisi merak etme geziyordur o:)
Allah nasip ederse bir oğlum olcak....tez vakiite Rabbim sizlerede asip etsin ,bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsingitmedi sandım bide yazdım :) çifte msj oldu
nerelerde olayım girmedim bi müddet ,ara verdim bebiş işlerine
sizleri merak ettimde ondan geldim,bebişin nassıl kız erkek belli oldumu ?
ekıntoscugum haklısın canım ama bız bu kadar maılyetlı ve sonucu kesın olmayan tedavıler yerıne dırek tup bebek deneyelım dedık ve ıkı kez tup bebek denemesı yaptıkAmelıyatı suabt 2009 da oldu esım ama hıcbır fayda gormedıgı ıcın bosuna oldugunu dusunuyor (
lorkem Allah iyiliğini versin emi
bisiklete binmek gibimi yani
kjız ben bisiklete binmeyeli en az 10 sene olmuştur
onuda unutmuşumdur kesin
ben gazozuma ilaç attırmayı düşünüyorum
Gamzelım keske demeseydı bence de ama cokta ustune gıdemıyorum.Cok hassas oluyor bu konuyla ılgılı.En azından sıgarayı bıraktı.Oda guzel bır gelısme ama mecbur kalırsa kullanır sanırım ıgnelerı ama senın esınde cok dırayetlıymıs tebrık ederım.Insallah dogal yoldan gelır bebegın en yakın zamanda.
ekıntoscugum cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.Insallah bızde o gunlerı goruruz en yakın zamanda
Gamzelım keske demeseydı bence de ama cokta ustune gıdemıyorum.Cok hassas oluyor bu konuyla ılgılı.En azından sıgarayı bıraktı.Oda guzel bır gelısme ama mecbur kalırsa kullanır sanırım ıgnelerı ama senın esınde cok dırayetlıymıs tebrık ederım.Insallah dogal yoldan gelır bebegın en yakın zamanda.
ekıntoscugum cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.Insallah bızde o gunlerı goruruz en yakın zamanda
ins canim benim..esim okunda dirayetli ama bende sigarayi biraktiramadim 1 bucuk gunde 1 paket bitiriyo bende sigrayi biraktiramadim..RABBIM hepimize nasip etsin
:)))))))))))))yağmurumm dediğin gibi hala yumurtlama olmamış
ama daha 17.gündesin her an herşey olabilir
öperim seni güzel yüreklimm
canım sen dun 100 demıstın ben muese yazmıstım
onu mu dıyorsun yoksa ekstra mı okudun sonradan
hosgeldın bu arada gecelerın kadını
hurremı mı ızlıyordun
hatıce yıne hamıle
esracım nasılsın:)
ceyaln dilinimi yuttun delü
hayat belirtisi göstersene
ne sen nede esra benimle
konuşmuyorsunuz
evet sigara çok önemli....eşim bıraktı ocak ayında ve işe yaradı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?