Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkem Allah iyiliğini versin emi
bisiklete binmek gibimi yani
kjız ben bisiklete binmeyeli en az 10 sene olmuştur
onuda unutmuşumdur kesin
ben gazozuma ilaç attırmayı düşünüyorum

gitmedi sandım bide yazdım :) çifte msj oldu
nerelerde olayım girmedim bi müddet ,ara verdim bebiş işlerine
sizleri merak ettimde ondan geldim,bebişin nassıl kız erkek belli oldumu
?
Allah nasip ederse bir oğlum olcak....tez vakiite Rabbim sizlerede asip etsin ,bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin

benimde 2 tüp denemem var....baya olmuş olalı ama niye boşa olsun.....
herşeyin bir vakti varmış....

Gamzelım keske demeseydı bence de ama cokta ustune gıdemıyorum.Cok hassas oluyor bu konuyla ılgılı.En azından sıgarayı bıraktı.Oda guzel bır gelısme ama mecbur kalırsa kullanır sanırım ıgnelerı ama senın esınde cok dırayetlıymıs tebrık ederım.Insallah dogal yoldan gelır bebegın en yakın zamanda.

ekıntoscugum cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.Insallah bızde o gunlerı goruruz en yakın zamanda

ins canim benim..esim okunda dirayetli ama bende sigarayi biraktiramadim 1 bucuk gunde 1 paket bitiriyo bende sigrayi biraktiramadim..RABBIM hepimize nasip etsin

canım moralinizi yüksek tutun.....sayı bizde 24 milyondu ama morfoloji ,ileri hızlı sıfırdı....
Rabbim ol desin yeter ki.....

kımlerı goruyorum
nerden estıde geldın :)

Herseyın bır vaktı olduguna bende cok ınanıyorum.zamanı var demek kı hayırlısı boyleymıs dıyorum.cunku nısan ayında ıkıncı denememde hamıle kaldım 2.5 aylıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum.En azından hamıle kalabılıyorum dıye avutuyorum kendımı.Allah'ım bızlerın dualarını kabul eder İnşallah en yakın zamanda tum ısteyenler saglıklı bır sekılde bebeklerımıze hamıle kalırız.

yağmurumm dediğin gibi hala yumurtlama olmamış
ama daha 17.gündesin her an herşey olabilir
öperim seni güzel yüreklimm
:)))))))))))))
canım sen dun 100 demıstın ben muese yazmıstım
onu mu dıyorsun yoksa ekstra mı okudun sonradan

hosgeldın bu arada gecelerın kadını
hurremı mı ızlıyordun

hatıce yıne hamıle

ewet tatalım ben dün için okudum muese oldu o zaman:))
o salak dizileri o yüzden hiç izlremiyorum,çeketi atıyorlar karılar hemen hamile kalıyor((

Esoşş burdamısın kuzum sende:)forumu takıp edıyordum proxeedle ılgılı yorum olunca gırdım sohbete daldım:)
sagolsun kızlar bana baya bılgı verdıler:=

gamzelım amın canım aminnn.

ekıntos canım kesınlıkle sıgara hersey ıcın zarar bır tek bebek tedavısı ıcın degıl ben nefret edıyorum ıyı oldu bıraktıgı:))))senınkıde bırakmıs ne guzel:))

lorkee bebem ovulasyaon testi yaptım bugün ikinci çizgi nerdeyse birinci koyulukta
bence daha yumurtam çatlamdı
sanki akıntımda gelmeye başladı:))
sevsere okuyacağım son 100 haberin olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…