Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdilik doğal yolla gebelik bekliyoruz. Klomen yarım tablet ve sabah akşam 1 tane Proxeed ile devam edelim. Bir de sabahları 1 adet Endol tablet alın. Kasımda hem hormon hem de sperm bakalım.
Saygılarımla.

demiş:)

ilk kez doğal dedi

canım doğal demiş işte çok sevindim yaaa

inşallah doğal yoldan olacak ekinim ben fazlaca ümitliyim senden
bize yine tüp bebeğe geçelim demiş ama benim tedavi olmam şartmış
çok önemliymiş ve bir doktor önermiş ama ankarada acaba bizi ankaradamı
sanıyo bu doktoru önerdi

ekinnnn sana bişe sorcam eşin hormon tetkiki için kan verirken sabah aç karnınamı veriyor kan veriyor.... hormonlara sabah aç karnına hiç bir iş yapılmadan bakılması daha sağlıklıdır yaa siz ölemi veriyorsunuz yarın eşimin hast. astım için kontrolü var gitmişken hormonlarada baktıralım diyoruz daa spermioğgrama ikna edemedim bari hormonlara baktırsak

fsh için farketmiyor canım..
farkeden durumlarda hastane uyarıyor zaten mesela prolaktinde.
akşam verdi kanı müsait olduğu için

Biliyorum ki, Rabbimin takdiri olması ama onun aciz bi kulundan bile bunu duymak o kadar güzelki

evet canım yaa kesinlikle bende geçenlerde attığım maile cvp vermişti spermler normol gebelik için bile yeterliymiş ama tüple bile olmadığına göre başka bir sorun olabilirmiş hormonlara baktırın demiş bide gelin demiş dna bakalım demiş...
ama 3 ayrı mailde 3 ayrı cvp vermişti neye inanacağımı şaşırdım bende birinde olmaz dedi birinde olabilir dedi onunda kafası karıştı artık anlaşılan :97::97::97:

benim durumu unuttu yoksa banada derdi eminol:)

durmunuz müsaitmiydi bilmyiorum ama keşke tatilde bi gitseydiniz biz ilk 5 ay boşuna mailleştik vitamin kullandık birebir muayene olmadan gerçek tedavi başlamıyor be canım

fsh için farketmiyor canım..
farkeden durumlarda hastane uyarıyor zaten mesela prolaktinde.
akşam verdi kanı müsait olduğu için

anladım canım yaa benim bildiğim sabah aç karnına hiçbir iş yapılmadan hoprmon tahlilini vermek daha sağlıklı.... bende tsh kontrolüm için kanı sabah aç karnına veriiyorum... bizim laborantla görütüm oda sabah aç karnına vermek daha sağlıklı dedi o yüzden sorayım dedim sana

belkide banada dedi keşke sende burda tedavi olsan diye ama mümkün diil diyince cem demireli önerdi 300 tl sadece muayenesi beni aştı ..
oturdum k.çımın üstüne tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…