- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.261
ekin gibi delümü o
ekin bi amaç için koymuş hem oraya
baştan çıkarmaya çalışmış
ceylan kız git yat rüyanda spermlerin saldırısına uğrıcan:)))
ekinim maillerine bak cevap geldi bana
ayy düşünsene gögüs aramdan koltuk altımdan bacak aramdan çıkıp bana saldırıyolarmış her yerimi sarıyolarmış ıyyyyy ögggggg
geliş saatine baksana bi yenimi gelmiş
bende bişi yok henüz.
Şimdilik doğal yolla gebelik bekliyoruz. Klomen yarım tablet ve sabah akşam 1 tane Proxeed ile devam edelim. Bir de sabahları 1 adet Endol tablet alın. Kasımda hem hormon hem de sperm bakalım.
Saygılarımla.
demiş:)
ilk kez doğal dedi
Şimdilik doğal yolla gebelik bekliyoruz. Klomen yarım tablet ve sabah akşam 1 tane Proxeed ile devam edelim. Bir de sabahları 1 adet Endol tablet alın. Kasımda hem hormon hem de sperm bakalım.
Saygılarımla.
demiş:)
ilk kez doğal dedi
canım doğal demiş işteçok sevindim yaaa
ekinnnn sana bişe sorcam eşin hormon tetkiki için kan verirken sabah aç karnınamı veriyor kan veriyor.... hormonlara sabah aç karnına hiç bir iş yapılmadan bakılması daha sağlıklıdır yaa siz ölemi veriyorsunuz yarın eşimin hast. astım için kontrolü var gitmişken hormonlarada baktıralım diyoruz daa spermioğgrama ikna edemedim bari hormonlara baktırsak
Biliyorum ki, Rabbimin takdiri olması ama onun aciz bi kulundan bile bunu duymak o kadar güzelki
inşallah doğal yoldan olacak ekinim ben fazlaca ümitliyim senden
bize yine tüp bebeğe geçelim demiş ama benim tedavi olmam şartmış
çok önemliymiş ve bir doktor önermiş ama ankarada acaba bizi ankaradamı
sanıyo bu doktoru önerdi
evet canım yaa kesinlikle bende geçenlerde attığım maile cvp vermişti spermler normol gebelik için bile yeterliymiş ama tüple bile olmadığına göre başka bir sorun olabilirmiş hormonlara baktırın demiş bide gelin demiş dna bakalım demiş...
ama 3 ayrı mailde 3 ayrı cvp vermişti neye inanacağımı şaşırdım bende birinde olmaz dedi birinde olabilir dedi onunda kafası karıştı artık anlaşılan :97::97::97:
fsh için farketmiyor canım..
farkeden durumlarda hastane uyarıyor zaten mesela prolaktinde.
akşam verdi kanı müsait olduğu için
benim durumu unuttu yoksa banada derdi eminol:)
inşallah doğal yoldan olacak ekinim ben fazlaca ümitliyim senden
bize yine tüp bebeğe geçelim demiş ama benim tedavi olmam şartmış
çok önemliymiş ve bir doktor önermiş ama ankarada acaba bizi ankaradamı
sanıyo bu doktoru önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?