- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.281
durmunuz müsaitmiydi bilmyiorum ama keşke tatilde bi gitseydiniz biz ilk 5 ay boşuna mailleştik vitamin kullandık birebir muayene olmadan gerçek tedavi başlamıyor be canım
evet doğru sölüyorsun aslında dr. haklı ortada hasta yok hastalık var sanal bir hasta tedavi etmek ne kadar kolay olabilir....
canım maddi olarak gitmemiz zordu açıkcası hiç düşünmedikde belki düşünmü olsaydık gidebilirdik bizimkisi ihmalkarlıkmı nedir inan bende çözemedim :26::26::26:
belkide banada dedi keşke sende burda tedavi olsan diye ama mümkün diil diyince cem demireli önerdi 300 tl sadece muayenesi beni aştı ..
oturdum k.çımın üstüne tabiki..
banada batuhan özmen demiş baktımda netten
çankayada muayenehanesi kim bilir o ne kadar ister
hani gidiyim bir kez muayene oliyim desem baya masraflı olur ya
maille tedavi etseydi oda keşke amannnnnnnnnnnnn
onun bile bi zamanı var aşılama düşünüyorduk..gittik dedilerki size anca tüp olur..
hocaya sordum napalım.
gelin dedi..
eşimde hemen tmm dedi..
gittik ..
maliyeti anlattım sizin sgk var birde. sadece yol parası+hocanın ücreti 300+kalırsanız otel parası..
evet canımmm sgk var mailiyeti fazla olmayacak otele bile gerek yok eşimin ailesi ankarada diyorum ya galiba ihmalkarlık bizimkisi
sen kendine bi infertiliteyle ilgilenen kadın doğumcu bul canım orda.
ankarayı boşver kolaymı bi kereyle bitmicekki.
evet aynen öyle..belkide izinde evde harcadınız o kdr kızmak için geç kaldım sanırım
ben bunu düşünmek için sende bana kızmak için geç kaldık... insanın basiretinin bağlandığı anlar vardırya işte bizde şuna öle bir durumdayız bana sebepmi gerekti dürtümü anlamıyorum... ama inan ben kendime kızıyorum
diyorum ya onunda bir zamanı var!
nasibi günü vakti var..
ama fırsatları kaçırdıkmı yakalayalımda
inşallah nasip olur canım
bende uyuyayım.
iyi geceler canım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?