Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
durmunuz müsaitmiydi bilmyiorum ama keşke tatilde bi gitseydiniz biz ilk 5 ay boşuna mailleştik vitamin kullandık birebir muayene olmadan gerçek tedavi başlamıyor be canım

evet doğru sölüyorsun aslında dr. haklı ortada hasta yok hastalık var sanal bir hasta tedavi etmek ne kadar kolay olabilir....
canım maddi olarak gitmemiz zordu açıkcası hiç düşünmedikde belki düşünmü olsaydık gidebilirdik bizimkisi ihmalkarlıkmı nedir inan bende çözemedim :26::26::26:

onun bile bi zamanı var aşılama düşünüyorduk..gittik dedilerki size anca tüp olur..
hocaya sordum napalım.
gelin dedi..
eşimde hemen tmm dedi..
gittik ..
maliyeti anlattım sizin sgk var birde. sadece yol parası+hocanın ücreti 300+kalırsanız otel parası..

belkide banada dedi keşke sende burda tedavi olsan diye ama mümkün diil diyince cem demireli önerdi 300 tl sadece muayenesi beni aştı ..
oturdum k.çımın üstüne tabiki..

banada batuhan özmen demiş baktımda netten
çankayada muayenehanesi kim bilir o ne kadar ister
hani gidiyim bir kez muayene oliyim desem baya masraflı olur ya
maille tedavi etseydi oda keşke amannnnnnnnnnnnn

banada batuhan özmen demiş baktımda netten
çankayada muayenehanesi kim bilir o ne kadar ister
hani gidiyim bir kez muayene oliyim desem baya masraflı olur ya
maille tedavi etseydi oda keşke amannnnnnnnnnnnn

sen kendine bi infertiliteyle ilgilenen kadın doğumcu bul canım orda.
ankarayı boşver kolaymı bi kereyle bitmicekki.

evet canımmm sgk var mailiyeti fazla olmayacak otele bile gerek yok eşimin ailesi ankarada diyorum ya galiba ihmalkarlık bizimkisi

sen kendine bi infertiliteyle ilgilenen kadın doğumcu bul canım orda.
ankarayı boşver kolaymı bi kereyle bitmicekki.

bakıyorum ama şimdilik bulamadım ekinim araştırmaya devam ederim
hem kaan beyede burda bir doktor soralım diyorum belki vardır tanıdığı
bu gecelik benden bu kadar kızlar hayırlı geceler sizlere çok uykum geldi :79::79:

evet aynen öyle..belkide izinde evde harcadınız o kdr kızmak için geç kaldım sanırım

ben bunu düşünmek için sende bana kızmak için geç kaldık... insanın basiretinin bağlandığı anlar vardırya işte bizde şuna öle bir durumdayız bana sebepmi gerekti dürtümü anlamıyorum... ama inan ben kendime kızıyorum

diyorum ya onunda bir zamanı var!
nasibi günü vakti var..
ama fırsatları kaçırdıkmı yakalayalımda

diyorum ya onunda bir zamanı var!
nasibi günü vakti var..
ama fırsatları kaçırdıkmı yakalayalımda

evet canım bu fırsatı kaçırdım ama hiç belli olmaz eşim bir hafta içi 2 günlük izin alırsa benim izin almam daha kolay ona göre gidebiliriz.... tabii biz böle düşünüyoruz..
bazen diyorum ki acaba gerçekten bu bebeği çok fazla istemiyormuyum o yüzdenmi fırsatları ben kaçırıyorum o yüzdenmi bebeğim gelmiyor... ama sonra diyorum RABBİM çok büyük hayırlı zamanı bekliyoruz hayırlı zaman değilmiş zamanı değilmiş

canım erkadaşlarım duam bitmiş RABBİM hepinizden razı olsun geçmişi daha yeni okudum RABBİM gönlünüzdeki muradı sizlere nasip etsin...
bu arada sıra yağmurumdaymış yağmur için 100 ihlas alıyorum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…