Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende aynı dertten muzdaribim canım hipotiroid ve tüp bebk aldım başımı gidiyoruz şimid bide izindeyim misafirler geliyo misafirliğe gidiyoruz hep hamur işi bende hiç sevmem zaten yarım dünya modundayız ikimizde

eneslena biscolatanı kargomu etcekler
heralde 1 paket koymazlar ayıp olur dimi

daha mesaj gelmedi ama kargo ile gönderirler herhalde
10 tane oluyormuş kutuda bakalım ne zaman gelecek
bide kargo ücreti istiyorlarmış geri gönderirim o paraya
marketten alırım

daha mesaj gelmedi ama kargo ile gönderirler herhalde
10 tane oluyormuş kutuda bakalım ne zaman gelecek
bide kargo ücreti istiyorlarmış geri gönderirim o paraya
marketten alırım

enessss bende fac. reklam panosu gibi yaptım ama yok hiçbişe kazanamıyorum siz ne yağpıyosunuz anlamadımki :97::97::97: neden benim piskevitim yok

enessss bende fac. reklam panosu gibi yaptım ama yok hiçbişe kazanamıyorum siz ne yağpıyosunuz anlamadımki :97::97::97: neden benim piskevitim yok

senden farklı bişey yapmıyorum canım sorulan sorulara cevap veriyorum
sayfaları beğeniyorum bu kadar ben sadece etiketleme işlerine girmiyorum
sana gönderiyim istersen kuzum canın sağolsun

ingilizcem iyi olsa satıcıya durumu anlatırdım ama bu durumda gelir gümrüğe yar olur o larginine:)
sende o largine arkasından çıldırısın bende olsam çıldırırım da
yien ayni yerdemisin canim bi ara degistiricem isi diyodun nobetler basliyomu yine:18:

gamzelim hayır canım iş değişikliği düşünmüyorum 9 yıldır aynı yerdeyim nasıl değiştireyim alıştım seviyorumda... nöbetler yine başlıyor bakalım nasıl başlayacak ne kadar yoğunluk inan hiçbişe bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…