Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senden farklı bişey yapmıyorum canım sorulan sorulara cevap veriyorum
sayfaları beğeniyorum bu kadar ben sadece etiketleme işlerine girmiyorum
sana gönderiyim istersen kuzum canın sağolsun

canımsın benim ama o senin emeğin bende hiç etiketleme yapmadım :) ama zaten benim para vermem lazım yoksa olmaz öle kazanamam... bide bakıyosun kazanıyorumda ben kazanıp kazanmadığımı nasıl öğrenecem :97:

anliyorum canim..hayirlisi ´tatil hic birimizde pek bi etki yapmadi galiba yaa bebek yookk

anliyorum canim..hayirlisi ´tatil hic birimizde pek bi etki yapmadi galiba yaa bebek yookk

bebek olmadı henüz belli değil ama olmamıştır annelik hislerim olmadığını sölüyor :) yani adet belirtilerim....ama artık üzülmüyorum nedense alıştım alışıyorumda tatil iyi geldi en azından dinlendim yorulmuştum bide sıkılmıştım ama toparlandım şimdide işe nasıl gidecem die düşünüyorum :44::44::44: acıkcası işi özlemedim ama çalışmak zorundayım

ii geceler kızlar
kafam cok yorgun bugun,
oglen gelen haberlen sok olduk
esımın amcası kazada ölmus
oraya gıttık
ben rahatszlanınca eve geldım
esımde orda kaldı
annemdeyım...cok kotu bır gundu

Son düzenleme:

canım başınız sağolsun inan ne diyeceğimi şaşırdım RABBİM günahlarını bağışlasın İNŞALLAH...

hislerinde yaniliyosundur inss canim benim..dogru insna bi zman sonra alisiyo RABBIM tasiyamicagimiz yyuk vermezmis...herseyden once saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun insss

hislerinde yaniliyosundur inss canim benim..dogru insna bi zman sonra alisiyo RABBIM tasiyamicagimiz yyuk vermezmis...herseyden once saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun insss

öle tabi hayırlı zamanda hayırlısını versin RABBİM... yok canım yaa hislerimde yanıldığımım hiççç sanmıyorum umudum bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…