Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi bakalım hayırlısı boncuk... Rabbim inşallah sağlıklı sorunsuz bir doğum nasip etsin bayağı da az kalmış:))))

Boncuğum gözün aydın belli olmuş prensimizin geleceği tarih ..
Duygulandım şimdi bak , sanki dün öğrendik hamile haberini , ne çabuk geçti onca ay ( gerçi bize çabuk sana belki çabuk geçmemiştir)
Sağlıkla sıhatle doğmasını nasip etsin Mevlam ..
Hayırlı evlat olsun anneciğine babacığına , ülkesine , bayrağına inşallah ..

kızlar kimseler yok ama ben bir soru soracam size gelince cevaplarsınız olur mu:)))))
15 gün sonra doktora gideceğim eşimle beraber muhtemelen spermiyogram da yaptıracağız ikinci kez. Siz bana hormon testi de iste demiştiniz. Bizim bu aralar maddiyat biraz sallantıda da acaba testleri devlette mi yaptırsam diyorum ben malatya da yaşıyorm araştırma hastanesi var burada. siz daha iyi bilirsiniz testleri devlette yaptırıp sonuçları alıp da öyle mi gitsem acaba özeldeki doktoruma. Yoksa önce doktorla görüşüp testleri orada yaptırmak mı daha olumlu sonuç verir?? Sizler devlette mi yaptırıyorsunuz kızlar???? tecrübelerinize dayanarak tavsiyede bulunursanız sevinirim kızlar..:79::80::79::80:

Canım tabiki devlet hastanesinde yaptırıyoruz , özele güç mü yeter her ay ..
Benim eşimde aylarca eğitim ve araştırma hstanesinde yaptırdı spermiyogram ve hormon tetkiklerini, hemde kuruş ödemeden ..
Sende öyle yap ve paranı sokağa atma..

Günaydın kızlar ..
Benim bu göğüslerim iyice acımaya başladı , bugünde reglimin 28. günü , reglime daha var ..
Benim adetimde de ağrımazdı ya hayırlısı ..

Bilgem canım umarım ağrıların regl ağrısı değil de hamiş belirtileridir bunu yürekten umuyorum cnm sen bu ay çalışıp beklemedeydin sanırım.. Rabbim bekleyişini hayırlı bir haberle sonuçlandırsın taçlandırsın inşallah...

Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin boncuk
okuyunca okadar heyecanlandımki anlatamam

ayy canım ya valla bu bana ilaç gibi geldi:))) ne bileyim utandım sormaya da üç kuruşun peşinde koşuyormuş gibi.. Ama yazdıklarınızı okuyorum da vitaminler vesaire bir sürü para nasıl güç yeter hepsine hemde bir kereye mahsus değil her ay... Vaalla gözüm korktu ne yalan söyleyeyim daha yolun başındayken çok açılmak istemiyorum iileride belki daha çok ihtiyacımız olacak.. o yüzden bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman gidip araştırma da yaptıralım peki gidip ürolojiye giriş yaptırıyoruz sonra da test mi istiyoruz yani yapıyolar dimi başka bişi istemiyorlar

selam kızlar
yarın yola çıkıyorum merkezle görüşücem ve allah kısmet ederse tüpe başlıycaz

bonuğum doğum tarihin belli olmuş hayırlısıyla gelsin oğluşun

ADAESİLA..
Canım çok sağol,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Doktorumuz şimdilik bi sıkıntı yok tamamen tedbir amaçlı diyor zaten..
Siz de Allaha emanet olun canım..

BONCUĞUM..
Nasıl heyecanlandım ben bile..
Rabbim sorunsuz,kolay bir doğum nasip etsin inşallah..

Selam MERİ..
Tedavi sürecin hayırlı olsun canım..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..
Hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

boncuğummm canım arkadaşım artık az kaldı geliyor yakışıklı
sağlıkla gelsin huzurla gelsin bol kısmetli olsun anacığının babacığının yüzünü güldürsün
merimmm az kaldı geliyor meleğin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
canım nerede yaptırcaksınız
fatmacımm canım hiç tedirgin olma sakın seninde dediğin gibi tedbir amaçlı
aslında bu hep benim düşündüğüm bir şeydir
yani yan etkisi yoksa bence normal seyreden gebeliklerde bile bir kere vurulmalı
bazen herşey yolundayken bebek birden erken doğabiliyor
ve erken doğumlardada en büyük sorun akciğerlerin gelişimini tamamlamamış olması

oo kayyummm nasılsınn
bir ara seni merak ettim dedim bu kız görünmüyor iyimi acaba
profiline baktım ocak anneleri topiğinde baya aktifsin
arada burayada yazsan bir iki çift söz merak ediyoruz seni

Sağol RONYAM..
Sakin olmaya çalışıyorum ama içimde hep bi ses beni panikletiyor..
Belki de 40.haftaya kadar bekleyecek :))
Doktor iğnenin hiçbir zararı yok,biz ikiz gebeliklerde ve böyle riskli durumlarda hep yapıyoruz dedi..
Bi de rahmin dinginliğini sağlamak için progestan fitil başlayacakmış..
Her zamanki gibi yine Rabbime emanet..

Senin de biraz daha iyi olmana sevindim canım..
İnşallah tarama sonuçlarınızda sorunsuz çıkar..

Selam MERİ..
Tedavi sürecin hayırlı olsun canım..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..
Hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

sağol canım
geçmişten haberim yok takip edemedim fatoş şuandada kafedeyim
sıkıntılı bi durum yok inşallah sende ,tam olarak anlayamadım durumu ,allaha emanet ol

sağol ronyam
senindemi aıkıntıların var ya neoluyo kızlar size böyle
durumu anlayamadım ama dikkat edin bebişlerede kendinizede

umut tüpe karar verdik ronya
hakkımızda hayırlısı
salı günü görüşmeye gidicem reglimede az kaldı bakalım kavuşacakmıyız bebeğimize

Cnaım eşim sabahtan ürolog için danışmadan giriş yaptırsın , üroloğa muayene olucam desin , dr'un odasınada girince hocam kan ( hormon için) birde spermiyogram istiyorum desin ..
Çocuk sahibi olamıyoruz değerlerime baktırmak istiyorum derse yollar tahlile hoca ..
Öğleden sonra alırınız sonuçları ..
Ayrıca üç kuruşun hesabını yapacaz tabi, o paraları kazanmak kolay mı? Bütün herşeyini devlette yaptır canım , para verme sakına sakın..
selam kızlar

Meri'm tüp bebek sürecine başlıyorsun demek..
Bu zorlu yolda rabbim muvaffak etsin sizi..
Umarım hamileyim kızlaaaar dediğin günler yakındır..
Rabbim yar ve yardımcın olsun ..
Tüpçüler çoğaldık :)

ayy çok heyecanlı!! sağlıkla hayırla doğsun inşallah. ben normal istiyorum ama şu tarihin belli olması baya kıyakmış

Mericim hayırlı olsun, inşallah bebeğine kavuşursun canım.

Fatma endişe etme, erken doğsa bile ilk erken gelen bebek değil, hem de ne güzel hazırlıksız olacağına bütün önlemler alınmış olarak gelecek, güzel şeyler düşün inşallah hiç bi sorununuz olmıcak. Allah a emanet olun.

Bilgem inş. güzel haberini bu ay alırız tüple falan uğraşmadan kısa yoldan:))

kizlarrr nasilsinizzzz
boncukkk az kalmis diyecem ama az otesi kalmis 2 hafta sonra minik pasamiz geliyor RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin INSALLAH....
merii tupe basliyormus umutta yaptirmistim bende ilk denememi gercekten iyi bir ekip sonucu guzel olsun INSALLAH....

selam kızlar

meri tedavin hayırlı olsun canım.emeklerin inşallah boşa çıkmaz.
Allah yardımcın olsun.......

boncuk canım
hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın inşallah.
seninde Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…