- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.741
Cnaım eşim sabahtan ürolog için danışmadan giriş yaptırsın , üroloğa muayene olucam desin , dr'un odasınada girince hocam kan ( hormon için) birde spermiyogram istiyorum desin ..
Çocuk sahibi olamıyoruz değerlerime baktırmak istiyorum derse yollar tahlile hoca ..
Öğleden sonra alırınız sonuçları ..
Ayrıca üç kuruşun hesabını yapacaz tabi, o paraları kazanmak kolay mı? Bütün herşeyini devlette yaptır canım , para verme sakına sakın..
canımcım çok sağol ayrıntılı anlatımın için beni bayağı bir aydınlattın:)))) sana şimdi burdan kocaman kocamaaaaaaann dualar yolluyorum inşallah hamilesindir diyeee
ayy çok heyecanlı!! sağlıkla hayırla doğsun inşallah. ben normal istiyorum ama şu tarihin belli olması baya kıyakmış
Mericim hayırlı olsun, inşallah bebeğine kavuşursun canım.
Fatma endişe etme, erken doğsa bile ilk erken gelen bebek değil, hem de ne güzel hazırlıksız olacağına bütün önlemler alınmış olarak gelecek, güzel şeyler düşün inşallah hiç bi sorununuz olmıcak. Allah a emanet olun.
Bilgem inş. güzel haberini bu ay alırız tüple falan uğraşmadan kısa yoldan:))
Çok sağolun kızlar inşallah :)
Günaydın kızlar, dün itibariyle artık izne ayrıldım...Bebişin geleceği tarihte belli oldu, sezeryanla doğum yapıcam inşallah 30 Eylül saat 11.de. Son 12 gün anlıycağınız. Benden haberler böyle.
Geçmişi okuyayım birazda bakalım neler neler olmuş....
Günaydın kızlar, dün itibariyle artık izne ayrıldım...Bebişin geleceği tarihte belli oldu, sezeryanla doğum yapıcam inşallah 30 Eylül saat 11.de. Son 12 gün anlıycağınız. Benden haberler böyle.
selam kızlar nasılsınız? beni unutmadınız di mi:)) bayramdan beri gelemedim. bayram oldu , kardeşimin düğünü oldu misafirler falan. sonra 1 hafta annemde kaldım. bir türlü fırsat olmadı gelmeye. inşallah bir sürü hamile haberi alırım :)) en son melisela yı gördüm allah kucağına almayı nasip etsin canımm
meri şimdi okudum tüpe başlıyormuşsun hayırlı olsun canımm. inşallah hepinizden güzel haberler alırım. buralardayım artık görüşrüz. hepinizi çok özledim
evet canımlorkem yanlış değilse dua okunmayan 4 kişi buldum yanlışsa düzelt
canyongam
gamzelim66
gökçen44
su1838
ben bu arkadaşlara 100 er tane okuyorum sırası gelince ekleyebilirmisin
ayrıca toplu dua okuyalım demiş ekin bencede okuyalım böyle karışıklık oluyor doğru takip etmesi zorlaşıyor
selam kızlar
yarın yola çıkıyorum merkezle görüşücem ve allah kısmet ederse tüpe başlıycaz
bonuğum doğum tarihin belli olmuş hayırlısıyla gelsin oğluşun
slm kilzar nasilsiniz..
lorke senin adina cook sevindim canim bundan sonra gelsin bebisler
canim 100 ihlas okudum ben siradaki ardasa RABBIM kabul etsin..
doiguma yaklasan arkadaslarimada hayirli dogumlar diliyorum lutfen bzim icinde dua edin
ben sımdı gırdım ekın ama nıe ole oldukıFF YE Bİ KAÇGÜNDÜR GİRİŞ YAPMADIM.BUGN girdim şifremi falan sadece grafik görünüyor bilgi girişi yapamıyorum
MY CAHRTS Dİye bi yere tıkladım açıldı seni bekliyomuş demmekki:)
o kadar yorgunuz kı
sabah adaya gıttık yenı geldık 4 saat pedal cevırdık en az
ama ınsallah bu aksam calsımalara baslıyuoruz
sımdı ovul testıde yaptım cook sılık suan hem ates hem test yapıcam bu ay rıske atmayayım
12. gunum bugun
12.14.16.17.19 gıbı takvım cıkardım bakalım sımdılık ates ve test durumuna gore degısebılır
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende yağmur gibi bu ateşle olacak yumurtadan hayır beklemiyorum:)
adetim ne zmn olur tahmini.. çatladığı günü saymıyor sanırım
canımm önce ilişkilerine kocaman maşallahsüpersin
ayrıca ateşinede bir maşallah
4 gün sonra adet günün inşallah ateşin düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?