Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kilzar nasilsiniz..
lorke senin adina cook sevindim canim bundan sonra gelsin bebisler

canim 100 ihlas okudum ben siradaki ardasa RABBIM kabul etsin..

doiguma yaklasan arkadaslarimada hayirli dogumlar diliyorum lutfen bzim icinde dua edin

cok heyecanlı......

normalde beklenen gun ne zamandı boncuk ..hadı hayırlısıyla gelsın sehzade..

lorke sperm sonuclarınız harıka ,yakında bbebiş haberı verırsın ınsallah bıze.

Doğumlar, yeni tüp bebekler, hamilelik ihtimalleri güzel bri pazar sohbeti olmuşş

Topiğimiz hep umut dolu olsun inşallahh

selam kızlar nasılsınız? beni unutmadınız di mi:)) bayramdan beri gelemedim. bayram oldu , kardeşimin düğünü oldu misafirler falan. sonra 1 hafta annemde kaldım. bir türlü fırsat olmadı gelmeye. inşallah bir sürü hamile haberi alırım :)) en son melisela yı gördüm allah kucağına almayı nasip etsin canımm
meri şimdi okudum tüpe başlıyormuşsun hayırlı olsun canımm. inşallah hepinizden güzel haberler alırım. buralardayım artık görüşrüz. hepinizi çok özledim

boncuğum ne çabuk sanki daha dün hamile haberini aldık :)) hayırlısı olsun canımm. minik oğlunu görmene az kalmışş çok heyecanlııı

boncuğum inanamıyorum ya günler ne çabuk geçti böyle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek son 12 gün

FF YE Bİ KAÇGÜNDÜR GİRİŞ YAPMADIM.BUGN girdim şifremi falan sadece grafik görünüyor bilgi girişi yapamıyorum

MELEK canımcım çok saol, darısı sana olur inşAllah..

Boncuğum canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşAllah, gerçekten çok heyecanlı yaaa, Allah'ım korusun sizi..

FATMAM bitanem, bebeşin sağlıkla gelecek Allah'ın izniyle, o ne zorlu yollardan geldi :)

Herkese selamlar :)

ekin,umud,esilanur,sevser,butterfly,adaesila,nun,boncukum,gamzelim,sumak
hepınız cok sagolun kızlar Allah razı olsun sevıncımı paylastınız ınsallah daha guzel habelerı de paylasacagız burda hepımız
evet canım
canyongam ortalıkta yok yıne
gamzelım 66 ya okuyalım eklerım 4 kısıye ınsallah

selam kızlar
yarın yola çıkıyorum merkezle görüşücem ve allah kısmet ederse tüpe başlıycaz

bonuğum doğum tarihin belli olmuş hayırlısıyla gelsin oğluşun

merim Allah yard olsun ıslerını rast getırsın
ınsallah guzel sonuclarla aramıza donersın bakalım

canım sıra sende okuyup bıtırdıysen onu sonrakı arkadasa aktarırız nıyetın yok nede olsa
sana dıer agızlardan okunsun bolca ınsallah

FF YE Bİ KAÇGÜNDÜR GİRİŞ YAPMADIM.BUGN girdim şifremi falan sadece grafik görünüyor bilgi girişi yapamıyorum
ben sımdı gırdım ekın ama nıe ole oldukı
bı kac kez daha dene bakalım

boncukum cok az zaman kaldı masallah 2. pasa gelecek topıge ...
saglıkla gelsın
sende bıze dua et olur mu

o kadar yorgunuz kı
sabah adaya gıttık yenı geldık 4 saat pedal cevırdık en az
ama ınsallah bu aksam calsımalara baslıyuoruz
sımdı ovul testıde yaptım cook sılık suan hem ates hem test yapıcam bu ay rıske atmayayım
12. gunum bugun
12.14.16.17.19 gıbı takvım cıkardım bakalım sımdılık ates ve test durumuna gore degısebılır

büyükadamı
çokk severim orayı yaaa
iyi etmişsiniz.
bu hafta yoğun geçecek başka şeylere yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…