- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.961
evet canim buyuk gun geldi kargoyla yurt disina ilac gonderiliyormu biliyomusun ups ile falan sen hepsini aldinmi
ESRAM başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin
BONCUĞUM dünyanın en güzel kokusunu içine doya doya çekmeye az kalmış
geri sayım başlamış hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Lorkem canım sonuçlarınız harika maşallah nazar değmesin sen hayırlısı ile kısa
süre sonra bize müjdeyi verirsin canım bu ay sıkı çalışıyorsundur herhalde
merhaba kizlar nasilsiniz biz yarin ankaraya doktora gidecez cok merak ediyorum ne diyecek dua edin ne olur ekin testlerin verildigi hastanenin adi neydi astidan ve tren garindan kaan hocanin muayenehanesine ne kadar zamanda ulasabiliz bu arada ben duaya katilamiyorum regl oldum suan okunan arkadaslar hakkinizi helal edin insallah telafi edecegim
merhaba kizlar nasilsiniz biz yarin ankaraya doktora gidecez cok merak ediyorum ne diyecek dua edin ne olur ekin testlerin verildigi hastanenin adi neydi astidan ve tren garindan kaan hocanin muayenehanesine ne kadar zamanda ulasabiliz bu arada ben duaya katilamiyorum regl oldum suan okunan arkadaslar hakkinizi helal edin insallah telafi edecegim
onu bilmiyorum canim..bize 2 ilac yazmisti zaten birini bulamadik proxeed plusu da 2 kutu almistik..biterse burdan bakicaz artik..sen kendin gleirken neden getirmiyosun canim
merhaba kızlar...
bugün benim eşimde yok....
tvdede bişey yok...
lorke şu ateş ölçme yöntemiyle korunulur bile geldi bana...ateşin yükselince dikkatli fik fik yapmak lazım gibi:)
gumruge falan takilir diye korkuyorum bizim 6 aylik bir tedavi olacak heralde dr oyle demisti mailinde birde ilac degistirme ihtimali var hormon testlerine gore o yuzden yurtdisindada var ayni ilaclar ama recetesiz satilmiyor orda bir doktora gidip durumumuzu anlarsak kabul edip ilac yazarmi bize bilmiyorum tek care gondermek eger varsa
slm canim nasilsin::79:
eğer kaan hoca ankara ünv.cebeci kampüsündeyse aştiden ankaray metrosuna binerseniz 25-30 dk giderseniz son durakta ineceksiniz.inince yürüyerek ulaşabilirsiniz cebeci kampüsüne.tedavinde başarılar.
ronya rüyasında beni görmüş ronya rüyasında beni görmüşşş
Kız sen görde nasıl görürsen gör tombiş gör çirkin gör yeterki gör
gumruge falan takilir diye korkuyorum bizim 6 aylik bir tedavi olacak heralde dr oyle demisti mailinde birde ilac degistirme ihtimali var hormon testlerine gore o yuzden yurtdisindada var ayni ilaclar ama recetesiz satilmiyor orda bir doktora gidip durumumuzu anlarsak kabul edip ilac yazarmi bize bilmiyorum tek care gondermek eger varsa
merhaba,iyilik valla....
senden naber?
sagol canim bugun sekretere ulasamadim yarin insallah aynisi olmaz(özel muayehanesine gidiş bu)astiden kızılaya metroyla kızılaya geçin, ordan gaziosmanpaşa otobüslerine binin bitmeyen otelin önünde:) inin ..sekteri arayın o gerisini size tarif eder..(istanbulu bu kadar bilmiyom ya)
20 dk falan sürüyor
testleri cebeci hastanesinde yaptırdık canım
ankarada en uzak mesafeyi 15-20 dk da aldık hastane sürecinde
valla canım sıkı dedıgın gun asırı olacak ıste
esım bugun sehırdısında yarın gelecek
pers tkrr gıdecek aksamına gelecek ama
senın ates dusmus
dedıggım gıbı olcemeye basladın sanırım
olcme saatını degısık gırmye mı basladın yuvarlakların ıcını bos yapmıs
sagol canim bugun sekretere ulasamadim yarin insallah aynisi olmaz
ben gitmedim ama o hastanede görevli olduğunu duyduğum için bu adresi verdim ama muayehanesi varsa diğer arkadaşın dediği yolu takip et.
iyim canim bende sizleri gorunce cok daha iyi oluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?