Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla canım sıkı dedıgın gun asırı olacak ıste
esım bugun sehırdısında yarın gelecek
pers tkrr gıdecek aksamına gelecek ama

senın ates dusmus
dedıggım gıbı olcemeye basladın sanırım
olcme saatını degısık gırmye mı basladın yuvarlakların ıcını bos yapmıs

eğer kaan hoca ankara ünv.cebeci kampüsündeyse aştiden ankaray metrosuna binerseniz 25-30 dk giderseniz son durakta ineceksiniz.inince yürüyerek ulaşabilirsiniz cebeci kampüsüne.tedavinde başarılar.

(özel muayehanesine gidiş bu)astiden kızılaya metroyla kızılaya geçin, ordan gaziosmanpaşa otobüslerine binin bitmeyen otelin önünde:) inin ..sekteri arayın o gerisini size tarif eder..(istanbulu bu kadar bilmiyom ya)
20 dk falan sürüyor

testleri cebeci hastanesinde yaptırdık canım

ankarada en uzak mesafeyi 15-20 dk da aldık hastane sürecinde

merhaba kızlar...
bugün benim eşimde yok....
tvdede bişey yok...
lorke şu ateş ölçme yöntemiyle korunulur bile geldi bana...ateşin yükselince dikkatli fik fik yapmak lazım gibi:)

kızlar ben bir kaç gündür uğrayamıyorum malum eşim evde
çalışma haftası bir taraftanda eşim için tekrar rapor almaya
çalışıyoruz kaan bey iğneye devam etmemizi söyledi bende 2 gündür
aslanpençesi kürü yapıyorum eşim için keçiboynuzu tozu alamaya gittik
belki vardır diye sordum ve testere dişili olanını buldum Allah'tan
toz halinde değildi yoksa alamazdım güvenipte inşallah şifa olur

onu bilmiyorum canim..bize 2 ilac yazmisti zaten birini bulamadik proxeed plusu da 2 kutu almistik..biterse burdan bakicaz artik..sen kendin gleirken neden getirmiyosun canim

gumruge falan takilir diye korkuyorum bizim 6 aylik bir tedavi olacak heralde dr oyle demisti mailinde birde ilac degistirme ihtimali var hormon testlerine gore o yuzden yurtdisindada var ayni ilaclar ama recetesiz satilmiyor orda bir doktora gidip durumumuzu anlarsak kabul edip ilac yazarmi bize bilmiyorum tek care gondermek eger varsa

türkiyeden bi akrabanız alıp size özel kargo gibi gönderse olmazmı?

eğer kaan hoca ankara ünv.cebeci kampüsündeyse aştiden ankaray metrosuna binerseniz 25-30 dk giderseniz son durakta ineceksiniz.inince yürüyerek ulaşabilirsiniz cebeci kampüsüne.tedavinde başarılar.

ben gitmedim ama o hastanede görevli olduğunu duyduğum için bu adresi verdim ama muayehanesi varsa diğer arkadaşın dediği yolu takip et.

ronya rüyasında beni görmüş ronya rüyasında beni görmüşşş
Kız sen görde nasıl görürsen gör tombiş gör çirkin gör yeterki gör

Allah senin iyiliğini ne güldürdün beni sen çok yyaşa emi
kız bu aralar bir rüya görüyüom bir rüya gürüyom yazsam saçma sapan bir roman olur
ama tuhaf olanı görüntüler hiçde flu değil sanki gerçek canlı yaşıyorum
benim hormonların bana ettiklerine bak

dogru haklisin canim buranin en gicik yani o zatemn bi agri kesicini bile recetesiz vermiyolar.. hatta bizim burda hic ilac vermiyolar....sana oylesi daha uygun ozman bi arastir ins ithal ediyolardir..benim esim zaten burdada tedavide oldugu icin sorun olmuyo bize..

sagol canim bugun sekretere ulasamadim yarin insallah aynisi olmaz

hayırlısı olsun canım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hayırlısı ile
evet canım bende anlamadım niye düştü 3 gündür 5'i geçerek ölçüyorum
bu sabah özellikle 3 defa ölçtüm 36.2-36.3 ve ayaktaykende 36.4 çıktı
bu ay benim ateş geçen aya göre çok düşük ve dün uzayan akıntı geldi
bugün bişey yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…