- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.981
hayırlısı olsun canım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hayırlısı ile
evet canım bende anlamadım niye düştü 3 gündür 5'i geçerek ölçüyorum
bu sabah özellikle 3 defa ölçtüm 36.2-36.3 ve ayaktaykende 36.4 çıktı
bu ay benim ateş geçen aya göre çok düşük ve dün uzayan akıntı geldi
bugün bişey yok hala
hosgeldın ekıntosum nasılsınızmerhaba kızlar...
bugün benim eşimde yok....
tvdede bişey yok...
lorke şu ateş ölçme yöntemiyle korunulur bile geldi bana...ateşin yükselince dikkatli fik fik yapmak lazım gibi:)
kızlar ben bir kaç gündür uğrayamıyorum malum eşim evde
çalışma haftasıbir taraftanda eşim için tekrar rapor almaya
çalışıyoruz kaan bey iğneye devam etmemizi söyledi bende 2 gündür
aslanpençesi kürü yapıyorum eşim için keçiboynuzu tozu alamaya gittik
belki vardır diye sordum ve testere dişili olanını buldumAllah'tan
toz halinde değildi yoksa alamazdım güvenipte inşallah şifa olur
Bigün inşallah esramada tarif ederim..
kızlar bu topiğe ilk yazıyorum.15 yıllık evliyiz 35 yaşıma yarın gireceğim inşallah.3 tüp bebek denememiz var sonuncusuda maalesef ramazan ayında negatifle sonuçlandı.şimdi toparlanmaya çalışıyorum.son tedavimi ankara gürgan clinicte görmüştüm herşey çok iyiydi ama yine olmadı yine olmadıııı.bizde sorun sperm hareketsizliği sizlerde bu sorunu yaşayıp bi çare bulan varmı??????acaba yardımcı olursanız sevinirim..
ya ben ayıp olmazsa bişey sorcam.gözyaşı ile seni karıştırıyorum.yurt dışında yaşayan vizesini bekleyen hanginizdiniz:44:
ya ben ayıp olmazsa bişey sorcam.gözyaşı ile seni karıştırıyorum.yurt dışında yaşayan vizesini bekleyen hanginizdiniz:44:
eneslena eşin bu hafta evdemi değerlendirecekmisiniz bu haftayı
kızlar bu topiğe ilk yazıyorum.15 yıllık evliyiz 35 yaşıma yarın gireceğim inşallah.3 tüp bebek denememiz var sonuncusuda maalesef ramazan ayında negatifle sonuçlandı.şimdi toparlanmaya çalışıyorum.son tedavimi ankara gürgan clinicte görmüştüm herşey çok iyiydi ama yine olmadı yine olmadıııı.bizde sorun sperm hareketsizliği sizlerde bu sorunu yaşayıp bi çare bulan varmı??????acaba yardımcı olursanız sevinirim..
bendim canim ama ikimizde yurt disindayiz o yuzden karisti heralde
canim ben de gozyasida yurtdisindayiz..ben oturum vizesini bekliyorum..trist olarak gelip gidiyorum 3 yildir bi vermediler oturumu cok sert kanunlari var. bu hafta secim vardi bayan basbakn oldu eski hukumet degisti ins bu sefer aliriz yaa
hayırlısı olsun canım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hayırlısı ile
evet canım bende anlamadım niye düştü 3 gündür 5'i geçerek ölçüyorum
bu sabah özellikle 3 defa ölçtüm 36.2-36.3 ve ayaktaykende 36.4 çıktı
bu ay benim ateş geçen aya göre çok düşük ve dün uzayan akıntı geldi
bugün bişey yok hala
ınsallahBigün inşallah esramada tarif ederim..
canim ben de gozyasida yurtdisindayiz..ben oturum vizesini bekliyorum..trist olarak gelip gidiyorum 3 yildir bi vermediler oturumu cok sert kanunlari var. bu hafta secim vardi bayan basbakn oldu eski hukumet degisti ins bu sefer aliriz yaa
hosgeldın ekıntosum nasılsınız
sende bugun yalnıssın demek benımkıde sehırdısında
valla koruma olarak bıraz rısklı bı yontem olur ama ıdare eder yanı
kızıııım sen yeterkı fıkfıklerı aksatma hıc gelmesende olur valla
ben atesne bakıyorum calsımaya basllamıssınız aferın
herkese hayirli aksamlar arkadaslar ben simdi yola cikiyorum once konyaya gitcem diplomami almaya sonra ankara sizi cok seviyorum gorusuruz
mersi lorkembu ay ekini örnek alıyorum hırs yaptım dermişim
şaka bir yanada biz bu hafta her gün çalışma yapsak iyimi olur kötümü
pazar akşamı eşim gider hafta sonu o geldiğinde de yumurtlama dönemi
bitmiş oluyor bugün 10. günüm
bu arada kaan hocaya hormon ve sperm sonuclarını yazmıstım
hormonnların dusuklugu ıcın bısey dememıs
ılk fırsatta asılama yaptırın olmazsa varıkosel yonunde bı dgeelrndırme yapmakta fayda var demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?