Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeee:1hug:

esımde sayı eksıklığı vardı..asılamaya bıle yetmıyordu 5 mılyonun altındaydı dr tup dedı urolojı dr na gıttık o bızı gonderdı gıdın olur sızın cocuğunuz demıstı ..kımden ne duyduysam denedım bırsuru sey yaptım bır tanede eczaneden hap almıstık artık hangısı fayda verdı bılmıyorum ama suan 4 ahftalık hamıleyımısım suprız oldu ınanasım gelmı yor hala...

5 mılynun altında derken sayı tam olarak kactı bızım en son 2 mılyondu
bırkerede 400 bın cıktı

Canim hamilelik belirtilerin neydi peki? Idrar testi kac gunde cikti? Benim 3 gun gecti gunum idrarda cok silik cikti ama gunum hic gecmezdi benim 26 gunde olurum hep.

Canim hamilelik belirtilerin neydi peki? Idrar testi kac gunde cikti? Benim 3 gun gecti gunum idrarda cok silik cikti ama gunum hic gecmezdi benim 26 gunde olurum hep.

bnde 24 25 gunde bır oluyorum adetının 1. gununu 1 dıe sayıosun demı canım sen yoksa adet btımındenmı 26 gun sayıyosun *

Hayirli olsun canim . Bende regl olursam basliyorum beraber basliyacagiz desene.

ne regl i kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))
bebegınlen bırlıktesın sen artık
benı yalnız bıraktın :)))))))))
neyse aramızda fazla olmaz bnde hamıle kalırsam:1hug::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Ahh insallah . Sora konusa buyuturuz bebeklerimizi:)))

canı benim ben 1.62 boyunda normalde hep 57 kilo olan bir bayanım ama ramazanda 64 kadar çoktım şu an 60 kiloyum ama wereceğim kararlıyım kilolarda bana sıkıntı yaptı ,aynadaki halimi bi türlü beğenemiyorum.
Maşallah sen dal gibi bir bayansın 1.70 boyla kilonda normalbence seni diyetisyene yönlendiren doktoru anlından öpmek lazım:)))

Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayida nasip etsin . benimde 3 gun gecikti ama bilemiyorum bakalim ne olacak.

gecen ay benımde 5 gun gecıkmıstı cok umıtlenmıstım fakat olmadı cok uzuldum bu ay ıse hıc onemsemedım bu ay tuttu fazla takmıcakmıssın onu anladım ..onceden gun sayardım ama yınede husranla sonuclanırdı...olur ins.senınde uzulme.

Gercekten diyetisyene yonlendirdi beni doktor:)) Belkide tup bebek tedavisinde kilo alacagim icindir. onceden onlem almak istemistir
Evet ben 170 63 um

Mcl canım kan değerin kaş çıkmıştı ikizlerde transfer tarihinde 9 gün sonra 226 çıktı benimki yani 27 günlük falanken

peki ara ara gecikmelerin oluyormuydu benim aksine birkac gun erken olur hep. Hic boyle gecikmemisti.

Gercekten diyetisyene yonlendirdi beni doktor:)) Belkide tup bebek tedavisinde kilo alacagim icindir. onceden onlem almak istemistir
Evet ben 170 63 um

tüp tedawisinde kilo erdim ben almadımki her ikisimdede ne alaka arkadaşım 200 kılo fazlanmı war sanki hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…