- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
hanımlar sıze guzel bır haberım dr ların dırek tup bebek dediklerı halde Rabbım bıze bır bebek yolladı 2 gun once hamıle olduğumu oğrendım..darısı basınıza ıns.sonuna kadar sağlıkla ılerlemeyı nasıp eder..
hamıelsın canım maşşşşşşşş
bnemkıde keske böle olsa
hamıle kalsamda gıtmesem tupe
Esra sen tedaviye basladinmi canim?
esımde sayı eksıklığı vardı..asılamaya bıle yetmıyordu 5 mılyonun altındaydı dr tup dedı urolojı dr na gıttık o bızı gonderdı gıdın olur sızın cocuğunuz demıstı ..kımden ne duyduysam denedım bırsuru sey yaptım bır tanede eczaneden hap almıstık artık hangısı fayda verdı bılmıyorum ama suan 4 ahftalık hamıleyımısım suprız oldu ınanasım gelmı yor hala...
esımde sayı eksıklığı vardı..asılamaya bıle yetmıyordu 5 mılyonun altındaydı dr tup dedı urolojı dr na gıttık o bızı gonderdı gıdın olur sızın cocuğunuz demıstı ..kımden ne duyduysam denedım bırsuru sey yaptım bır tanede eczaneden hap almıstık artık hangısı fayda verdı bılmıyorum ama suan 4 ahftalık hamıleyımısım suprız oldu ınanasım gelmı yor hala...
evet canım adetımı beklıorm
2. gunu tedavım baslıcak rabbım ızın verırse:1hug:
Canim hamilelik belirtilerin neydi peki? Idrar testi kac gunde cikti? Benim 3 gun gecti gunum idrarda cok silik cikti ama gunum hic gecmezdi benim 26 gunde olurum hep.
Hayirli olsun canim . Bende regl olursam basliyorum beraber basliyacagiz desene.
ne regl i kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))
bebegınlen bırlıktesın sen artık
benı yalnız bıraktın :)))))))))
neyse aramızda fazla olmaz bnde hamıle kalırsam:1hug::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ahh keske bende 3 kilo verebilsem:)))
Bugun alisveris merkezinde x ray cihazindan gecmedim hamileyim dedim kenardan gectim:)) Okadar hosuma gittiki anlatamam esimde nasil guluyor ne olacak bizim halimiz boyle diyor:)))
Insallah gule aglaya atlatacagiz bu gunleri:)
sen kac kilosun kilo fazlan varmi peki?
Hayirli olsun canim . Bende regl olursam basliyorum beraber basliyacagiz desene.
Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayida nasip etsin . benimde 3 gun gecikti ama bilemiyorum bakalim ne olacak.
canı benim ben 1.62 boyunda normalde hep 57 kilo olan bir bayanım ama ramazanda 64 kadar çoktım şu an 60 kiloyum ama wereceğim kararlıyım kilolarda bana sıkıntı yaptı ,aynadaki halimi bi türlü beğenemiyorum.
Maşallah sen dal gibi bir bayansın 1.70 boyla kilonda normalbence seni diyetisyene yönlendiren doktoru anlından öpmek lazım:)))
gecen ay benımde 5 gun gecıkmıstı cok umıtlenmıstım fakat olmadı cok uzuldum bu ay ıse hıc onemsemedım bu ay tuttu fazla takmıcakmıssın onu anladım ..onceden gun sayardım ama yınede husranla sonuclanırdı...olur ins.senınde uzulme.
Gercekten diyetisyene yonlendirdi beni doktor:)) Belkide tup bebek tedavisinde kilo alacagim icindir. onceden onlem almak istemistir
Evet ben 170 63 um
tüp tedawisinde kilo erdim ben almadımki her ikisimdede ne alaka arkadaşım 200 kılo fazlanmı war sanki hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?