Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar daha yeni girdim sinir krizi geçirddim dün bugün iyiyim çok şükür,destegin için saol 2 saat önce kesinlikle tüp yaptırmıcaz dedi eşim,bakalım kısmette ne war.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaayyyyyyyyyyyyyyyy şu an çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum ,böyle bir mutluluk olmaz ya ,Arkadaşım,canım,yoldaşım walla ilaç gibi geldi ,Ey Allahım sen nelere kadirsin,
Arkadaşım beni affet yeni okuyorum ilk yazdığında sana destek olamadım,kesin hamilesin o ikinci çizgi durp dururken çıkmaz,Ya ölecem şimdi mutluluktan,kendim hamile olsam bu kadar sewinmezdim.
Canımsın kendine ve hazineneiyi bak.bbi kantestide yaptır canım sonucunu görmekte fayda war.
İnşallah inanıyorum hamilesin canım benim ,annelerin en güzeli.

Arkadaşlar hadi sıra kimde boncukboncuk,esra ,umudunu kaybatme ... tembellik yok çalışmalara tam hız dewam.Şu topiğimize bi hamile haberi yetmez ona göre.

kızlar daha yeni girdim sinir krizi geçirddim dün bugün iyiyim çok şükür,destegin için saol 2 saat önce kesinlikle tüp yaptırmıcaz dedi eşim,bakalım kısmette ne war.

Sabirli ol arkadasim kendini uzmemeye calis ama tedavinide yarim birakma . Kadin dogumcuna mutlaka duzenli olarak git.
Esinede proxeed plus al sadece onu icir 3 ay baska birsey verme.

Ahhhh ahhhhh ne güzel bir haber bu böyle....
hepimize umut oldun inan.....
bende bişey soracağım eşim sperm tahlili için 3-4 günlük cinsel perhiz öneriliyor...
biz bi takım özel sebeplerden ötürü 10 gündür birlikte olamıyorduk.
yani 10 günlük cinsel perhizden sonra sperm testi yaptırdı....
sonuç sperm miktarı 4 milyon.....
acaba bu 10 günlük perhiz nedeni ile mi sayı bu kadar az çıktı...
yoksa sayının bu denli az olmasına hiçbir etkisi yokmu.....

Arkadaşlar hadi sıra kimde boncukboncuk,esra ,umudunu kaybatme ... tembellik yok çalışmalara tam hız dewam.Şu topiğimize bi hamile haberi yetmez ona göre.

canim aslinda o kadar da tembe degilim ama bu bebek konusunda baya tembel ciktim
ama kismet canim insallah en yakin zamanda rabbimin izni ile bebgim gelecek

Canim 10 gunluk perhizle yapilan test dogru sonuc vermez 4 gunluk perhizle yenileyin testi

Arkadaslar bu sabahta test yaptim yine silik cikti hatta dunkinden daha silik gibi geldi. Karnimda hafiften agrimaya basladi galiba regl olucam. Esimde diyorki psikolojik olarak yasadigimiz belirtiler arasinda acaba testi silik te olsa gormekte mi psikolojikti :)) Basladik gulmeye :) Gerci daha regl olmadim 26 gunde regl olan ben 30. gunde hala olmadim ama ne bileyim umidimiz kirildi

Krishazel canım inşallah hamilesindir. Yazdıklarını heyecanla okudum. Bence yarın hemen bi kan testi yaptır. Güzel haberlerini bekliyoruz.

hanımlar sıze guzel bır haberım dr ların dırek tup bebek dediklerı halde Rabbım bıze bır bebek yolladı 2 gun once hamıle olduğumu oğrendım..darısı basınıza ıns.sonuna kadar sağlıkla ılerlemeyı nasıp eder..

Sabirli ol arkadasim kendini uzmemeye calis ama tedavinide yarim birakma . Kadin dogumcuna mutlaka duzenli olarak git.
Esinede proxeed plus al sadece onu icir 3 ay baska birsey verme.

canım dün eşimle aklı salim konuştuk ,kadın doğumcuma gitmemi istedi aynı zamnda saraçoğlunun çaylarınada dewam etmek istediğini söyledi.
Proxeed plas bende almayı düşünüyordum akşam gelsin eşim ona da söylerim tanıdık eczacı bir arkadaş war ona getiertirebiliriz
Bu ay gitmicem ama doktora çok yıprandım kısmettte önümüzdeki ay daha rahat bir kafayla gidebilirim canım.Arkadaşım seni çok sewiyorum ,Allha emanet ol.

Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayida nasip etsin . benimde 3 gun gecikti ama bilemiyorum bakalim ne olacak.

Canım çok sewimdim ya darısı bizimde başımıza ,Rabbim kem gözlerden sakınsın,senin adına çok sewindim,canım problem neydi sayınız kaçtı cevaplarsan sewinirim hayatım.

Canım hayırlısı olsun kimyasal gebelikte olsa(inşallah değil) buna da şükür demekki hamile kalabiliyorsun ama üzülme hamilesin sen Allah büyüktür umudunu kaybetme,yoksa benim gibi 3 günde 3 kilo werirsin:))))))

Canim benim bende seni cok seviyorum esinle anlastigina cok sevindim.
esin mutlaka alsin proxeed plus. Sende kendini hazir hissettiginde tedavine basla sonucta senin herturlu hazir olman gerekiyor sana cok is dusuyor .
Bu kotu gunler bitecek gececek insallah hersey cok guzel olacak.
Benimde nedense bugun umidim kalmadi neden bilmiyorum ama oyle hissediyorum. Hala regl olmadim 30. gunum bugun .

hamıelsın canım maşşşşşşşş
bnemkıde keske böle olsa
hamıle kalsamda gıtmesem tupe

Ahh keske bende 3 kilo verebilsem:)))
Bugun alisveris merkezinde x ray cihazindan gecmedim hamileyim dedim kenardan gectim:)) Okadar hosuma gittiki anlatamam esimde nasil guluyor ne olacak bizim halimiz boyle diyor:)))
Insallah gule aglaya atlatacagiz bu gunleri:)

sen kac kilosun kilo fazlan varmi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…