Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağmurum bal böceğim gözün aydın hormon sonuçları sana sürpriz olmuş hep böyle gider inşallah da hemen hamiş kalırsın nasıl seviniriz burada varya

ronyammmm cinsiyetine nezaman baktırıcan kuşummmmm

Sana da iyi geceler Antalya

Ronyam yarın kontrolün varmış kuzum,inşallah iyi haberlerle gelirsin canım..

canlarım sağolun umarım güzel haberlerle gelirim
pammukumm belki yarın öğreniriz cinsiyetini
kızımda olsa oğlumda olsa çok sevincem
yeterki sağlıkla gelsin hayırlı ömürlü evlat olsun

süper yağmurumm süper çok sevindimmm
sen bir gebiş ol en çok göbüşü halayı senin için atıcam söz

ewet tatlım süpriz oldu:)))
ahhh keşke hamiş olsam daba daba dab adabadyyyyyyyyyyyyy
neler neler yapardım :))

oda olacak imkansız diye bişey yok burda teker teker döküldük döküleceğiz
ben en yakın zamanda meleğinin geleceğine inanıyorum Allah ın izniyle içini ferah tut

Ronişkom geçmişi okuyordum şimdi
yarın doktora gircekmişsin ,inşallah hayır haberle gelirsin
Karabiberim Allah sendende diğer tüm arkadaşlarımdanda razı olsun:)

oda olacak imkansız diye bişey yok burda teker teker döküldük döküleceğiz
ben en yakın zamanda meleğinin geleceğine inanıyorum Allah ın izniyle içini ferah tut

siz olmasanız ben şimdiye kadar bitki gibi bir insan olmuştum
benim yeniden hayata bağlammamı sağladınız,ben sizden daha başka ne isterim ,Allah hepinizin muradını versin:)

siz olmasanız ben şimdiye kadar bitki gibi bir insan olmuştum
benim yeniden hayata bağlammamı sağladınız,ben sizden daha başka ne isterim ,Allah hepinizin muradını versin:)

oyyyyyyyyyyyyy canımsın sen benim senin tertemiz yüreğini öyle seviyorum ki en güzel yanın seni sevdiren yanın bu :)
Allah ım sana nasip etsin gözyaşlarıyla şükret rabbimize inşallah sende iyiki varsın

teşekkür ederim umud rabbim senin de gönlüne göre versin inşalah..

ronyam hayırlısı olsunda kız erkek tabiki farketmez ama bir kızın olsun
annesi gibi olsun

aminnnn canım benim aminnn :))

ronya hayirli haberler le gel ins ya ne mutlu sana..bizimde bbegimizi gormeye gidecegimiz gunlerimiz olucak ki

inşallah canım olacak tabi az kaldı biraz daha sabır
bir bakmışın güzel haberi almışsın

Ronişkom geçmişi okuyordum şimdi
yarın doktora gircekmişsin ,inşallah hayır haberle gelirsin
Karabiberim Allah sendende diğer tüm arkadaşlarımdanda razı olsun:)

seni kocaman seviyorumm Allahm sendende razı olsunn
yağmurummm valla nasıl sevincem bilemezsin
sen bilgemm esraa eneslena umut muesim antalyamm lorkemm ekinim merimm
ve tüm arkadaşlarım dualarımdasınızz

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun senin için sürpriz olmuş bu polip inşallah yanlış teşhisdir diyelim.. Canım ben de bundan on ay kadar önce bir polip ameliyetı geçirdim histereskopi. aynı senin dediğin gibi ucu rahmin başına kadar uzanıyo gibi görünüyordu ve doktorum adetten sonra teşhis koymanın daha doğru olacağını söyledi dediğin gibi rahim duvarı çok kalındı benim adetlerde düzenli değildi adet söktürücü verdi sonra bir daha gittim ve kesin polip dedi bu varken hamile kalamazsın çocuk rahime tutunmaz dedi ben de o yüzden hiç düşünmeden tamam dedim ve hemen ertesi gün ameliyata girdim 15-20 dakikalık bir operasyondu anestezi vermişlerdi birşey hatırlamıyorum bayılmışım ameliyatta sıkıntı yaşamadım sadece ameliyattan çıkınca iki saat sancım oldu o da çok sıkışmışım ondanmış kalkamadığım için tuvalete de gidemedim onlar aldılıar idrarı öyle rahatladm:))) ve polip alındıktan sonra adetlerim düzene girdi ve bu ameliyat benim için şansdı çünkü rahim ağzı yetmezliğim bu ameliyatta belli oldu ve belki ben bu ameliyat sayesinde hiç çocuk kaybetmeden rahim ağzı yetmezliğimi öğrendim o yüzden iyi kide bu ameliyatı olmuşum diyorum.. ayrıca çok fazla para vermeye gerek yok bence ben malatya da bir özel hastanede oldum ameliyatı bir doçent aynı zamanda hastanenin başhekimi yaptı 300 lira ödediik 1250 çok abartı gibi geldi bana canım.. Ayrıca sakın üzülme ve bunda da bir hayır olduğunu düşün inşallah polipi aldırınca belki de normal yoldan hamile kalacaksın bunu düşün bu seni rahatlatacaktır.. çünkü gerçekten de polip zararlı birşey değil çovcuk düşünmeyenlerde almıyorlar bile ama bizim gibi çocuk düşünenler için alınması lazımmış rahime tutunamıyormuş sen hangi şehirdeysen uygun bir fiyata özel bir hastanede yaptır bence çok sıkıntılı bir ameliyat değil üzülme emi allah yardımcın olsun canım...

YAGMURUM bikerem ben seni cok seviyorum...
GAMZEMMM seni kim ihmal ediyomus benmi denk gelmedik canim ask olsun....
kizlarrrr alisveris yapmak istiyorummmm ama kendim icn degil bebegim icinn onun icin heyecanlanmak istiyorum ona ciciler almak istiyorummm offff yaaa

canim benim ins o gunlerde gelicek herseyin bi zmani var sabir sabir hep sabredicez baska caremiz yokki..benim en cok canimi yakan bi akrabamiz yada arkadasim bebegine gormeye giderken ona aldigim bebk kiyafetleri olur hep icimi cekerek cikarrim o magazalardan...

ben artik bebek gormeye gitmeme karari aldim :) bu aksam ailece gorustugumuz arkadaslarimiz var onlarla disari ciktik bide ne ogreneyim esi hamile 2. cocuga ve ikiz olacakmis RABBIM tamamina erdirsin INSALLAH... eee cevremdeki herkez 1. dogurdu buyuttude 2. gecti ben hala durdugum yerdeyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…