Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mericim 1 cm altındakine müdahale etmeyen çok dr var ben paragözüne düşmüştüm 6 mm hemen kürtaj dedi tabi olmadım bakalım bende bu adetle yeniden dr gideceğim eğer ara kanaman yoksa çamur gibi akıntın yoksa inşallah adetinle gider

merim geçmiş olsun hayatım özellikle dur hemen kesinleşmeden canını sıkma benim arkadaşımda vardı polip rahim içinde dışında falan bu bildiğimiz et parçası gibi bişey yani sonra onları yaktırdı yalnız polip varsa spermler yumurtalıklara gidemezmiş bende ondan biliyorum kötü haber vermiş gibi oldum ama (( ve şuan turp gibi sana tavsiyem hemen alevlenme canım benim önce bir kesinleşsin de sonra

Merim canım şimdiden moralini bozma, bir kesinleşsin ama inşAllah yoktur.Tedavinde tekrar hayırlı olsun..

ronyacım benim ateşim bir garipleşti benim çizelgem yok ama 21.gün progesteron çok kötüydü 1.2 ateşim düşük akıntım vardı geçen ay 27 .günde olmuştum ben 30 günde bir olurum şu an akıntım yok ağrım var 27.gündeyim ateşim her gün yükseliyor 36.3

sevser lorke antalya sağolun kızlar
inşallah hayırlı olur

ya kızlar bilen yokmu polip bi anda çıkarmı,et parçası dedi doktor açıklamasına
yada vardıda gittiğim doktorlarmı farketmedi((

canımm benim bir arkadaşımda polip vardı 5 kere kimyasal gebelik geçirdi
yumurta dölleniyor ancak polip yüzünden rahime tutunamıyordu
polip tedavisi çok basit ama ciddi bir sorun
yani belkide merim sen arada gebiş oluyordun ama tutunamıyordu
o kadar para vermene gerek yok devlet hastanesine falan yada özel hastaneye git ucuza gelir
boşa verme o kadar parayı
merimm hiç sıkma canını her şerde bir hayır vardır
belkide bu yüzden olmuyordu

canım 21. günkü değerin 1.2 ise bu demek oluyorki yumurtlama malesefki olmamış
canım bütün ayki ateşini görmeden birşey diyemiyorum
ama bu ay bir doktora görün istersen

Merhaba kzılar .. İyi akşamlar herkese ..
Meri polip hakkında birşey bilmiyorum ama inşallah çarçabuk geçer ve tedavine başlarsın ..

Kızlar benim adet belirtilerim başlamadı halaaaa ? Tamma lütela fazıma göre hafta sonunu bulur ama en az 1 hafta öncesinden beni süründürmeye başlardı ..
Hayırlısı olsun artık :)

inşalah bilgemm gelmesinn o kırmızılarr tam 9 ay seni terketsin

kızlar sıramız gokcen 44 te

lorkee :100
gamzelım:100
fatma:100
bılgemm:100
boncuk:50
yeter:100
mues:100

canım gökçen 44 arkadaşımıza 100 tane okumuştum 100 tane daha okuyorum şimdi

geçmişi okuyamadım tam olarak son 3 sayfayı okudum
meri geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer

bilgem pamuk ceylan ve hatırlayamadığım diğer ankaradaki arkaadaşlarım hepinizede çok geçmiş olsun

canım çok saol, sanada çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim..

canım 21. günkü değerin 1.2 ise bu demek oluyorki yumurtlama malesefki olmamış
canım bütün ayki ateşini görmeden birşey diyemiyorum
ama bu ay bir doktora görün istersen

Canım Ronyam nasılsın şeker ? bişey sorcam, yumurtlamanın olmuş olması için progesteronun kaç olması lazım? merak ettim, senden çok şey öğreniyorum valla :)

BİLGEM nolur bu ay güzel haber ver bize :)

canım yanlış hatırlamıyorsam beşin üstü olmalı
ama değer ne kadar yükseldikçe o kadar kaliteli yumurtlama olmuş denebilirmiş
çok yüksek olduğundada gebelikten söz edilebilir
zaten gebelerin ateşinin yüksek olmasınında mantığı bu
benim hcg baktırdığım gün progesteron seviyem 37 ydi

teşekkür ederim canımcım, bu arada kontrol varmış gözümden kaçmış demek yazdığını görmemiştim, hadi güzel haberlerle gel inşAllah...

inşalah bilgemm gelmesinn o kırmızılarr tam 9 ay seni terketsin

Kızlar mücadeleci ruhumu kaybetmiş olsa idim , hiç umudum yok kızlar , her ay olduğu gibi bu ayda gelir kırmızılar derdim ..
Ama Rabbime inancım öylesine sonsuz ki , yalnızca inşallah diyorum ..
İnşallah Mevlam bu rüyayı banada nasip eylemiştir , tabi ki hayırlısı ile :)

bilgem iyi geceler, kızlar bende çıkıyorum, azcık dizi izleyip söylemesi ayıp kısır yapacam :)) acaip canım çekti, hamişler kızacak ama bana napim :)) kocaman öpüldünüz..

kızlar sağolun tek tek cevap yazamıyorum
ARUNA resmini çekip verdiler büyüklüğü yazar orda dimi ,dikkat çekmiyim diye yazamıyorum şuan
abicanlardayım ,karşımda oturuyolar ,tüpden haberleri yok

kızlar inşallah böyle polip yokturdur ama banada gösterdi ip şeklinde bi uzantısı vardı hatta ama rahim kalınlığı yanıltabilirmiş
doktor yumurtalık rezervime gayet iyi dedi,eşimin değeride iyi dedi ,bekleseniz olur demeye getirdi muayneden önce
tabi muayneden sonra işler değişti,can sıkmamak mümkün değil vardıda o kadar doktordan biri bile göremediyse
batsın bu memleket,kapatıp gitsinler
şimdilik reglimi bekliycem ama tedadiyede başlama kararı aldık eşimle polipse bir ay sonra tekrar gelirim ben napalım, polip çıkarsa operasyonu istanbulda yaptırmak istiyorum ama nereye ,fikri olan varmı orta halli tavsiyesi olan yada:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…