- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.301
kızlar eve yeni geldim milleti bıraktım sizi açtım hemen
polip hakkında kim ne biliyosa anlatsın lütfen ,inanın araştırıcak kadar imkanım yok şyuana ve inanılmaz takıldım
şimdi çıkmam lazım giricem yine
kızlar hiç güzel haberlerle gelmedim
doktor muaynede rahimde polipe benzer küçük birşey olduğunu söyledi ama net demedi ancak rahim sonrası muaynede anlaşırmış
tüpü hiç düşünmediğimden araştırmamıştım bu güne kadar karar verdik tam net magduru
bana dediki il dışından geldiğim için istersem tedaviye başlayıp polip olduğu kesinleşirse transferi polip alındıktan bir ay sonra yapabilirmiş
oda ne kadar başarılı olur bilmiyorum
ikinci secenek de polip olmayabilirmiş tedavide aksama olmadan devem edebilirmişiz
emin olamadı çünkü polip sadece regli sonrası muaynede net belli olurmuş şuan reglime 3-4 gün var ve rartı ahim kalın olduğu için yanılma payı çok yüksekmiş
benden haberler böyle canımda sıkılmadı değil ,tee oralardan kalktım geldim işim rast gitmiycek heralde
transfer bidahaki aya kalırsa bi daha git gel
artı masrafı ve polip operasyonuda 1250 dedi((
nerden çıktı bu polip geçen reglimde muayne olmuştum yoktu bişey:78:
sevser lorke antalya sağolun kızlar
inşallah hayırlı olur
ya kızlar bilen yokmu polip bi anda çıkarmı,et parçası dedi doktor açıklamasına
yada vardıda gittiğim doktorlarmı farketmedi((
kızlar eve yeni geldim milleti bıraktım sizi açtım hemen
polip hakkında kim ne biliyosa anlatsın lütfen ,inanın araştırıcak kadar imkanım yok şyuana ve inanılmaz takıldım
şimdi çıkmam lazım giricem yine
ronyacım benim ateşim bir garipleşti benim çizelgem yok ama 21.gün progesteron çok kötüydü 1.2 ateşim düşük akıntım vardı geçen ay 27 .günde olmuştum ben 30 günde bir olurum şu an akıntım yok ağrım var 27.gündeyim ateşim her gün yükseliyor 36.3
canım 21. günkü değerin 1.2 ise bu demek oluyorki yumurtlama malesefki olmamış
canım bütün ayki ateşini görmeden birşey diyemiyorum
ama bu ay bir doktora görün istersen
Merhaba kzılar .. İyi akşamlar herkese ..
Meri polip hakkında birşey bilmiyorum ama inşallah çarçabuk geçer ve tedavine başlarsın ..
Kızlar benim adet belirtilerim başlamadı halaaaa ? Tamma lütela fazıma göre hafta sonunu bulur ama en az 1 hafta öncesinden beni süründürmeye başlardı ..
Hayırlısı olsun artık :)
kızlar sıramız gokcen 44 te
lorkee :100
gamzelım:100
fatma:100
bılgemm:100
boncuk:50
yeter:100
mues:100
biraz göz gezdirdim sayfalara
boncuk 11 günün kalmış maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı, kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
melisa sende başarmışsın Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin
esra canım biraz rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun bir yakınını kaybetmişsin başın sağolsun
başka göremediğim iyi yada sıkıntılı haber varsa kusura bakmayın tam ayrıntısıyla okuyamadım
canım 21. günkü değerin 1.2 ise bu demek oluyorki yumurtlama malesefki olmamış
canım bütün ayki ateşini görmeden birşey diyemiyorum
ama bu ay bir doktora görün istersen
canım çok saol, sanada çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim..
Canım Ronyam nasılsın şeker ? bişey sorcam, yumurtlamanın olmuş olması için progesteronun kaç olması lazım? merak ettim, senden çok şey öğreniyorum valla :)
BİLGEM nolur bu ay güzel haber ver bize :)
ronyam nasılsın yarın kontrolün varmış umarım herşey yolundadır miniğimizde çok iyiyidir
canım yanlış hatırlamıyorsam beşin üstü olmalı
ama değer ne kadar yükseldikçe o kadar kaliteli yumurtlama olmuş denebilirmiş
çok yüksek olduğundada gebelikten söz edilebilir
zaten gebelerin ateşinin yüksek olmasınında mantığı bu
benim hcg baktırdığım gün progesteron seviyem 37 ydi
teşekkür ederim canımcım, bu arada kontrol varmış gözümden kaçmış demek yazdığını görmemiştim, hadi güzel haberlerle gel inşAllah...
inşalah bilgemm gelmesinn o kırmızılarr tam 9 ay seni terketsin
canım çok saol, sanada çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim..
Canım Ronyam nasılsın şeker ? bişey sorcam, yumurtlamanın olmuş olması için progesteronun kaç olması lazım? merak ettim, senden çok şey öğreniyorum valla :)
BİLGEM nolur bu ay güzel haber ver bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?