- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.621
sağol hayatım .hoşgeldin aramıza gizli takipçiydin demek ....sen beni tanıyormuşsun ben de seni zamanla tanırım.............merhaba ekintos hoşgeldin.
ben bu topiği uzun zamandır takip ediyorum senin hamilelik haberinede çok sevinmiştim vede ağlamıştım. bugün üye oldum kadınlar kulubüne. hamileliğin iyi geçiyodur umarım. inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))slm ekin sen nasilsin..ben iyiyim bende cok guldum ya namazda aklima geliyo zor kildim..hay ALLAHIM.
merhaba canim sen nasilsin ben doktordan dondum
iyi geceler canlarım:)))
ne duası okuyorsunuz????
bir geçmişi okuyayım hemen geliyorum:))
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
Anlamı:
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)
canim nasil gecti doktor randevun en dedi doktor..:44::44:
sağol hayatım .hoşgeldin aramıza gizli takipçiydin demek ....sen beni tanıyormuşsun ben de seni zamanla tanırım.............
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
anlat bakalım naptın.rahat buldun mu?ne konuştunuz.....
iyi geceler canim ihlas okunuyo
.
ne oldu ekincim ihlas iptal mi oldu?
canim yarim saatten fazla kaldik klomen endol proxeed ve m sure kullanacaz 1 sene kadar yasimizdan dolayi zamaniniz var dedi ama hemen isterseniz tup bebek yapalim dedi ama beklerseniz dogal yolla olur dedi her ay hormon testi gonderecez diyet falan yazdi hormon dna hasar testi istemedi zor oluyo diye bilmiyorum yaaa insallah umutlarim bosa cikmaz bi suru harcama yaptik daha da yapacagiz
.
ne oldu ekincim ihlas iptal mi oldu?
evet 1. sayfadan 7000. sayfaya kadar bıkmadan heyecanla okudum acaba kim hamile kalacak, neler yapılıyo diye. hamile kalanlara çok sevindim. bugün hem üye oldum hem son sayfaya geçtim :) benimde 3 senedir çocuğum olmuyor 1 negatif tüp denemem var malasef. sorun eşimde sayı azlığı 3 milyon /ml de.bende de tüp bebkte yumurtalarım sadec 4 tane oldu ve sadec 1 i döllendi sonuç negatif :) umarım burda herkes hamile kalır ben hep dua ediyorum herkese
bu duanin arapcasini bulabilirmiyim herhangi bir kaynaktan bu sekilde telaffuz hatasi oluyor
toplu duaya geçtik canım..
takip edelim derken sayfalar listelerle doluyor..
tüm listeye toptan okuyacağız..
GÖZYAŞI varikosel yoktu değilmi sadece hormonlardamı sorun varmış
anladım hayatım,yumurtlama problemi için neler yapıyorsun,onu da ihmal etme...
uzun zamandır burayı takip ettiğine göre eşine bişeyler yapmaya başlamışsındır heralde?
MAVİ KIZ
yumurtaların için balıkyağı ve bir multıvitamın kullan gnc arginmax women al bende alıcam ama sitesinde şuan yok.
takip et
evet başladım . keçiboynuzu. arısütü, ginseng, proxeed. ginko biloba, balık yağı kullanıyo eşim. ama daha horman testi yaptırmadı. pazartesi yaptıracak sonra kris le mail aracaz kaan hocaya inşallah. benim rezervimde sorun varmı bilmiyorumfsh ım nrmal aslında 5,3 ama tedevide az oldu. doktora gitmek istiyorum ama iyi bir doktor bulmam lazım hemen tüp bebk xdemelri canımı sıkıyor. yani kendi sorunumun ne olduğunu tam bilmiyuorum. bütün tahlilerim normaldi aslında kan rahim fişlmi. ama yumurta aqz oldu. şu rezerv testi nasıl oluyor pahalı bir test mi bilgisi olan varmı. acaba diyorum benim o aya özel bir azlıkmıydı yumurta
mavikız hoşgeldin canım allah bu yolda yardımcın olsun inşallahhoşbulduk krisciğim teşekkür ederim. sen herkese çok yardımcısın çok iyiysin. iyiki seni tanıdım.
sagol tatlimmmmmmmmmmm
sağol hayatım .hoşgeldin aramıza gizli takipçiydin demek ....sen beni tanıyormuşsun ben de seni zamanla tanırım.............
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
anlat bakalım naptın.rahat buldun mu?ne konuştunuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?