Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

boncukkkk melegimiz 8 gun sonra dunyaya merhaba diyecek nasipse degilmi pasamizi bizede gostercen dimi biz onun teyzesiyiz ona gore

teşekkür ederim gökcen
sende gözüken şeyinde uzuntısı varsa bendeki kesin polip
bu demek oluyorki bu ay tedavi olucak transfer başka bi aksilik çıkmazsa sonraki ay olucak
bende gözüken şeyin ebatı 6cm yazıyo resimde ,anlamam ama büyükte bir şey galiba
kızdığım şey o kadar doktora gittim daha bayramın son günü doktordaydım ,rahimde bi anormallik var dedi ama ne olduğunu anlamadı( aşılama yaptırmıştım tutunamamış tarzından konuştu o kadar

operasyondan korkmuyorum canım sende anlatmışsın zaten basitmiş zorda olsa katlanıcaz napalım
benim kafama takılan şey biz doğuda görevdeyiz oraya güvenmiyorum ,burda yaptırmayı düşünüyorum ama güvenebileceğim iyi ve uygun bi yer lazım
anlattıkların için çok sağol canım araştıramıyorum rahat rahat ,gelen giden oluyo

iyi akşamlar kızlar

dua okuyosunuz galiba ben katılamıyorum kusura bakmayın lütfen
düzenli giremediğimden takip edemem diye katılamıyorum
ne okuyonuz onu bile bilmiyorum ,geçmişten haberim yok uzun zamdırrrrrrr ama sizeri çok özlüyorum
affedin beni olurmu

ALLAH kabul etsin..hayirlara vesiel olsun ins..

melisdilek
300 tlyi gözden çıkarıp özle muayene olacaksın.dna testi için cebeci dev.hast.yönlendiriyor ona ücret ödemessin
sonra zaten maille tedaviyi yürütüyor hoca..
1 kere ödicen canım.
başka türlü olmuyor.

lorkee,Maviikizz,ekin79,qozyasi,umud+,ceylan06,melisdilek,gamzelim.66,

merhaba kızlar:)ne var ne yok...yeni isimler görüyorum....

ronya doktordan keyifli dönmüşsün maşallah,Rabbim tamamına erdirsin ,bütün arkadaşlara nasip etsin.....

bilgem senden sanki güzel haberler mi alcaz ne?

lorke sabah yoktun ?

ekin merhem muhabbetine ne güldüm:)))))))))))))))

merhaba ekintos hoşgeldin.
ben bu topiği uzun zamandır takip ediyorum senin hamilelik haberinede çok sevinmiştim vede ağlamıştım. bugün üye oldum kadınlar kulubüne. hamileliğin iyi geçiyodur umarım. inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

slm ekin sen nasilsin..ben iyiyim bende cok guldum ya namazda aklima geliyo zor kildim..hay ALLAHIM.

merhaba canim sen nasilsin ben doktordan dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…