- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.601
yani herkez 1000 tane okuyup listedeki herkez icin dua edecek dimi dogrumu anladim
Ronyam canımıniçi, bıdığını yerim senin bitanem çok ama çok sevindim yeniden. Rabbim bıdığımızı sağ salim dünyaya getirmeni, sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin....
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun senin için sürpriz olmuş bu polip inşallah yanlış teşhisdir diyelim.. Canım ben de bundan on ay kadar önce bir polip ameliyetı geçirdim histereskopi. aynı senin dediğin gibi ucu rahmin başına kadar uzanıyo gibi görünüyordu ve doktorum adetten sonra teşhis koymanın daha doğru olacağını söyledi dediğin gibi rahim duvarı çok kalındı benim adetlerde düzenli değildi adet söktürücü verdi sonra bir daha gittim ve kesin polip dedi bu varken hamile kalamazsın çocuk rahime tutunmaz dedi ben de o yüzden hiç düşünmeden tamam dedim ve hemen ertesi gün ameliyata girdim 15-20 dakikalık bir operasyondu anestezi vermişlerdi birşey hatırlamıyorum bayılmışım ameliyatta sıkıntı yaşamadım sadece ameliyattan çıkınca iki saat sancım oldu o da çok sıkışmışım ondanmış kalkamadığım için tuvalete de gidemedim onlar aldılıar idrarı öyle rahatladm:))) ve polip alındıktan sonra adetlerim düzene girdi ve bu ameliyat benim için şansdı çünkü rahim ağzı yetmezliğim bu ameliyatta belli oldu ve belki ben bu ameliyat sayesinde hiç çocuk kaybetmeden rahim ağzı yetmezliğimi öğrendim o yüzden iyi kide bu ameliyatı olmuşum diyorum.. ayrıca çok fazla para vermeye gerek yok bence ben malatya da bir özel hastanede oldum ameliyatı bir doçent aynı zamanda hastanenin başhekimi yaptı 300 lira ödediik 1250 çok abartı gibi geldi bana canım.. Ayrıca sakın üzülme ve bunda da bir hayır olduğunu düşün inşallah polipi aldırınca belki de normal yoldan hamile kalacaksın bunu düşün bu seni rahatlatacaktır.. çünkü gerçekten de polip zararlı birşey değil çovcuk düşünmeyenlerde almıyorlar bile ama bizim gibi çocuk düşünenler için alınması lazımmış rahime tutunamıyormuş sen hangi şehirdeysen uygun bir fiyata özel bir hastanede yaptır bence çok sıkıntılı bir ameliyat değil üzülme emi allah yardımcın olsun canım...
evet bitanem öyle
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
Anlamı:
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)
canım merhaba, kusura bakma akşam hemen çıktım ve yazdığını görmedim..evet bizde kaan hocanın hastasıydık, eşimde sperm sayı ve hareket sorunu vardı, hareketsiz %95 'di..13 ay kaan hocada tedavi olduk en son ağustos ayında kaan hocanın hastanesinde yani cebeci kısırlık merkezinde tüp bebek yaptırdık ve çok şükür tuttu..ben 25 temmuzda gittim adetin 2.günü ve hemen 3. günü iğnelerime başladım..kısa protokol oldu, doktorumu özel seçtim. Raporda çıktı ama ben ilaçalrımı falan rapor çıkmadan aldım..çok şükür su gibi akıp gitti.. Aklına takılan bişey olursa yine yazarsın..
cevabın için çook teşekkürler. ben bugün randevu almak için aradım. meğer o numara kaan hocanın muayenehanesi varmış, oradaki sekreteri çıktı. akşam 5 ten sonra geliyor doktor bey dedi. zaten en erken 31 ekime randevu veriyor. ben de hastaneden randevu almak için aramıştım dedim. o da: hastanede artık muayene yapmıyor dedi. siz muayenehanesine mi gidiyordsunuz? yoksa hastanede muayene olabilmek için ne yapmak gerekiyor?
bir de 13 ay tedavi oldu dedin. bizim de hareketli % 5 hareketsiz %50 falan.kalanıda yerinde hareketli. zaten morfoloji de normal %2 çıktı. ben ilk korunmayı bıraktığımzıda boş gebelik yaşadım. yani hamilelik oldu fakat embriyo gelişmedi. doktorlar hep kalitesiz spermden dediler.
sonra doktor sitesinde kaan hocaya soru soranlara hoca hep spermlerdeki dna hasarından bahsetmiş. bir test varmış onu yapıp bakmak lazım falan demiş. size ne tür bir tedavi verdi? fsh ile dna hasarı tedavi ediliyormuş. bana bir anlatır mısın? senin bilgilerin benim için çok önemli. teşekkürler
hoşgeldin maviikızz aramıza.burası ugurlu gelir inşallah sana canım
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
Anlamı:
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)[/QUOTE
iyi geceler herkese bende duaya katılmak istiyorum. benide listeye eklerseniz sevinirim.
iyi geceler canlarım:)))
ne duası okuyorsunuz????
bir geçmişi okuyayım hemen geliyorum:))
lorkee,Maviikizz,ekin79,qozyasi,umud+,ceylan06,melisdilek,gamzelim.66,
merhaba kızlar:)ne var ne yok...yeni isimler görüyorum....
ronya doktordan keyifli dönmüşsün maşallah,Rabbim tamamına erdirsin ,bütün arkadaşlara nasip etsin.....
bilgem senden sanki güzel haberler mi alcaz ne?
lorke sabah yoktun ?
ekin merhem muhabbetine ne güldüm:)))))))))))))))
ronya doktordan keyifli dönmüşsün maşallah,Rabbim tamamına erdirsin ,bütün arkadaşlara nasip etsin.....
lorke sabah yoktun ?
lorke sabah yoktun ?
iyi geceler canlarım:)))
ne duası okuyorsunuz????
bir geçmişi okuyayım hemen geliyorum:))
merhaba canim sen nasilsin ben doktordan dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?