Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Fikri olan kimse yokmu?

bilgem tatlım neden oluyormuş daha önce olsaydı bence farkederdin

Vallaha kızlar ben yeni fark ettim , daha önce olsa fark ederdim , çünkü ben aynaya çok bakan biriyim ..
Hayırlısı olsun ne diyim ..
Rabbimin belki bir işareti , çok nadirde olsa gebeliğin erken zamanlarında belirti olarak çıkarmış..
Kasıklarımda henüz ağrımaya başlamadı , rabbime inanıyorum güveniyorum ..
Ronya'mmm yaaa kendi halayımı çekerdim bende değil mi?
Nasibimde varsa oda olur , Allah büyük ..

Mamay kaç kez test yaptırdınız?
Diğer değerlerde sorun yoksa aşılama için spermler yıkanırken hareket kat kat artıyor..
Aşılama düşünüyorsun sanırım

Fikri olan kimse yokmu?

Canım tecrübelerime güvenerek şunu söyleyebilirim ..
Sayıda sorun yoksa , morfoloji %5 ise , sorun sadece hızsa , pressed kullan , ve doğal gebelik için uğraş ..
Yaşını falan bilmiyorum ama 34'ün üstündeyse bekleme tabi ki..
Ama altındaysa bir şans ver kendinize..
Pressed'i bilmiyorsan google'da arat mutlaka bilgi edin ..

Mamay kaç kez test yaptırdınız?
Diğer değerlerde sorun yoksa aşılama için spermler yıkanırken hareket kat kat artıyor..
Aşılama düşünüyorsun sanırım

Sağol ekin.. 2 defa test yaptırdık.detaylı yapılan testte ileri hızlı sperm hızı %5 çıktı.aşılama dşünüyoruz evet.Önümüzdeki ay için..birkaçgün için rahim filmi çekileceğim.Hemen aynı sorunları yaşayan kişilerin deneyimleri benim için önemli buyüzden fikir istiyorum.. yani sence aşılama bu durumda uygun değilmi?

Sağol bilgem, yaşım 24 ama 5 senedir evliyiz.1yıldan fazla oldu bebek için uğraşıyoruz.1 senede doktora falan gitmeden uğraştık.etti 2 yıl.tahmin edersinki bu süreç insanı bunaltıyor..Klomen vs vs kullandım.Bende MULTİKİSTİKOVER var.hemen bütün testlerim yapıldı.Fakat eşim doğru düzgün muayne olmadı şimdiye kadar. Klomen kullanıp git/gel yapmaktan psikolojim altüst oldu diyebilirim.Oyüzden artık aşılama için start aldık.Böyle beklemekle olmayacak.söylediğin ilaç sanırım.. benmi kullanıyım eşimmi kullansın? Araştıracagm şimdi tşklr.

Son düzenleme:

Hareket aşılamada artıyor deneyebilirsin.sizin için mantıklı duruyor.Bilgem arkadaşında bahsettiği presedı kullanabilirsin.
Rabbim nasip etsin inşallahh

bizde normalde ileri hareket %0 iken, yıkama sonrası %70 oluyordu..

cnm sen nsl bebişko nsl

slm canim sen nasilsin bebis nasil..tekem atiyomu:87:

ayy pardon canom yanlis anlama aglama istertini yanlis koymusum..
:)))))))))))))))) iyiyim kızlar sağolun uğraşıyoruz işte...bebek iyidir inşallah,haftaya öğrenirim.ayrıntılı ultrason var haftaya
bu arada iyi akşamlar herkese söylemeyi unutmuşum

Kızlar bende yarın kontrole gidiyorum, duanızı istiyorum canım arkadaşlarım..
güzel haberlerle gel inşallah.......
Eki Görüntüle 261343

Benim ki bundan daha silik ama belli oluyor yinede ..

ayyy ne kadar güzel bir belirti,inşallahhhhhhhhhhhhhhh

pressed jelmi? inşallah.allah bebek isteyen herkese nasip etsin.. harika bu..bilmiyordum.Belkide bizim için çözüm budur.Peki bana istanblda aşılama için bir doktor öneriniz olurmu?

pressed jelmi? inşallah.allah bebek isteyen herkese nasip etsin.. harika bu..bilmiyordum.Belkide bizim için çözüm budur.Peki bana istanblda aşılama için bir doktor öneriniz olurmu?

O konuda çok yardımcı olamayacağım canım inşallah doğru doktoru bulursun.
Özel hastanelerde tüp bebek merkezi olan biri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…