- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.821
Merhaba, sormak istediğim birşey var.İleri hızlı sperm hızı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İleri hızlı hareketlilik %5 morfoloji bozukluğu yok.sperm sayısındada problem yok. aşılama yada tüpbebek gerektirirmi fikri olan arkadaşlardan fikir almak isterim.?
canım bende var ve iki gebeliğimdede çok belirgin oluyor
hatta şuan bile kahverengi olmaya başladı
kızzz bilgemmm anaaa bide gebiş oluyormuşsun
eyy güzel Allahım duysun sesimizi
artıkkk saatlerce tey tey yapmak istiyorum bu topicte
bilgem tatlım neden oluyormuş daha önce olsaydı bence farkederdin
Fikri olan kimse yokmu?
Mamay kaç kez test yaptırdınız?
Diğer değerlerde sorun yoksa aşılama için spermler yıkanırken hareket kat kat artıyor..
Aşılama düşünüyorsun sanırım
Canım tecrübelerime güvenerek şunu söyleyebilirim ..
Sayıda sorun yoksa , morfoloji %5 ise , sorun sadece hızsa , pressed kullan , ve doğal gebelik için uğraş ..
Yaşını falan bilmiyorum ama 34'ün üstündeyse bekleme tabi ki..
Ama altındaysa bir şans ver kendinize..
Pressed'i bilmiyorsan google'da arat mutlaka bilgi edin ..
Sağol ekin.. 2 defa test yaptırdık.detaylı yapılan testte ileri hızlı sperm hızı %5 çıktı.aşılama dşünüyoruz evet.Önümüzdeki ay için..birkaçgün için rahim filmi çekileceğim.Hemen aynı sorunları yaşayan kişilerin deneyimleri benim için önemli buyüzden fikir istiyorum.. yani sence aşılama bu durumda uygun değilmi?
cnm sen nsl bebişko nsl
slm canim sen nasilsin bebis nasil..tekem atiyomu:87:
:)))))))))))))))) iyiyim kızlar sağolun uğraşıyoruz işte...bebek iyidir inşallah,haftaya öğrenirim.ayrıntılı ultrason var haftayaayy pardon canom yanlis anlama aglama istertini yanlis koymusum..
güzel haberlerle gel inşallah.......bu arada iyi akşamlar herkese söylemeyi unutmuşum
Kızlar bende yarın kontrole gidiyorum, duanızı istiyorum canım arkadaşlarım..
iyi akşamlar herkese ne güzel çok kalabalık burası
selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim
Hareket aşılamada artıyor deneyebilirsin.sizin için mantıklı duruyor.Bilgem arkadaşında bahsettiği presedı kullanabilirsin.
Rabbim nasip etsin inşallahh
bizde normalde ileri hareket %0 iken, yıkama sonrası %70 oluyordu..
ekintos AdaESILA nun ekin79 gamzelim.66 Ronya+ ceylan06 mamay Bilgemmm mues
hey mıllet nabersınız
pressed jelmi? inşallah.allah bebek isteyen herkese nasip etsin.. harika bu..bilmiyordum.Belkide bizim için çözüm budur.Peki bana istanblda aşılama için bir doktor öneriniz olurmu?
lorke söyle bakalım,bugün misafirlerine neler yaptın???????????*tam menüyü istiyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?