Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..

Bilgem canım süpersin

selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim
Gözün aydın canım .. Rabbim sağlıcakla kucaklamanıda nasip etsin ..
slm kızlar bende hamile kalmak istiyorum sizde öylesiniz sanırım o yüzden size katılmak istedim ama burdaki herkesin eşinde mi problem?

Evet canım , daha çok erkek infertilitesi ile ilgili bir topik :)

[/QUOTE]

Not:Topiğe 3-5 ay gibi bir süre uğramayan arkadaşlarımızın ismi listeden silinmektedir..[/QUOTE]

ayy eklemisniz coooook tsk ederim canim

bu arada iyi akşamlar herkese söylemeyi unutmuşum

Kızlar bende yarın kontrole gidiyorum, duanızı istiyorum canım arkadaşlarım..

canım gözün aydın rabbim saglıklıca ve hayırlı bi şekilde kucagına almak nasip eder inş. problem neydi acaba sizde

ben o listede yokum ama...sadece dua listesinde varm benide benide ekleyin lutfennnn
Listede varsın , hatta gördün , rica ederim canımcım :)
bu arada iyi akşamlar herkese söylemeyi unutmuşum

Kızlar bende yarın kontrole gidiyorum, duanızı istiyorum canım arkadaşlarım..

Dualarımız sneinle süper anne :)
İnşallah güzel haberler ile dönersin ..

Kızlar 'linea negra' diye birşey duydunuz mu ?
Bende var çünkü ama tenimin renginden dolayı hafif gözüküyor , göbek deliğinden kasığa doğru uzanan ince bir çizgi, eşimede gösterdim teyit etti, fakat sorun şu ki , acaba daha önce var mıydı ?
Varsa ne zamandan beri vardı , yoksa ne ara çıktı ?

Merhaba, sormak istediğim birşey var.İleri hızlı sperm hızı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İleri hızlı hareketlilik %5 morfoloji bozukluğu yok.sperm sayısındada problem yok. aşılama yada tüpbebek gerektirirmi fikri olan arkadaşlardan fikir almak isterim.?

cnm allah hayırlısıyla tamamına erdirsin eşinin spermi hareketliliği morfoloji kaçtı cnm

canım bende var ve iki gebeliğimdede çok belirgin oluyor
hatta şuan bile kahverengi olmaya başladı
kızzz bilgemmm anaaa bide gebiş oluyormuşsun
eyy güzel Allahım duysun sesimizi
artıkkk saatlerce tey tey yapmak istiyorum bu topicte

canim ins guzel haberlerle gelirsin ALLAH yardimciniz olsun..

canlarım hepinizden Allah'ım razı olsun, yarın hemen yazarım inşAllah size,

Bilgem kız sen dediğinden beri bende bakıyom göbişe ama daha bende bişi yok gibi, sanki bende uzun bir tüylenme olmuş gibi :))) çizgi yok ama..

Ronyam kuşum senin yazını almamışım sanada çokkk teşekkür ederim, duanı istiyorum bu gece :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…