Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rahatti ilaclar diyet falan ayni hep sizde duydugum seyler bi farkli olarak isirgan cayi ic dedi her aksam aldik iki koli valizim bunlarla dolcak birde 3 kilo keciboynuzu tozu aldik

gözyaşı,siz kaan hocaya nı gittiniz? sizin değerleriniz nasıldı? saat 17:00 den sonra başlıyormuş muayeneleri değil mi? bir günde bitti mi işiniz yoksa ertesi güne de sarktı mı işleriniz?

birde nasıl br diyet önerdi? hangi ilaçları kullanmanızı istedi? yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler

turkce bir site var 1 kutu 400tl birde ingilizce bir site buldum 3 kutu 300 dolar ama guvenlimi emin olamadim 3 kutu 6 aylik oluyor ama 1 kutu icin 400 tl pahali

eevt canim cok pahaliymis..ingillizce sitedeki guvenlidir belki hem turkce siteye nasil guveniyosun daha once alisveriz yaptinmi..off ne diyecegimi bilmemedim canim sana hangisi uyuyosa onu all.

haklisin canim almak istiyorum 3 kutusu 300 dolar olandan ama web sitesi guvenlimi ondan emin olamiyorum

çok geçmiş olsun ronyam, Rabbim acil şifalar versin..prensesde Allah'ın izniyle bişi çıkmayacak, Rabbim korusun sizi..

Ekintosum bitanem çok teşekkür ederim, öptüm sizi

herkese iyi geceler arkadaşlar..

evet canim 20 ekimde gittik 17de geliyo muayenehaneye bizim fsh dusuk 12 milyon sayi %5 hareketlilik var bir gunde bitti isimiz ama bizim fsh tahlilimiz vardi yanimizda tekrar istemedi diyette yesil yaprali sebze nohut keciboynuzu tozu ve isirgan cayi var ilaclr proxeed m sure klomen endol hic gitmediysen mail adresine mail at durumunuzu anlat sonra randevu alirsiniz

bu kendi sitesi bi güvensizlik olacağını sanmıyorum fiyatıda iyiymiş..
şanslısın al valla biz trde herşeyden mahrumuz..

canim trdende siparis veriliyo dusunursen eger biz gidecegimiz icin yurt disi adresimize isteyecegiz esim simdi order edecek hatta

ah be canım gümrükte takılma olayımız var..
riske giremem ucuzda olsa zaten o kadar para gidiyorki vitaminlere.
şifa olsun sizeee..
bi sonuç alan çıkmadı deli olucam herkes yeni kullanmaya başladı

ah be canım gümrükte takılma olayımız var..
riske giremem ucuzda olsa zaten o kadar para gidiyorki vitaminlere.
şifa olsun sizeee..
bi sonuç alan çıkmadı deli olucam herkes yeni kullanmaya başladı

yaa bu amerika icinde gecerli olabilir en iyisi biraz daha arastirayim hic yasadinmi boyle bir olay

yaa bu amerika icinde gecerli olabilir en iyisi biraz daha arastirayim hic yasadinmi boyle bir olay

türkiyede gümrük mevzuatı ocak 2011 de değişti ve artık y.dışından vitamin falan alamıyoruz.
abd yi bilmiyorum tabi
satın alacağın siteye sor canım sorun olurmu diye

iyi geceler arkadaşlar. Herkese sevgiler. listeye benşde eklemişsiniz çok sevindim. umarım o listede ki herkes en yakın zamanda hamile kalır. Dualarım sizinle

selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim

Süperrrr çok sevindim çok güzel bir haber bu. Gözün aydın canımcığım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı diğer arkadaşlarımın ve benim başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…