- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.901
rahatti ilaclar diyet falan ayni hep sizde duydugum seyler bi farkli olarak isirgan cayi ic dedi her aksam aldik iki koli valizim bunlarla dolcak birde 3 kilo keciboynuzu tozu aldik
ohh afıyet olsun yarasın paşamıza
turkce bir site var 1 kutu 400tl birde ingilizce bir site buldum 3 kutu 300 dolar ama guvenlimi emin olamadim 3 kutu 6 aylik oluyor ama 1 kutu icin 400 tl pahali
selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim
eğer maddi durumunuz bunu karşılayabilecekse alın kullanın...
hoca heralde körü körüne kullanın demiyordur sanırım....
muayenehanesi olan proflar artık sadece üniversitede derslere girebiliyor...
hastaya bakamıyor,ameliyatlara giremiyor....kaan hocada artık hastanede hasta bakmıyor galiba...öğlen aralarında bile hasta bakıyordu halbuki zamanında....
canım malesef hastalığın tanısı yok yıllardır araştırılıor tık yok
en son fransaya kan gönderdiler raporlarıı bir kaç haftaya kadar çıkar tabi bir tanı koyabilirlerse
oğlumdada yaptırdık ama genel bir genetik araştırma yapıldı
ve çok şükür temiz çıktı biz içimiz rahat olsun diye yine yaptırcaz
hastalık ilginç biraz zekaları falan herşeyleri süper okula gidiyorlar
hatta sınıf birincisi çocuklar ama el sırt ayak parmaklarındaki kemiklerin
arasında açıklık oluşuyor ve günden güne artıyor
yakında ameliyat olcak çocuklar Rabbim şifa versin
evet malesef oyle 300 d olan iyi 3 kutu var ordan siparis etmeyi dusunuyoruzeevt canim cok pahaliymis..ingillizce sitedeki guvenlidir belki hem turkce siteye nasil guveniyosun daha once alisveriz yaptinmi..off ne diyecegimi bilmemedim canim sana hangisi uyuyosa onu all.
evet malesef oyle 300 d olan iyi 3 kutu var ordan siparis etmeyi dusunuyoruz
evet malesef oyle 300 d olan iyi 3 kutu var ordan siparis etmeyi dusunuyoruz
gözyaşı,siz kaan hocaya nı gittiniz? sizin değerleriniz nasıldı? saat 17:00 den sonra başlıyormuş muayeneleri değil mi? bir günde bitti mi işiniz yoksa ertesi güne de sarktı mı işleriniz?
birde nasıl br diyet önerdi? hangi ilaçları kullanmanızı istedi? yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler
bu hangi sitede canım.türkiyedemi teslim alacaksın gümrükte sorun olmasın iyice araştır
bu kendi sitesi bi güvensizlik olacağını sanmıyorum fiyatıda iyiymiş..
şanslısın al valla biz trde herşeyden mahrumuz..
canim trdende siparis veriliyo dusunursen eger biz gidecegimiz icin yurt disi adresimize isteyecegiz esim simdi order edecek hatta
ah be canım gümrükte takılma olayımız var..
riske giremem ucuzda olsa zaten o kadar para gidiyorki vitaminlere.
şifa olsun sizeee..
bi sonuç alan çıkmadı deli olucam herkes yeni kullanmaya başladı
yaa bu amerika icinde gecerli olabilir en iyisi biraz daha arastirayim hic yasadinmi boyle bir olay
türkiyede gümrük mevzuatı ocak 2011 de değişti ve artık y.dışından vitamin falan alamıyoruz.
abd yi bilmiyorum tabi
satın alacağın siteye sor canım sorun olurmu diye
selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?