Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oooo kizlarrr bu aksam pek bi kalabaligiz nasilsiniz kizlar...
yaa kizlarr bise sorcam bu isirgan cayini aktardanmi aliyosunuz

iyi geceler arkadaşlar. Herkese sevgiler. listeye benşde eklemişsiniz çok sevindim. umarım o listede ki herkes en yakın zamanda hamile kalır. Dualarım sizinle
iyi geceler canim
oooo kizlarrr bu aksam pek bi kalabaligiz nasilsiniz kizlar...
yaa kizlarr bise sorcam bu isirgan cayini aktardanmi aliyosunuz

umud ne haber nasilsin..

fatma_84+,gamzelim.66,qozyasi,Maviikizz,umud,meleğim ve aşkım,melisdilek,ceylan06,ekintos,cananim,antalya2011,Es_Ra_,
herkese hayırlı geceler güzel anneler ve geleceğin güzel anneleri nasılsınız bakalım.....
Eki Görüntüle 261468

Slm kızlar amniosentez lafını duyunca konuya atlamadan duramadım tuylerım dıken oluyor malesef bebegımı bu testten sonra kaybettım amnıosentez yaptırdıktan hemen sonra agrılarım basladı ve kaybettık oyuzden ıyıce dusun arkadasım dıger testı yaptırmıssın temiz cıkmıs rabbıme ınan kalbını temız tut bence sadece hıssettıklerımı soylemek ıstedım hakkınızda hayırlısı.....

Herşey yolunda olcak Allahın izniyle. Rabbim kızını korusun sağlıklı bir şekilde gelişmesini ve sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah. Dularımız hem bebk bekleyen hemde bebek isteyen herkes için.

canımm çok geçmiş olsunn kaç haftalıkken yapılmıştı amniyosentez
benim 17. haftada yapılcak doktorum bu alanda uzman
tabi önce Rabbime emanet
ben oğlumdada yaptırdım bundada yaptırcam
bol bol dua ediyorum Rabbime emanet olsun

saolasın 6.ayındaydı zaten zorlukla duayla gelen mucızemdı ama bır gafletle gıttı malesef ama hakkında hayırlısı ınsallah sagsaglım kucagına alırsın canım...

saolasın 6.ayındaydı zaten zorlukla duayla gelen mucızemdı ama bır gafletle gıttı malesef ama hakkında hayırlısı ınsallah sagsaglım kucagına alırsın canım...

canım çok geç yapılmış normalde 16-18. haftalar arası yapılıyor
neyse ben sana fazla sorup yaranı deşmeyim kendi aklımıda bulandırmayım
inşşallah Rabbim sana çok güzel evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…