- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.921
bu arada iyi akşamlar herkese söylemeyi unutmuşum
Kızlar bende yarın kontrole gidiyorum, duanızı istiyorum canım arkadaşlarım..
oooo kizlarrr bu aksam pek bi kalabaligiz nasilsiniz kizlar...
yaa kizlarr bise sorcam bu isirgan cayini aktardanmi aliyosunuz
iyi geceler canimiyi geceler arkadaşlar.Herkese sevgiler. listeye benşde eklemişsiniz çok sevindim. umarım o listede ki herkes en yakın zamanda hamile kalır. Dualarım sizinle
iyi geceler arkadaşlar.Herkese sevgiler. listeye benşde eklemişsiniz çok sevindim. umarım o listede ki herkes en yakın zamanda hamile kalır. Dualarım sizinle
fatma_84+,gamzelim.66,qozyasi,Maviikizz,umud,meleğim ve aşkım,melisdilek,ceylan06,ekintos,cananim,antalya2011,Es_Ra_,
herkese hayırlı geceler güzel anneler ve geleceğin güzel anneleri nasılsınız bakalım.....
Eki Görüntüle 261468
fatma_84+,gamzelim.66,qozyasi,Maviikizz,umud,meleğim ve aşkım,melisdilek,ceylan06,ekintos,cananim,antalya2011,Es_Ra_,
herkese hayırlı geceler güzel anneler ve geleceğin güzel anneleri nasılsınız bakalım.....
Eki Görüntüle 261468
ekinimmm benim bebişin dün ense kalınlığı 1.3 çıktı doktor iyi dedi
ancak eşimin kız kardeşinin çocuklarında genetik hastalık olduğundan biz amniyosenteze karar verdik
20 ekimde amniyosentez yapılcak
doktorum izmirdeki en iyi proflardan ve perinatoloji uzmanı
umarım zorlu olmadan kazasız belasız atlatırız
tesekkurler canim sanada hayirli geceler sen nasilsin bakalim
Slm kızlar amniosentez lafını duyunca konuya atlamadan duramadım tuylerım dıken oluyor malesef bebegımı bu testten sonra kaybettım amnıosentez yaptırdıktan hemen sonra agrılarım basladı ve kaybettık oyuzden ıyıce dusun arkadasım dıger testı yaptırmıssın temiz cıkmıs rabbıme ınan kalbını temız tut bence sadece hıssettıklerımı soylemek ıstedım hakkınızda hayırlısı.....
canımm çok geçmiş olsunn kaç haftalıkken yapılmıştı amniyosentez
benim 17. Haftada yapılcak doktorum bu alanda uzman
tabi önce rabbime emanet
ben oğlumdada yaptırdım bundada yaptırcam
bol bol dua ediyorum rabbime emanet olsun
saolasın 6.ayındaydı zaten zorlukla duayla gelen mucızemdı ama bır gafletle gıttı malesef ama hakkında hayırlısı ınsallah sagsaglım kucagına alırsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?