Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ebaydan bende preseed alıcam elımdekıler bıtmeden getırtıyım ıstıyorum.
buraya pttye geldıgınde ne sekılde teslım alınıyor? vergı, gumruk esktra bir masrafı varmı kargo ücreti dışında ?

kızlar ebaydan bende preseed alıcam elımdekıler bıtmeden getırtıyım ıstıyorum.
buraya pttye geldıgınde ne sekılde teslım alınıyor? vergı, gumruk esktra bir masrafı varmı kargo ücreti dışında ?
hayır canım ben sanırım 7 ocakta lamıştım geçen hafta yani dün elimde oldu hiçbişeyde ödemedim kapıma geldi yani :)çatlama gününe yetişsin demiştim yetişti ama boşuna oldu tabi :47:

canim miktar az
ben verirken zorlanmaya bagliyorum bunu tam ereksiyon olamadigi icin az cikariyo
erkesiyon olursa daha fazla cikacaktir bu yuzden rahat rahat evinde verip gotursun birdaha

tedavimiz daha yeni basladi ve bukadar zamanda bu sonuc gayet iyi sayi hizla artiyor hele dusunsene 3 cc falan cikaydi sayi 60 milyon olacakti
hareket ve morfoloji nin duzelmesi zaman aliyor bak gor birkac aya onlarda firlayacak

bence sonuc gayet guzel sabirla tedavinizi olun.
bakalim kaan hoca ne diyecek
esin ne kullaniyor suan hepsini yazarmisin

ewet canım eşimede söyledim bi dahaki sefer evdebn götür hemde o bayanı görmezsin diye ,1 haftaya tekrar yaptıracağım bu işlemi ,kaan hocayada meil attım yarın oda yorum yapar inşallah.
İniallah arkadaşım proxeed plusa kullnalı 2 ay oldu ,tam etki için 5len 6 ay arası diye biliyorum ,bunada şükür uzun zamandan buyana 20 mil yonun yüzüne hasrettik :))))
klomen sabahları yarım tablet
proxeed sabah akşam
gıngo biloba 1 tablet
gıseng 1 tablet
evicap
bugünden itibarende arı bal polen ewde vardı ama yemiyordu:)))
öneceğiniz başka birşey var mı?

yağmurrrrrrrrrrr sonuçç süperrrrrrrrr canımmm :66::66::66:
hayırlı olsun bence sayı çok iyi miktara takılma veremediğinden öyle az çıkmış
canım hareketi hızlandırmaya çalışın preseedi ihmal etme kullanın

ay canım hiç ümidim yoktu allah razı olsun sizin de desteğiniz olmasa ,eşimin de karamsarlığı yüzünde ölecektim sinirden .
Çok şükür sonucumuz iyi birde yüzücüleri hızlandırsak:)))))))))

yagmurcum sonuclar ıyı her geçen gun tedavıyle artıyor hıc dusunme. :66:bende kaan hocaya maıl atmıstım bızımkının sonucları 8000 mılyon, ılerı hızlı %20, yavaş ileri %5 , yerinde hareketli %15, hareketsiz %60, bızde preesede başladık bakalım hayırlısı.

Çok iyi canım kardeşimde sizin sayıyı tam anlayamadım ,80 mil yoksa 8 mil ,daha ayrıntılı yazarsan sewinirim kardeşim:)))))))))

Ey herseyi ol emriyle hiç yoktan var eden yüce rabbimiz!!! Habibin hürmetine; ismi azamın hürmetine bizleri evlat hasretiyle imtihan etme;bizlere ve eşlerimize annelik,babalık duygusundan mahrum eyleme...
Amin

abowww bide korunma hapımı içtin kızzz :1:

evet ama onu bırazda pcolu oldugum ıcın duzene girsin diye içtim. yani iki iş içinde kullandım. evlenmeden once eşim test yaptırdıgında 12,500 mılyondu ve varıkosel var dıyordu. acıkcası ozaman onemsemedım ne bılıyım cocuk oluşumunu bu kadar etkileyeceğini. gerçi ilk 1-2 sene de ıstemedık hem duzen kurulsun hemde bırbırımıze alışalım dıye. keskide korunmasaymısım :4:

aşkım çıktı sonuçlar
Miktar:1 cc
total sperma:20.000.000:65:
ama hareketlik :50: %5 yavaş ileri
sayı çok şükür artmış ama hareketliklik gene çok düşük ,hatta ileri hızlı hareketli yok ,geçen twstte % 5 ileri hızlıyddddddı ,ne yapmam lazım ,?
Arı bal polen karışımını yemiyordu verdim hemen bu hareketlilik için diye ,öneceğiniz başka bir şey var mı?
yağmurcum hadi gözün aydın blk işte artmış değerler çok sevindim canım inşallah devamıda gelicek

gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib
allah sabır ve dayanma gücü versin arkadaşım inan çook üzüldüm :59:

gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib
ESRACIM COK ÜZÜLDÜM NE DİYECEGİMİ BİLENİYORUM CANIM ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH DOGAL YOLDAN GELİR OLMASSA YAŞIIN KÜCÜK BİRAZ ZAMN GECSİN TEKRAR YAPTIRIRSIN KENDİNE İYİ BAK CANIM SAGLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ
aşkım çıktı sonuçlar
Miktar:1 cc
total sperma:20.000.000:65:
ama hareketlik :50: %5 yavaş ileri
sayı çok şükür artmış ama hareketliklik gene çok düşük ,hatta ileri hızlı hareketli yok ,geçen twstte % 5 ileri hızlıyddddddı ,ne yapmam lazım ,?
Arı bal polen karışımını yemiyordu verdim hemen bu hareketlilik için diye ,öneceğiniz başka bir şey var mı?
YAGMUR MAŞALLAH COK İYİ SONUCUNUZ KORKUYODUN AMA KORKTUGUN GİBİ CIMAMIŞ CANIM İNŞALLAH DAHADA ARTAR
Ey herseyi ol emriyle hiç yoktan var eden yüce rabbimiz!!! Habibin hürmetine; ismi azamın hürmetine bizleri evlat hasretiyle imtihan etme;bizlere ve eşlerimize annelik,babalık duygusundan mahrum eyleme...
Amin
AMİN AMİN AMİN
[UOTE=BARUK;17118128]bu yola başkoymuş herkesi gör yarabbim. aminnnnnnnn[/QUOTE]

AMİN AMİN AMİN

ewet canım eşimede söyledim bi dahaki sefer evdebn götür hemde o bayanı görmezsin diye ,1 haftaya tekrar yaptıracağım bu işlemi ,kaan hocayada meil attım yarın oda yorum yapar inşallah.
İniallah arkadaşım proxeed plusa kullnalı 2 ay oldu ,tam etki için 5len 6 ay arası diye biliyorum ,bunada şükür uzun zamandan buyana 20 mil yonun yüzüne hasrettik :))))
klomen sabahları yarım tablet
proxeed sabah akşam
gıngo biloba 1 tablet
gıseng 1 tablet
evicap
bugünden itibarende arı bal polen ewde vardı ama yemiyordu:)))
öneceğiniz başka birşey var mı?

evet canim var
L arginine 3000 mg gunde 1
omega 3 balik yagi

bunlarada baslayin hemen

kızlar ben bugün gitmedim dr yarın gidicem eşim yarın git dedi eşimi dinledim yani ordanda annem yakın oraya gidicem bendeden haberler böyle

Back
X