- Konu Sahibi boncukboncuk
- #8.301
kızlar ben bugün gitmedim dr yarın gidicem eşim yarın git dedi eşimi dinledim yani ordanda annem yakın oraya gidicem bendeden haberler böyle
olsun canim 3. gun gidiyordum bende kontrole ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bugün gitmedim dr yarın gidicem eşim yarın git dedi eşimi dinledim yani ordanda annem yakın oraya gidicem bendeden haberler böyle
krıscım sen nasılsın ? ufaklık ıyıdır ınsallah ?
bende ya 2. yada 3. günüolsun canim 3. gun gidiyordum bende kontrole ..
bende ya 2. yada 3. günü
dr 2. günü gel dedi ama eşim farketmez dedi 3. günü git eşimde artık anlamaya başladı bu işlerden
krihazelcim nasılsın canım bebiş nasıl
evet canim var
L arginine 3000 mg gunde 1
omega 3 balik yagi
bunlarada baslayin hemen
yağmurcum hadi gözün aydın blk işte artmış değerler çok sevindim canım inşallah devamıda gelicek
basuttune komutanim!!!!!! da bunlar ne ise yariyor arkadasim,ben gozum kafali icerimde esin muhakkak soracak,o yuzden sordum hayatim:)))))
sagol canim iyiyim sen nasilsin bebis te iyi...
slm canlarım nasılsınız bugün
yağmurum gözün aydın böyle artışları görüpte mutlu olmamak elde değil herzaman artsın :))))))
l_arjini kadınlarda kullanıyo ?resmen biyoloji ,kimya karışımı bi ders oldu bana ,hocam sayğılar önünde eğilinilecek bir hanımsın:)))
yarın kaan hocaya da bakayım ne diyo, kaanhoca yazdı deyip yuttururum hapları:))))))))
arkadaşım benım ayaklı ansiklopedi gibisin ,maşallah:))))))Ama kimin arkadaşı dimi:![]()
kuzummmmmm krisimmmmm canım arkadaşım
sperm sperm dedik senin önerilerinle yoluna soktuk süpermencikleri
Canımmmmm bide benim şu yumurtalara bi çare bulmak gerek
kuzummmmmm krisimmmmm canım arkadaşım
sperm sperm dedik senin önerilerinle yoluna soktuk süpermencikleri
canımmmmm bide benim şu yumurtalara bi çare bulmak gerek
slm ronyacım dün akşam yazdıklarımı görmedin küstüN sandım bana :2:
Yumurtalar ıcın ben kolemen kullanıyorum. 5 gun 1 tane aldıgımda 3 yumurtam oldu. Geçen ay gunde yarım aldım 2 tane oldu. Bakalım bu ay ne olacak. Sen normalde ne yapıyorsun ?
canim onun icin adamakilli bir dr bulman gerekiyor
Kaan Aydosun kadin dogum versiyonu olmali[/QUO
nerdeeeeeeee kaan aydos gibi emaille tedavi edecek para almıcak doktor![]()