Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
basuttune komutanim!!!!!! da bunlar ne ise yariyor arkadasim,ben gozum kafali icerimde esin muhakkak soracak,o yuzden sordum hayatim:)))))

l arginine sperm yapiminda rol oynuyormus
omega 3 te sperm i besleyecek
oyle dersin

mutlaka al canim.

rnler > Sporcu rnleri > L-Arginine- 90 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

rnler > zel Destekler > Fish Body Oils- 90 yumuak jel kapsl ( 2 adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri)

balik yagindan sende ic hayatim seninde yumurtalarini beslicek

slm canlarım nasılsınız bugün

yağmurum gözün aydın böyle artışları görüpte mutlu olmamak elde değil herzaman artsın :))))))

l_arjini kadınlarda kullanıyo ?resmen biyoloji ,kimya karışımı bi ders oldu bana ,hocam sayğılar önünde eğilinilecek bir hanımsın:)))
yarın kaan hocaya da bakayım ne diyo, kaan:1: hoca yazdı deyip yuttururum hapları:))))))))
arkadaşım benım ayaklı ansiklopedi gibisin ,maşallah:))))))Ama kimin arkadaşı dimi::3:

canim gunluk 3000 mg vereceksin
1000 mg olursa gunde 3 tane

mutlaka kullansin l arginine yi

kuzummmmmm krisimmmmm canım arkadaşım
sperm sperm dedik senin önerilerinle yoluna soktuk süpermencikleri :1:
canımmmmm bide benim şu yumurtalara bi çare bulmak gerek

kuzummmmmm krisimmmmm canım arkadaşım
sperm sperm dedik senin önerilerinle yoluna soktuk süpermencikleri :1:
Canımmmmm bide benim şu yumurtalara bi çare bulmak gerek

slm ronyacım dün akşam yazdıklarımı görmedin küstüN sandım bana :2:
Yumurtalar ıcın ben kolemen kullanıyorum. 5 gun 1 tane aldıgımda 3 yumurtam oldu. Geçen ay gunde yarım aldım 2 tane oldu. Bakalım bu ay ne olacak. Sen normalde ne yapıyorsun ?

Son düzenleme:
slm ronyacım dün akşam yazdıklarımı görmedin küstüN sandım bana :2:
Yumurtalar ıcın ben kolemen kullanıyorum. 5 gun 1 tane aldıgımda 3 yumurtam oldu. Geçen ay gunde yarım aldım 2 tane oldu. Bakalım bu ay ne olacak. Sen normalde ne yapıyorsun ?

canım küsermiyim fıstığım sana
ben klomen kullandım yumurtalar büyümedi sonra puregon iğne oldum onla büyüdü
ancak eşimde sperm sorunu olduğundan olmadı.
canım bu ay aşılama yaptırcam tabi kısmetse geçen ayda yaptırcaktık
ancak eşimde lökosit vardı doktorum kabul etmedi
umarım bu ay olur

selam kızlar eşimin test sonuçlarını kaan hocaya gönderdim ,perşembe cuma günleri maillere cevap veriyodu değilmi,öyleyse yarın cevap gelir inşallah çünkü bizim fsh baya yükselmiş burdaki doktor klomeni kesin dedi bakalım kaan hoca ne diycek

Back
X