Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

Anlamı:

(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)

LİSTENİN SON HALİ
(30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx

Günaydın kızlar ..
Gebelik testi tek çizgi çıktı kızlar , o yüzden kan vermeye gidemedim .. Zaten evimde yatılı misafirim vardı ..
Salı gününe kadar adet olmazsam tekrar gebelik testi yapıcam ..
Kızlar testte çift çizgi çıkmayınca kan tahliline gitmenin anlamı yok dedim , inşallah çıktığı anda hemen gideceğim..
Çıkarsa tabi..

hayırlsıı olsun bılgemm ınsallah testı erken yapmıssındrı
ates olcemedıgın ıcınde bılmıyoruz zaten kacıncı gunde yumurtladın tam olarak vs
ıstersen son gunlerı olcebılrısın

yanı acıkcası ben olcunce ıyı gelıo ates duserse bosuna test yapıp canımı sıkmıyom
ama senın ınsallah oyle olmaz canım benım

bilgemcim kalkar kalkmaz seni merak ettim
canımın içi inşallah erken yapmışsındır
bir kaç gün sonra görürüz çift çizgiiyi inşallah

kızlar sız aranıza kımse almıyormusunuz soru soruyorum konusmak ıstıyorum ama kımse ılgılenmıyor topıkte bendemı bır yanlıslak var anlamadım:44::44::44:

bilgemcim kalkar kalkmaz seni merak ettim
canımın içi inşallah erken yapmışsındır
bir kaç gün sonra görürüz çift çizgiiyi inşallah

yagmurum az once senın ıın ortalama hesabı yaptım atesın sankı 15. gun olmus gbı geldı bana
cunku o gune kdr ortalamnan 35.9 cıkıyo

yanı 2 gun sonra ınsallah bılgemmle bırlıkte mnujde verırsınız
bugunde atesın artmıs cok sukur ne guzel

kızlar sız aranıza kımse almıyormusunuz soru soruyorum konusmak ıstıyorum ama kımse ılgılenmıyor topıkte bendemı bır yanlıslak var anlamadım:44::44::44:

aramıza almıyo olsak yukardakı dua lıstesınde adın olmazdı demekkı oyle bısey yok
topıgımızde kısı sayısı fazla oldugu ıcın sorulanlar yazılanlar bazen gozden kacabılıyo
o yuzden tekrr sormaktan cekınmemek lazım
bılgısı olan mutlaka bıseyler soyler
acıkcasa benım progestan hakkında bılgım yok o yuzden yanlıs bısey demıyım sana

o zaman benim dpo dan sonraki 12. günüm 2 gün sonra netleşir
lorkee cim benim zaten umudum yok ,diğer tablolarıma bakıyorumda ateşim git gide yükseliyo sonra bir anda düşüyor
canımsın yorumların için saol.

yagmurum senın de benden asagı yerın yok ne yogun bı hatunsun
szıın ıkı tarafta ıstanbulda mı o yuzden cok gelen gıdenın oluyo sanırımm

ewet tatlım kayınvalidem altımda akrabalarım etrafımda
bir yere gidilicek yada gelen olucak hemen aranıyorum bugünde bir yerlere davetliyım
saçımı kestirmem lazım
etek beğendim bir yerde onu almam lazım
yani gene yoğunum
offfffffffff bütün gün ayaklarımı dikip oturmak istiyorum:)):2:

Kızlar hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..
Artık tek çizgiler beni üzmüyor , çünkü hem alıştım hemde kaderin önüne geçilmeyeceğini öğrendim ..
Hayırlısı ne ise o olsun ..
Adet olmazsam 2-3 gün sonra tekrarlarım yine olmazsam kan tahlili yaptırırım bu sefer ..
Hele bir pzt -salı olsunda bakarız o zaman ..

Meleğim ve aşkım , seni aramıza aldık bile , sen artık aramızdasın hu huuu :)
Progestron hakkında bilgimiz olmadığı için yazmadık , bilen olursa mutlaka yazar ..
Akşamları topik daha kalabalık oluyor o yüzden sorularını akşamda sorabilirsin ki kesin cevap veren olur..

Lorkeee ben sabah ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı , yani benim için ortalamanın üstü , ovldan önce benim ateşim hep 36.4'ün üstüne çıkmaz ..
Elimdeki gebelik testler one step strip olanlardan acaba diyorum testler mi bozuk ..
Alayı mı kaset gibi eczaneden ?

benımde son gun duser yagmurum o yuzden sabırla beklemek gerekıyor

Allah kolaylık versın valla zor
hadı gıt gel gelınce saclarını gorelım ama hatun

canım atesın guzel
belkıde gec yumrutladın o yuzden cıkmadı testte bılemıyorum bakalım
one step ıyı dıye bılıyorum hassasıyetı 2 cesıt olan var
ambalajın arkasında bılgısayar yazısı ıle cut off dıye bı deger var ona baksana bı
bendekıler 10 ml hcg algılıyo mesela
belkı sendekıler 20 algılıyodur

yada 10 olsa bıle daha erken hemen yukselmemıstır belkı de

Hayırlı günler güzel hafta sonları şekerler....
Bilgemmm kuşum Lorke'm e katılıyorum belki değerin düşüktür o yüzden çıkmamıştır....
Güzel günler çok yakında inşallah...

günaydın kızlaaaaaarrrr... Herkese güzel hafta sonları diliyorum.. Bilgem bence test için erken bir tarih bildiğim kadarıyla gebelik testlerinde hemen göstermiyo bir hafta falan geçmesi lazım regl tarihinin. Siz daha iyi bilirsiniz ama:))) Benim senin için çok umudum varrrrr... inşallah pazartesi salıya alırız güzel haberini.
Yağmurum sende sakın regl falan olayım deme tamam mı hadi ama güzel bir haber duymak istiyoruuuuuuuuuummmmm...
Ben bu sabah yoğun bir sancıyla uyandım biir de baktım ki regl olmuşum çok ağrım var üşüttüm herhalde bu ay. ilaç aldım tekrar yatacağım oturamıyorum ağrıdan..
güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah iyi bakın kendinizeee...:80:80::80:

çok tatlı dimi ceylan maşallah onlara gülümde pek güzellll

herkese merhabalarrrrr...
gülüm foto mu koymuş,baktım göremedim ben tühhhhhhh(((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…