- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.401
Günaydın kızlar ..
Gebelik testi tek çizgi çıktı kızlar , o yüzden kan vermeye gidemedim .. Zaten evimde yatılı misafirim vardı ..
Salı gününe kadar adet olmazsam tekrar gebelik testi yapıcam ..
Kızlar testte çift çizgi çıkmayınca kan tahliline gitmenin anlamı yok dedim , inşallah çıktığı anda hemen gideceğim..
Çıkarsa tabi..
bilgemcim kalkar kalkmaz seni merak ettimGünaydın kızlar ..
Gebelik testi tek çizgi çıktı kızlar , o yüzden kan vermeye gidemedim .. Zaten evimde yatılı misafirim vardı ..
Salı gününe kadar adet olmazsam tekrar gebelik testi yapıcam ..
Kızlar testte çift çizgi çıkmayınca kan tahliline gitmenin anlamı yok dedim , inşallah çıktığı anda hemen gideceğim..
Çıkarsa tabi..
bilgemcim kalkar kalkmaz seni merak ettim
canımın içi inşallah erken yapmışsındır
bir kaç gün sonra görürüz çift çizgiiyi inşallah
günaydın hanımlar saat 6.30 da kalktım basım agrıyor offdun gece progestana basladım adete son 3 gun kaldı erken olsun adetım dıye bakalım ne olcak adet yoksada bebısı tutar ama zararı olurmukı erken olsun dıye ıcıyorum ya sebebı var.....
kızlar sız aranıza kımse almıyormusunuz soru soruyorum konusmak ıstıyorum ama kımse ılgılenmıyor topıkte bendemı bır yanlıslak var anlamadım:44::44::44:
günaydınlar gulnisa meleğim ve aşkım lorkee
nasılsınız canlarım:)
yagmurum az once senın ıın ortalama hesabı yaptım atesın sankı 15. gun olmus gbı geldı bana
cunku o gune kdr ortalamnan 35.9 cıkıyo
yanı 2 gun sonra ınsallah bılgemmle bırlıkte mnujde verırsınız
bugunde atesın artmıs cok sukur ne guzel
yagmurum senın de benden asagı yerın yok ne yogun bı hatunsun
szıın ıkı tarafta ıstanbulda mı o yuzden cok gelen gıdenın oluyo sanırımm
benımde son gun duser yagmurum o yuzden sabırla beklemek gerekıyoro zaman benim dpo dan sonraki 12. günüm 2 gün sonra netleşir
lorkee cim benim zaten umudum yok ,diğer tablolarıma bakıyorumda ateşim git gide yükseliyo sonra bir anda düşüyor
canımsın yorumların için saol.
Allah kolaylık versın valla zorewet tatlım kayınvalidem altımda akrabalarım etrafımda
bir yere gidilicek yada gelen olucak hemen aranıyorum bugünde bir yerlere davetliyım
saçımı kestirmem lazım
etek beğendim bir yerde onu almam lazım
yani gene yoğunum
offfffffffff bütün gün ayaklarımı dikip oturmak istiyorum:)):2:
.......Lorkeee ben sabah ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı , yani benim için ortalamanın üstü , ovldan önce benim ateşim hep 36.4'ün üstüne çıkmaz ..
Elimdeki gebelik testler one step strip olanlardan acaba diyorum testler mi bozuk ..
Alayı mı kaset gibi eczaneden ?
çok tatlı dimi ceylan maşallah onlara gülümde pek güzellll
evet var öyleler canım ama yapacak bişey yok
benim istedigimi kimse bilmiyor hala düşünmedigimizi sanıyolar
çünkü ben öyle söylüyorum herkese
soruları çok sıkıyo insanı
rabbim inşallah bizede yaşatsın o güzel duyguları
faceye girde gülümü gör sen bakmamışsındır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?