Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgem bu arada çok teşekkür ederim canım grafik işini hallettim önce çizelgeyi bulamamıştım ama sonra bulabildim böyle de çok hoş olmuş çok beğendiiimmm sağolasın canım benim...

çok tatlı dimi ceylan maşallah onlara gülümde pek güzellll

bilgem dur bakalım,daha çok erken benim kanda bile çıkmamıştı.....
rahat ol,Rabbim ol dediyse o seninle zaten:)

Hayırlı günler güzel hafta sonları şekerler....
Bilgemmm kuşum Lorke'm e katılıyorum belki değerin düşüktür o yüzden çıkmamıştır....
Güzel günler çok yakında inşallah...

bilgem bu arada çok teşekkür ederim canım grafik işini hallettim önce çizelgeyi bulamamıştım ama sonra bulabildim böyle de çok hoş olmuş çok beğendiiimmm sağolasın canım benim...

bilgem dur bakalım,daha çok erken benim kanda bile çıkmamıştı.....
rahat ol,Rabbim ol dediyse o seninle zaten:)

Kızlar çok sağolun .. İnan olumsuz olsa bile üzülmüyorum ..
Adet olsam ne olacak ki , dünyanın sonu mu değil .. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.. Rabbim nasip ettiyse etmiştir , etmediyse mücadeleye devam..
Tüp bebek yaptıracak olmam , bile beni heyecanlandırıyor , eğer öyle bir imkanım olmasa üzülürdüm , ama adet olunca hemen başlıyorum tüp bebeğe , ve bu benim için büyük şans kızlar ..
Eşim iyi bir tedavi gördü aylardır , spermler toparlandı , ilk tüp bebeğimde biliyorsunuz tek bir vitamin bile içmeden başladık , ama şimdi daha sağlıklı spermler var , morfolojinin %7'ye çıkması bile bunu gösteriyor ..
Şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum ..
O yüzden üzüntüyü bir kenara atıp, adet olursam tüp bebeğe vereceğim enerjimi..
Birlikte gün sayacağız burda , kan tahlili günümü bekleyeceğiz..
Bunlar bile inanın mutluluk veriyor şuan bana ..
O yüzden sağolun canlarım , herşey cenabı Allah'tan .. Bana yavrumu belki böyle yolluyacak ..
Belki doğal olması yok kısmetimde..
Olursa olur , olmazsa tüp bebeişim gelir inşallah teyzeleri :)

Kızlar bugün çok yoğunum canlarım ..
Akşama çok göööözel bir mönü hazırlıyorum ..
Bir yandan da ev temizliği tabi, çamaşır ütü ..
Yarında güne gideceğim ..
Güne girdim kızlar , para biriktiremiyordum böyle mecburen veriyorum verincede bir şekilde para biriktirmiş oluyorum ..
Eşimde nasıl mutlu , sözde sosyal aktivite olarak görüyor bunu kadın kadaına , oh oh aşkım iyi yapmışsın diyor..

Neyse canlar kaçtım ben , hepinizi kocaman öpüyorum ..

Esra'yıda yok yazdım , gelince kulaklarını çekicem , söylersiniz..

bilgemmm canım ne güzel anlatmışınn
oluırsa olur olmasada tüple gelecek
gün sayacaz sana bıkmadan usanmadan dua edicez
ayyy bana birşeyler oluyor bunları yazarken burnumun ucu sızladı
ve gözyaşlarım manyakça akmaya başladı
ekinnn kuzummm bende duygusala bağladımmm sanırımmm
bilgemmm kuzumm sen mutlulukların en güzeli hakediyorsun
gelecek meleğin inşalah

kızlar yeni bi dönem benim içn başladı düşük olan hızı yükseltmek için çabalıycaz
keçi boynuzu kürüne başlıycam 1 hafta sabah akşam 3 ay her gece
ayrı yeten tozu ve pekmeziyle takviye etmeyi düşünüyorm
ve ginseng
balık yagı
ve e vitaminiyle yola devam allahım bana bebegimi inşallah gönderecek sabır tevvekül ve şükür zamanı bu tedaviye 6 ay devam etmeyi düşünüyorum nasipse eger rabbim yardımcımız olursa bebeşimiz gelirse amenne yok olmadıysa önce aşılama oda olmazsa tüp düşünüyorm selametle kızlar bana dua edinnn bu arada nohut her gün yiycek inşalah gelicek inanıyorumm

burdaki arkadaşların güçlü olması bizimde dirayetimizi artırıyor bilgem de buna örnek lorke esram ronyam kriss boncuk yagmur ben sizden çok büyük destek görüyorum allahım muradınızı versin yolunuzu açık etsin tüm arkadaşlarım için bilgem tüp yaptırıcan beni heycan sardı canımmm bu süreçte hep yanındayız

Son düzenleme:

aferın xeda ustundekı halı atıp bı yerden baslamana sevındım Rabbım karsılıksız bırakmasın ınsallah

xeda pes etmeden yoluna tam gaz devam etmek süper
sen yeterki emek ver Rabbim hiç bir emeği boşa çıkarmaz

aferın xeda ustundekı halı atıp bı yerden baslamana sevındım Rabbım karsılıksız bırakmasın ınsallah

sagol lorkecim namaz kılmayı özledim rabbime sıgınıp dertleşmeyi reglm biterse inş koşa koşa huzuruna varıcam o halimden haber dar yaaa ben dermanımı buldum herşey onunla güzelll

xeda pes etmeden yoluna tam gaz devam etmek süper
sen yeterki emek ver Rabbim hiç bir emeği boşa çıkarmaz

sagol güzel anne sen aglayıp kalbin yumuşadıgı an o hani ince bi sızı oluyorya ozaman bizlere dua ettt sen nasıl mücadeleni kazandın sıra bende ronyammm inanıyorm ve sabırla bekliyorummmm

sagol güzel anne sen aglayıp kalbin yumuşadıgı an o hani ince bi sızı oluyorya ozaman bizlere dua ettt sen nasıl mücadeleni kazandın sıra bende ronyammm inanıyorm ve sabırla bekliyorummmm

valla canım şuan ezan okunuyor hem ağlıyor hemde hepinize dua ediyorum
Rabbim bu uğurda hiç bir kulunu boynu bükük bırakmasın

Evet lorke bende bakınca dedim ff erken çekmiş çizgiyi banada 15-16 gibi geldi

lorke mümkünse listeye benide eklersen sevinirim geç kalmadıysam tabi

Bilge demek zamanı gelmemiş daha, üzülmemene çok sevindim. Canım senin yaşın daha çok küçük üzülme önünde uzzzuuunnnnn yıllar var. bende senin gibi çıtır olsam hiç takılmam ben 33 yaşındayım zamanım az biyolojik olarakta piskolojik olarakta. Yani ekin79 diyorlar ama ben belki ondan bile yaşlıyım :)

Ronyam aglama sen yaa

ekledım canım
hergun lısteyı bı kere paylasıyoruz duayı hatrılatmak ıcın

lorkemm ben bugün duygusal moda bağladımm
ama uzunn zamandır kimse beni sevindirmiyorr
hadiyinn çalışın artık bol bol
gelsin bebecikler
ateşin nasıl canımm varmı gelişme

Ben yaşlı falan değilim

bu ceylan ve esra dümbeleklerinin dedikodusudur ooooooooooo
çekememek, hasetlik başka bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…