- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.341
ayy canım benim ya duygunu burdan hissettim inan çok mutlu oldum o yaşlara gelince Allah herzaman mutluluk gözyaşları versin mutluluktan akıt o gözyaşlarını
ikiz umutluyduk ama olsun bitanem istediğimiz tek değilmiydi bir tane daha yaparsın olur biter
krishazelcim yarin capadan annemlere gitmessem eve gelirsem haber veririm canim ama cumartesi mutlaka insallah
ronya pamuk sizler nasilsiniz
gulum guzel haberlerle geldin insallah pit pitlari duymussunuzdur insallah
:)))Sen nasılsın kuzum?
:))Yaparım demi pambığımm..Belki kendiliğinden oluverirrr:)
İnşallah hep mutluluktan ağlayalım hep beraber.
Anca beraber kanca beraber
iyiyim birtanem gun sayiyorum bir gun bir gun bir gun:)
vallahi cok zor
cumartesi kontrole gidecegim inssallah kan testlerim ve seker yuklemem yapilacak tekrar insallah kan degerlerim iyi cikar
çok güzel biduygu yagmurcum allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim önce hiç buduyguyu yaşamayanlara sonrada bize versin inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnn...
Bu arada ben gülüm:)Bacakların havadamı yazıyosun:)
vallahi cok zor
cumartesi kontrole gidecegim inssallah kan testlerim ve seker yuklemem yapilacak tekrar insallah kan degerlerim iyi cikar
krisime diyorum ya çatır çatır doğurucanmı diye sanırım hepimiz ucunu yakalasak ardını getireceğiz çatır çatır doğurucasss
Aminnnnnnnnnnnnnn...
Bu arada ben gülüm:)Bacakların havadamı yazıyosun:)
krisim ben daha hamile olmadan korkuyorum sende doğum korkusu varmı canımcım :18:
buarada inşallah kan sonuçların iyi çıkar balım
krisim ben daha hamile olmadan korkuyorum sende doğum korkusu varmı canımcım :18:
buarada inşallah kan sonuçların iyi çıkar balım
pardon canım yaa indi indi benim adama akşam dedim 1 gün dinlenme diye çok bonkörsün diyo akşam çok güldüm haline
vallahi cok zor
pardon canım yaa indi indi benim adama akşam dedim 1 gün dinlenme diye çok bonkörsün diyo akşam çok güldüm haline
krisim meleğim nasılsın bugün
sevinc ege embryolog canim :)
onunla bende konusmustum tup bebek merkezinde calisiyo ve padutin falan satiyo yada l carnitine karisimlari
:)Kendini iyi hissediyorsan iyi çıkar canım.Merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?