Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyam ben böyle bir doktor biliyorum nette araştırken buldum oda bizim kullandığımız vitaminleri veriyor insanlara deneme amaçlı mail attım kadın gerçekten ilgilendi hemde hergün cvp yazan biri beklemene de gerek yok

sevinc.ege@gmail.com

bende dün akşam mail gönderdim kaan hocaya aynen hayatım perşembe ve cuma günleri yazıyo bazen pazartesi bile yazdığı oluyo bakalım :))))))

canım email atmayı düşündüm ancak kadın doğum doktorları birazda ultrason ve muayeneyle tanı koyduğundan biraz anlamsız geldi yazmak.
ben bu ayda doktoruma gidicem ama biraz hızlandırmasını istediğimi söylücem
umarım bu ay eşimde lökosit bitmiştir ve aşılama olur

bu ay dedğim gibi senden umutluyum inşallah güzel haberi verirsin bize canm benim eşimde de lökosit var herhalde yuvarlak hücre görüldü diyo test sonucunda

bende heyecanla onun sonucunu bekliyordum bugün neyse hakkımzda hayırlısı elbetteki bu yaşanalar mükafatladırılacaktır....
gülücüm canım inş sende güzel haberlerle gelirsin:::::)[/QUOTE]

Üzüntümü anlatamıyorum. Esradan güzel haberler bekliyordumm..Ne desemm boşşşş..İnşallah dediğin gibi mükafat zamanı tez gelir kadserim..
Bende haberler iyi ama içime oturdu bu kötü haber

krishazelcim yarin capadan annemlere gitmessem eve gelirsem haber veririm canim ama cumartesi mutlaka insallah
ronya pamuk sizler nasilsiniz
gulum guzel haberlerle geldin insallah pit pitlari duymussunuzdur insallah

Son düzenleme:
gülümmm neyaptın bacım :)))))) duydunmu bebişinin kalbini :)))))))

Canımmm:))Duyamadım ama gördüm tatlım..:)Çok güzeldi...
Vajinal muayene yapmadı. Karından baktı o yüzden sesini duyamadık..
Ama çok net görünüyordu.Küçük küçük noktacıklar kıpırkıpırdı:)Bu kalbi dedi doktor.
Atıyor ritimde düzenli dedi..Yaşlar süzüldü bizdennn..
İkiz göremedik bir tane gördük..Sağlıklı olsundaaa..

Yağmurum maşallahhhh canım yaaa:)Milyoncuklar senin olmuşş:)
Hadi az daha gayret hız preesedle hallolur..Sonraaaaa mutlu haberlerrrrr:)

sevinc ege embryolog canim :)

onunla bende konusmustum tup bebek merkezinde calisiyo ve padutin falan satiyo yada l carnitine karisimlari

ayyy cok sevindim:)

gozun aydin gulum cok sevindim allahim tamamina erdirsin aana iki embiriyomu koydular ilk denemenmiydi

ayy canım benim ya duygunu burdan hissettim inan çok mutlu oldum o yaşlara gelince Allah herzaman mutluluk gözyaşları versin mutluluktan akıt o gözyaşlarını
ikiz umutluyduk ama olsun bitanem istediğimiz tek değilmiydi bir tane daha yaparsın olur biter

çok güzel biduygu yagmurcum allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim önce hiç buduyguyu yaşamayanlara sonrada bize versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…