Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla gördü hani burda bana tontiş falan diyolarya rüyasına öyle bi girmişimki kızın sımocular gibi
günümde geçti vardır inşallah bunda bi hayır dimi ama

ceylan senin adet günlerinde hiç gecikme olurmuydu kız bir test yap bacım :))))))))))
vardır tabikide bir hayır inşallah hamilesindir

Canımsınnn. Allah razı olsun Çok teşekkür ederim. kaan hocanın mail adresini verirsen sevinirim. inşallah burda herkes iyi sonuç alır. herkes hamile kalır. sizede Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. evlatlarınızın mutluluğunu göstersin rabbim daima. İyi geceler

ceylan gercekten bi test alip yapsana bacim hani bu aksam yapicaktin ya..ne kaybedicenki..evde yoksa esine soyle alsin..

ne demek canım benim senden de Allah razı olsun sağolasın inşallah güzel sonuçlar alırsın sen ve diğer arkadaşlarım güzel duaların içinde amin çok tşk ederim

ksaydos@tr.net

Bende çok özledim seni girip çıkıyorum karşılaşamıyoruz bayadır önceleri sen yoktun....

benim istanbul turum vardı canımcım ondan giremedim bir süre ama şimdi malum evimdeyim evet karşılaşımıyoduk ama şimdi bol bol karşılarız artıkın

Karşılaşırız inşallah pamuğummm yavaş yavaş sırayla sanada gün sayıcaz inşallah önce boncuğumu gönderelim...
Son 4..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…