- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.121
kız sen ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah inşallah ben halay çekmek istiyorum
valla gördü hani burda bana tontiş falan diyolarya rüyasına öyle bi girmişimki kızın sımocular gibi
günümde geçti vardır inşallah bunda bi hayır dimi ama
ceylan senin adet günlerinde hiç gecikme olurmuydu kız bir test yap bacım :))))))))))
vardır tabikide bir hayır inşallah hamilesindir
canım hormon sonuçlarınız gayet güzel hiç kafana takma sadece sperm sonuçlarınız düşük oda kaan hocanın tedavisiyle artacaktır biz hepimiz burda onunla mail atarak konuşabildik ben ankara da olduğum için hem yanına gittim hem mail attım mail adresini bilmiyorsan atayım sana sende başından sonuna kadar anlat hocamıza o en iyisini bilendir zaten
Pamuuuuukkkkkkkhiç pas vermiyorsun şekerim selam atıyorum görmüyorsun
kızlarrr hatırlıyosunuz dimi ronya beni rüyasında görmüştü azcık şişko çirkin sımocular gibi görmüştü ama olsun sonuçta görmüştü eee günümde geçti tahlile falan gerek yok ben kesin hamileyim
Canımsınnn. Allah razı olsun Çok teşekkür ederim. kaan hocanın mail adresini verirsen sevinirim. inşallah burda herkes iyi sonuç alır. herkes hamile kalır. sizede Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. evlatlarınızın mutluluğunu göstersin rabbim daima. İyi geceler
ben de katılayım bari
lorke lorke de lorke lorkeeeeeee
Katıl antalyam sende katıl herkes katılsın hadiyin kızlar
olumlama terapisi yapalım pozitifleri çekelim kendimize....
görmedim şekerparem :)
sen hiç görülmezmisin hem işlerimi hallediyorum hemde cvp yazıyodum ondandır kuşum senide özledim ben
Bende çok özledim seni girip çıkıyorum karşılaşamıyoruz bayadır önceleri sen yoktun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?