- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.101
ayy dahacikamdinmi gecmisten sen.
ya bende okudum gecmsiis ne guzel bi hamilelr muhabbeti olmus ayy nasil imrandim
esram barbiem özledim seni nabersin
fsh gayet güzel bende 4 küsürlerdeyken hamile kalmıştım canım
lh da güzel onu pek önemsemiyordu kaan hocada bizimde sayımız böyleydi
testesteronda
hormon sonuçlarınız gayet güzel bence hiçbir sorun yok sizin rahatsızlığınız neydi peki
gamze yok bebem ılk hafta böle yaparmıs
sonra bunye alısır ınsallah
ceylan gerısı sen hamıle kalsan uzulsemmı sevınsemmı dıye dusunuyorum :)
aaa olmazmı kız neler aşeriyorumda söylemeyim burda şimdiaşerıyormusun askım :)
gamze yok bebem ılk hafta böle yaparmıs
sonra bunye alısır ınsallah
ceylan gerısı sen hamıle kalsan uzulsemmı sevınsemmı dıye dusunuyorum :)
emınım :)))))))))))))))))
benim negatif bir tüp denemem var. bizim rahatsızlığımız eşim çocukken inmmeiş testisten ameliyatını geç olmuş 9 yaşında . Buda spermleri etkiliyomuş. sperm sayımız 3 ila 5 milyon arasında değişiyo ml de. hızımız normal ileri 35 yerinde 20 civarı yani 50 nin üstünde. morfoloji %4 civarında. sperm sayımız düşük1,5 aydır kürlere başladım bugünde hormon testi yaptırdım işte. kaan hocaya mail aatacam. inşallah ilgilenir. tüp istemiyorum 1 sene kadar temmuzda yaptırmıştım çünkü daha acısı geçmedi. inşallah doğal yoldan olur
Bizde ederiz allahın izniyle inşallah en kısa zamanda canım
uyyyyyyyyy yerım senı
cok sukur
ıı dıyelım ıı olalım....
sız nasılsınız pasaylan
suan felaket bır bas donmesıylen sıze yazıorum
ve ılac ıctım cok uykum geldı
sızabılırım her an :)
ceylan ciş zayıflatmaz merak etme
ekın
boncuk
esılanur
mues
nerdesınzzzzzzzzzzz
canım bu tür hastalıklar hormonsal olarak değerlendiriliyor benim eşimde de hipofiz bezi çalışmıyordu geçirdiği ameliyat sonucunda bizimde hormonsal tedavimiz oldu hormonlar haliyle spermlere etki etmişti bizde menagon iğne kullandık bu hastalıkda yılları bulabilirdi hamile kalmam ama eşim iğnelere hemen cvp verdi Allah tan sende sakın korkma üzülme ben çok araştırmıştım hormonsal tedavi uygulanıyor olması lazım sizdede şuan ne kullanıyorsunuz kaan hoca ne yazdı size ilaç olarak inşallah doğal yoldan gelir meleğin canım sakın stres yapma imkansız diye bişey yok sadece Allah istesn yeter
earacığım hoşgeldin. çok geçmi,ş olsun. Umarız bir an önce iyileşirsinde seni buralarda sık sık görürüz.
aaa olmazmı kız neler aşeriyorumda söylemeyim burda şimdi
Aaa niye üzülüyosun bebişim sevin sevin
ordan bişeylerde yollarsın dimi yegenine
Esra teyzesini anlatacam ona hep büyüyünce:86::86::86::86::86:
uyyyyy bende seni yerim :)))))))
iyi diyelim deme iyi ol herzaman geçmişi okuyamıyorum bazen kötü bişey yok dimi canımcım
Kaan hocayla daha hiç görüşmedim. mail adresini bile bilmiyorum. kris dedi hemen hormon testi yaptırın kaan hocaya atarız diye , o yuzden kaan hocayla görüşmeden testi yaptırdım bende. hormon değerleri iyi demene sevindim sadece sayımı düşük acaba. o da kullandığımız kürlerle artsa. yinede bakalım kaan hocaya ne diyecek sonuçlara. daha tam rotamı belirleyemedim. herşeye saldırıyorum :) Allah sonumu hayır etsin.
kızlarrr hatırlıyosunuz dimi ronya beni rüyasında görmüştü azcık şişko çirkin sımocular gibi görmüştü ama olsun sonuçta görmüştü eee günümde geçti tahlile falan gerek yok ben kesin hamileyim
kızlarrr hatırlıyosunuz dimi ronya beni rüyasında görmüştü azcık şişko çirkin sımocular gibi görmüştü ama olsun sonuçta görmüştü eee günümde geçti tahlile falan gerek yok ben kesin hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?