Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haa aklıma gelmişken xeda avatarımı bana çok benzetmiş katılıyorum valla bende benzettigim için koymak istedim bunu ikizim gibi

esram senin eve monte olmuş artık seninki:))))))))
herkesin bi belalısı var bi tanede bende vardı şükürki azmimle defettim başımdan:)
benımkısı hıc anlamıor
böle bırde mısafırım var dedıgımde gıremdıgı zaman
surat yapıor
yuzsuzzzzzzzzz

belkı zorlu bır donem gecırıorum dıye etkılenıp aklına dusuyor olabılırım
ay cnım benım yha
ınsallah mucıze olur
ne dııım aklına ıı kı dusmusum derım
sen nasılsın bu arada =?

ben iyiyim çok şükür kaan hocaya ilk defa bugün eşimin değerlerini mail atacam. umarım güzel gelişmeler olur. Hayırlısı bakalım.

benimkide aynı esram kim gelirse gelsin bendedir e herkez onula oturmak istemiyo kalk git de diyemiyosun
çağırmıyorumda ama rutin geldiği için haliyle yakalıyo ama benimkide çağırır ben hergün görüşmeyi sevmiyorum
sıkılıyorum dedikodu dinlemektende ruhum daralıyo yorum yapsam günehe gircem bide geçenlerde anneme doğum günü
gediyesi aldım netten aldığım için paket yapamamıştım annemlerde bendeydi bu geldi pat diye verdinmi annene hediyesini
bide hediyenin adını söyleyerek dedi boğasım geldi onu oracıkta sana ne veririm vermem anlayışlı olsalar böyle zor durumda bırakmazlardı bizleri

selam boncuk ve ekintos,ne güzel iki hamiş burdasınız.
boncukcummm ekintosummm az kaldı,nasılsınız.sizin kadar heyecanlıyım desem yeridir.

selam boncuk ve ekintos,ne güzel iki hamiş burdasınız.
boncukcummm ekintosummm az kaldı,nasılsınız.sizin kadar heyecanlıyım desem yeridir.

Ayyy sağol canım benim, bende çok heyecanlıyım artık. Çok şükür ki sona yaklaşıyorum. Darısı başına olsunnnnnn İnşallahhhhhhhh :)))))

Sen nasılsın?

boncuğumm canımm heyecan tavan yaptı
sende ve hepimizde
canım dualarımm seninle herşey çok güzel olcak

Ronyammmmm, karamelim. Bende senin için aynı şeyi düşünüyorum herşey çok güzel olacak.

Heyecan ki ne heyecan, sağolsun annem bende, bi ah desem eyvah doğum başlıyo galiba deyip evin içinde panik panik kendinden geçiyo kadıncağız...Öyle olunca bende iyice doğum moduna girmiş durumdayım:)))))

yok yokk daha başlamaz daha vakti var keratanınn
inşallah rahat güzel bir doğum olur
dualarında beni unutma
güzel gülümseyenimm benimm seni çok seviyorumm

yok yokk daha başlamaz daha vakti var keratanınn
inşallah rahat güzel bir doğum olur
dualarında beni unutma
güzel gülümseyenimm benimm seni çok seviyorumm

boncuk canım nasılsın darısı bize canım bir mücadele hikayesi bizlerin anne olması çoşkulu bi mutluluk bu zamana dişimle i tırnagımla geldin desen az sizden sabrı çabalamayı ve mücadeleyi ögrendik inanın bazımız ne yapacagımızı bilmezken burdan ögrendik inş sayenizdede evvelallh anne olacagız o günlerin tadını çıkar boncugum bizlerede dua et olurmu

esracımmmmm hoşgeldin inşallah çok iyi sağlıklı olursun ve bebeğinde bi sürprüz yapar tez zamanda gelir canım arkadaşım benim

ceylan inşallah hamilesindir boşver test yapma canım gecikmesi bile yetiyor insana
allah yardımcın olsun bizi sevindit lütfen

gamzelim hemşerim gözün aydın olsunnnnnnnnnn
artık bebek zamanı galiba : )))

boncuk
artık allahın izniyle onu kucaklayacaksın bende dua istiyorum dua et lütfen banada
inan çok çok heycanlı okafar yolculuktan sora artık muradına erecen inşallah
en kısa zamda bidaha hamile olursun : )))

kızlar bana dualar edin nolur yine fenayım sitrese girdim

allahım sana sığınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…