Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnnnnnnn Ronyammmm.

Valla tahmin bile edemiyorum Esra için yaşayacağımız sevinci:))))))

evet boncuk ya esranın hamile olması nedense benşde acaip heycanlandırıyor çok çok istiyorum
allahım mucizesini esrayada bizlere göstersin inşallah
kalbimden dualar ediyorum rabbim duy bizleri nolur duy allahım...

server nasılsınnn

Canımcığım neden strestesin ? üüzlmek yok. Burda birbirmize destek oluyoruz. Hepimiz sırayla hamile olacaz Allahın izniyle. Sabırlı olmak lazım. Ne güzel bak burda güzel bir arkadaşlık oluştu herkes birbirnin halinden anlıyo, birlikte seviniyoruz, mücadeleye devam. Allahın izniyle bu kadar emek, bu kadar dua karşılıksız kalmayack. Allah büyüktür. Allah çaresiz dert vermesin. Ben çaresiz olduğumuzu düşünmüyorum. en azından gayret ediyoruz, dua ediyoruz ve umut ediyoruz. zaman zaman hepimizde oluyo sıkınlık, umutsuzluk insanlık hali, daha doğrusu dünya hali normaldir. Ama herşey güzel olacak. sabrın sonu selamettir. Dualarımız seninle.

Ayyy sağol canım benim, bende çok heyecanlıyım artık. Çok şükür ki sona yaklaşıyorum. Darısı başına olsunnnnnn İnşallahhhhhhhh :)))))

Sen nasılsın?

aminnn canım inşallah yaaa.iyiyim ne olsun fırsat buldukça buraya girip herkesde ne var ne yok bakıyorum.bilgemm ve ceylanın hamilelilk haberlerini bekliyorum dört gözle:)

gamzelim 66
canım facende bu topiği benğenmişin ama duvarından görünüyor eger
akrabaların görürse anlarlar canım hemen kaldırmalısın

huu nbr kızlar
ceylan atesın dusmus ıyıce yaa hayırlısı bakalım sende gec yumurtladın ben gıbı bu ay demekkı
ekın sen dun nerlerdeydın bakalım baslamıs calısmalar yıne hadı hayırlısı
bu ay yarıs yapalımm herkes fikfiklerini sayıp duruyo masallah

Lorkemmmmmm, nabersin canım, dün gece pek hızlı bi çalışma olmuş
ay evet boncugum ya 1.5 saat daha yatabılcekmısım ama olsun nabalımm Rabbım nasıb ettıyse herturlu olur yapacak bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…