- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.421
canımm muhtemelen yumurtlamışsın
çalışma için geç değil yumurta 24-48 saate kadar tüplerde süpremencikleri bekliyor
siz bu geve çalışşın bol bol preseedin varmı
krisin dediklerini yap bacaklar duvara iki saat kadar
süpre bacak kası oluyor
canım keşke ama bizim hareketimizde çok sorun var, o yüzden ben pek ümitli değilim açıkcası :)) inş senden güzel haber alırız bende seni takip edecem kuşum :) keşke kalsak ikimizde ne güssel olur valla..Melisa sanırım seninle aynı zamanda yumurtladık...sonucları da aynı zamanda alırız insallah...seni takip edeceğim:)hayırlısıyla insallah...
inş şeker ronyam dediğin gibi bekliyordur :))) ama canom bizim hareket çok ama çok yavaş, hatta yok gibi malesef :) preseedim falanda yok, erken demişti krisim daha almamıştım, ama yine de bacakları tutacam havada, bakarsın bir tanesi daha hızlıdır da yumurtayı deler geçer :)))canımm muhtemelen yumurtlamışsın
çalışma için geç değil yumurta 24-48 saate kadar tüplerde süpremencikleri bekliyor
siz bu geve çalışşın bol bol preseedin varmı
krisin dediklerini yap bacaklar duvara iki saat kadar
süpre bacak kası oluyor
canım keşke ama bizim hareketimizde çok sorun var, o yüzden ben pek ümitli değilim açıkcası :)) inş senden güzel haber alırız bende seni takip edecem kuşum :) keşke kalsak ikimizde ne güssel olur valla..
inş şeker ronyam dediğin gibi bekliyordur :))) ama canom bizim hareket çok ama çok yavaş, hatta yok gibi malesef :) preseedim falanda yok, erken demişti krisim daha almamıştım, ama yine de bacakları tutacam havada, bakarsın bir tanesi daha hızlıdır da yumurtayı deler geçer :)))
ismini de yanlıs yazmısı melisela:))bizde de ileri hareketlide sorun var canım...ben de cok umıtli degilim aslında...her ay aynı hayalkırıklıgını yasamak hic kolay degil...allahım insallah hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda....ben simdiden obur ayın planını yapmaya basladım :)pes etmek yok
hayırlısı olsun ama üzüldüm, rabbim tez zamanda verir inşAllah..
size bir şey sormak istiyorum benim dün akşam böyle uzayan akıntım geldi..ama onun dışında 3 gündür hafif akıntım vardı ve dün tam geldi, acaba yumurtladımmı ve ya yumurtladıysam sizce geçtimi? eşim bu gece geliyor çünkü :) ona göre davranayım dedim..
degerlendir canim
dediklerimi aynen uygula
Kızlar soğan kürü nasıl yapılıyor ve adetin kaçıncı günü başlanıp,kaç gün devam edilecek?Bu ay adetim çok sıkıntılı oldu,hep kocişlere mi çalışacağız ya,biraz da kendimize bakalım.Bilgisi olan var mı,arkadaşlar?
esra beni bugün çok üzdü
ben hayatta arabeks takılan kara kara düşünen bi tip değilimdir
ama yine söylüyorum ben bu dünyanın adaletli olduğunu düşünmüyorum
birisi çöp poşetine koyup sokağa atıyoo bir diğeride olsun diye sperm bankasına bile başvurabiliyor
yada başkasının yumurtasıyla evlat sahibi olmaya çalışıyor.
yani benim isyanım aasla Allaha isyan etmek olarak algılanmasın
çırılçıplak soyulmuş ıraklıların boynuna tasma takan amerikalı kadın subay hamileydi bu pisliği yaparken .ve sonra kadın amerikada yargılanırken izledim onu sağlıklı dünya güzeli bir evladı vardı kucağında ve mutlu bir hayatı vardı
o zaman daha çok pekişti bu düşüncem.hayatta herkes nasibini alır eni sonu bu hayat sana neyi sunduysa onu alırsın fazlasını asla.iyi yada kötü bencil yada merhametli ol farketmez
geliyorum gecikebilirim sizi özledim ama komşum geldi :) gelicem
ismini de yanlıs yazmısı melisela:))bizde de ileri hareketlide sorun var canım...ben de cok umıtli degilim aslında...her ay aynı hayalkırıklıgını yasamak hic kolay degil...allahım insallah hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda....ben simdiden obur ayın planını yapmaya basladım :)pes etmek yok
Krisim canım,eşim oneaday womens diye bi vitamin almış bana,çok hasta oluyorum diye,kullanayım mı canım,bi zararı olur mu?
ablacım uygulayacamda preseedim falan yok malesef, daha almadım ama gelecek aylardan itibaren alcam inşAllah..
geliyorum gecikebilirim sizi özledim ama komşum geldi :) gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?