Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melisa sanırım seninle aynı zamanda yumurtladık...sonucları da aynı zamanda alırız insallah...seni takip edeceğim:)hayırlısıyla insallah...

Kızlar soğan kürü nasıl yapılıyor ve adetin kaçıncı günü başlanıp,kaç gün devam edilecek?Bu ay adetim çok sıkıntılı oldu,hep kocişlere mi çalışacağız ya,biraz da kendimize bakalım.Bilgisi olan var mı,arkadaşlar?

esra beni bugün çok üzdü
ben hayatta arabeks takılan kara kara düşünen bi tip değilimdir
ama yine söylüyorum ben bu dünyanın adaletli olduğunu düşünmüyorum
birisi çöp poşetine koyup sokağa atıyoo bir diğeride olsun diye sperm bankasına bile başvurabiliyor
yada başkasının yumurtasıyla evlat sahibi olmaya çalışıyor.
yani benim isyanım aasla Allaha isyan etmek olarak algılanmasın
çırılçıplak soyulmuş ıraklıların boynuna tasma takan amerikalı kadın subay hamileydi bu pisliği yaparken .ve sonra kadın amerikada yargılanırken izledim onu sağlıklı dünya güzeli bir evladı vardı kucağında ve mutlu bir hayatı vardı
o zaman daha çok pekişti bu düşüncem.hayatta herkes nasibini alır eni sonu bu hayat sana neyi sunduysa onu alırsın fazlasını asla.iyi yada kötü bencil yada merhametli ol farketmez

Melisa sanırım seninle aynı zamanda yumurtladık...sonucları da aynı zamanda alırız insallah...seni takip edeceğim:)hayırlısıyla insallah...
canım keşke ama bizim hareketimizde çok sorun var, o yüzden ben pek ümitli değilim açıkcası :)) inş senden güzel haber alırız bende seni takip edecem kuşum :) keşke kalsak ikimizde ne güssel olur valla..

inş şeker ronyam dediğin gibi bekliyordur :))) ama canom bizim hareket çok ama çok yavaş, hatta yok gibi malesef :) preseedim falanda yok, erken demişti krisim daha almamıştım, ama yine de bacakları tutacam havada, bakarsın bir tanesi daha hızlıdır da yumurtayı deler geçer :)))

ismini de yanlıs yazmısı melisela:))bizde de ileri hareketlide sorun var canım...ben de cok umıtli degilim aslında...her ay aynı hayalkırıklıgını yasamak hic kolay degil...allahım insallah hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda....ben simdiden obur ayın planını yapmaya basladım :)pes etmek yok

ayyy tabikide pes etmek yok, tedavi sürecidir ancak bu kadar inş dahada iyi olacak, sıfırlardan gelince bu bile yetiyor :)

degerlendir canim
dediklerimi aynen uygula

Krisim canım,eşim oneaday womens diye bi vitamin almış bana,çok hasta oluyorum diye,kullanayım mı canım,bi zararı olur mu?

bende yapmaya başladım bu ay ,adetimin 2. günü başladım ben
orta boy bir soğanı dörde bölüp yaklaşık 1,5 kaynar suda 5 dk kaynatıyosun bir bardak sabah aç karnına diğerinide akşam içiyosun

esraya bende inanılmaz üzüldüm allah beterini vermesin inşallah kısa zamanda atlatır

canim ya 15 degilmiydi sizin ileri hareketli?
ben sifirla hamile kaldim:))

bakin az once okudum syavas arkadasimizi

26 syavas
Papatya
Giriş tarihi
Oct 2010

leyla3868 kullanıcısından alıntı
DOğal yollamı hamile kaldınız. yoksa tüp bebek yada aşılama ilemi. eşinizin değerleri nasıldı. biraz bilgilendirirmisiniz. bizlere umut olsun.

Evet canım doğal yolla oldu. Aslında biz de tüp bebek yaptırmak için aralık sonunu bekliyorduk. 2 ay önce zeynep kamilde çalışan tanınmış bir doktora gitmiştik. Doğal yolla ve aşılama ile olmayacağını söylemişti.

Ben de konuları okurken proxeed plusı görmüştüm. Eşim için sipariş ettim. Kullanmaya başladıktan sonra hamile kalmışım ama haberimiz yoktu :)
Daha önceden de bir çok kez adetim gecikmişti. 10 ila 15 gün gibi ama birşey çıkmamıştı.
Bunda da birşey çıkmaz diye eşim söyleniyodu ama pozitif çıkınca çok duygulandım. Eşim kan tahlili çıkmadan inanma demişti. Şimdi 9 haftalık hamileyim.

Eşimin sperm sayısında ve hareketililğinde bir sorun yoktu. Tek sorun morfoloji değeri %2 i di.
Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirdim bir de bu proxeed denen destekleyici kullandı.
Ancak gebeliğe neyin etkisi olduğu konusunda bir fikrimiz yok.

Allah hepinize benim yaşadığım mutluluğu ve fazlasını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…