Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende yapmaya başladım bu ay ,adetimin 2. günü başladım ben
orta boy bir soğanı dörde bölüp yaklaşık 1,5 kaynar suda 5 dk kaynatıyosun bir bardak sabah aç karnına diğerinide akşam içiyosun

Adetin herhangi bir günü başlanabilir mi,bugün benim 3. günüm.Bide kaç gün devam edeyim canım?

kriscim bende sizleri tanıyana kadar proxeeddan haberdar degıldım 2 gundur kullanıyoruz bıze ve hepımıze bu ılacın çok faydası olur ınsaallah. bugun adetımın 7. gunu çalışmalara az kaldı

bende okumuştum bu yazıyı hatta elinde kalan proxeed leri satıyodu arkadaş geçen gün sordum vermi,ş birine

mericim bugün proxeed in 4. kutusunu açtım sen neyaptın kaçıncı kutudasın şekerim :))))))

mericim bugün proxeed in 4. kutusunu açtım sen neyaptın kaçıncı kutudasın şekerim :))))))

bizim 4. kutu biter yakında canım az kaldı ,bu gün burdaki doktora gittik sonuçları gösterelim diye adam yine ameliyattaydı görüşemedik,hormon testinide bu gün aldık fsh yükseklik sınırına dayanmış korkuyorum daha fazla çıkar diye,kaan hocanın cevabını dört gözle bekliyorum canım,inşallah yarın bakar maillerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…