- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.441
bende yapmaya başladım bu ay ,adetimin 2. günü başladım ben
orta boy bir soğanı dörde bölüp yaklaşık 1,5 kaynar suda 5 dk kaynatıyosun bir bardak sabah aç karnına diğerinide akşam içiyosun
Slm anneler ve anne adayları, hepinizi bir arada görmek ne güzel :81:
kullan canim cok faydasi olur
oone a day en iyi vitaminlerden birisidir sanirim bayer uretiyor ..
aferin esine
Adetin herhangi bir günü başlanabilir mi,bugün benim 3. günüm.Bide kaç gün devam edeyim canım?
Adetin herhangi bir günü başlanabilir mi,bugün benim 3. günüm.Bide kaç gün devam edeyim canım?
bakin az once okudum syavas arkadasimizi
26 syavas
Papatya
Giriş tarihi
Oct 2010
leyla3868 kullanıcısından alıntı
DOğal yollamı hamile kaldınız. yoksa tüp bebek yada aşılama ilemi. eşinizin değerleri nasıldı. biraz bilgilendirirmisiniz. bizlere umut olsun.
Evet canım doğal yolla oldu. Aslında biz de tüp bebek yaptırmak için aralık sonunu bekliyorduk. 2 ay önce zeynep kamilde çalışan tanınmış bir doktora gitmiştik. Doğal yolla ve aşılama ile olmayacağını söylemişti.
Ben de konuları okurken proxeed plusı görmüştüm. Eşim için sipariş ettim. Kullanmaya başladıktan sonra hamile kalmışım ama haberimiz yoktu :)
Daha önceden de bir çok kez adetim gecikmişti. 10 ila 15 gün gibi ama birşey çıkmamıştı.
Bunda da birşey çıkmaz diye eşim söyleniyodu ama pozitif çıkınca çok duygulandım. Eşim kan tahlili çıkmadan inanma demişti. Şimdi 9 haftalık hamileyim.
Eşimin sperm sayısında ve hareketililğinde bir sorun yoktu. Tek sorun morfoloji değeri %2 i di.
Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirdim bir de bu proxeed denen destekleyici kullandı.
Ancak gebeliğe neyin etkisi olduğu konusunda bir fikrimiz yok.
Allah hepinize benim yaşadığım mutluluğu ve fazlasını nasip etsin.
bakin az once okudum syavas arkadasimizi
26 syavas
Papatya
Giriş tarihi
Oct 2010
leyla3868 kullanıcısından alıntı
DOğal yollamı hamile kaldınız. yoksa tüp bebek yada aşılama ilemi. eşinizin değerleri nasıldı. biraz bilgilendirirmisiniz. bizlere umut olsun.
Evet canım doğal yolla oldu. Aslında biz de tüp bebek yaptırmak için aralık sonunu bekliyorduk. 2 ay önce zeynep kamilde çalışan tanınmış bir doktora gitmiştik. Doğal yolla ve aşılama ile olmayacağını söylemişti.
Ben de konuları okurken proxeed plusı görmüştüm. Eşim için sipariş ettim. Kullanmaya başladıktan sonra hamile kalmışım ama haberimiz yoktu :)
Daha önceden de bir çok kez adetim gecikmişti. 10 ila 15 gün gibi ama birşey çıkmamıştı.
Bunda da birşey çıkmaz diye eşim söyleniyodu ama pozitif çıkınca çok duygulandım. Eşim kan tahlili çıkmadan inanma demişti. Şimdi 9 haftalık hamileyim.
Eşimin sperm sayısında ve hareketililğinde bir sorun yoktu. Tek sorun morfoloji değeri %2 i di.
Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirdim bir de bu proxeed denen destekleyici kullandı.
Ancak gebeliğe neyin etkisi olduğu konusunda bir fikrimiz yok.
Allah hepinize benim yaşadığım mutluluğu ve fazlasını nasip etsin.
Slm anneler ve anne adayları, hepinizi bir arada görmek ne güzel :81:
Hoşgeldin canımmmmm.
oh valla habire komsu habire komsu
her akşam kaynatıyorsunuz ben olmuyorum. butun gun iş yerinde yazdıklarınızı okuyup avunuyorum:2:
bu akşam kurtlar vadısı varda kocisim ona daldı, bilgisayarda bana kaldı
İyi o zaman tatlım,bende kocişe sordum,daha yarım saatin var
mericim bugün proxeed in 4. kutusunu açtım sen neyaptın kaçıncı kutudasın şekerim :))))))
Tamam canım senden onay geldiyse gözü kapalı içerim hemen :))
kızlar bana hemen başlayabilirsin demişlerdi bende 2. gün başladım galiba 20 gündü emin değilim
Mericiğim 15 günmüş tatlım,ona göre...
kurtlar vadısınden sonrada ındıana johns varbu gece bılgısayar benımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?