Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oda kimmm
ben iffettttttttttttttt

pardon iffetçim bugünki bölümden sonra artık sana iffet denmesini istemezsin sanıyodum... iffetin gebeliğini duygusal olarak kaldırabileceğine emin değildim ama anlaşılan sen iffetten öğrenmişsin nasıl gebe kalındığını şimdiden ıssız yerler ara barim

oda kimmm
ben iffettttttttttttttt

ahh pardon iffetçim bende bugünkü bölümdern sonra iffetin çift çizgiyi gördükten sonra duygusal olarak bunu kaldıramayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım... anlaşılan sen iffetten taktikleri kaptın ıssız yerler aramaya başladınmı bari

ivettt bugüne kadar belim agrıya agrıya saatlerce yattımda noldu bundan sonra ayakta
Bugün nasıl sahiplendi iffetliği..

çift çizgi göstermediler ben merakla o kareyi bekledim gözüm gönlüm açılsın diyeeee

artık durmak yokkkk

ceylan umud çok ısrarcı dinle istersen

ya bu kk noldu anlamadımki yazdıkları gitmiyo sonra ben baştan yazıyorum tabi değişik oluyo sonrada söylediğim şeyi 2 kere farklı farklı söylemiş oluyorum

ivettt bugüne kadar belim agrıya agrıya saatlerce yattımda noldu bundan sonra ayakta

artık durmak yokkkk

durma ceylanım çalışınca oluyor

ceylan umud çok ısrarcı dinle istersen

ya bu kk noldu anlamadımki yazdıkları gitmiyo sonra ben baştan yazıyorum tabi değişik oluyo sonrada söylediğim şeyi 2 kere farklı farklı söylemiş oluyorum

artık durmak yokkkk

durma ceylanım çalışınca oluyor

ayyy kaan hocaya mail atsam ama neyi nasıl yazsam bilemiyorum kafam karıştı yaaa bu arada siz yeni adrestenmi mailleşiyosunuz bana bi yazsanıza size zahmet

günaydın kızlar:)
bilgemin son durumu nedir???
kimin fsk çok yüksek????
bemde doktora gittim aşılama için start ver verdik:)))
canim hayirli ugurlu olsun ins bebegin gelir.
valla ben ediyorum hemde isimlerinize tek tek ediyorum
ALLAH razi olsun ronyam..
ayyy sıkıldım ya nerde bu esraa eness biricik kris kimsecikler yok artık gamzeliminde yoklugu belli oluyo kız

ay canim demek yoklugum belli oldu kiz benide icinize aldiniz cok sevindim okuyunca..:

kizlar bu gun butun gun disardaydim misafirlikten misafirlige gectik yeni geldik sayilirr..aklim sizdeydi

aslinda kizginim size ya gecelri beni uyutmuyosunuz uykumun arasinda isimlerinizi sayikliyorum size cvp yazmaay calisiyorum bilinc altima nasil yerlestiniz nasil sevdirdiniz kendiniz bu kadar

kizlar bu ay topigimizde canlanma var cok sukur..

yagmurun asilamasi

ceylanin yumurta takibi

bilgemin tup bebk tedavisi

cakirin tup ebebk tedavisi

bildiklerim bu kadar hepsinin sonuclari cok guzel olur ins bebeklerine kavusurlar..RABBIM kimsenin kucagini bos birakmasin AMIN.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…