Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aldık tabi kız almaz olurmuyuz hiç hangi isimlerimizi nicklerimizimi yoksa lakaplarımızımı
fikfik ceylan
ihtiyar ekin falan diyemi sayıklıyosun
ohh maşallah ne çok gezmişsin bu saate kadar akraba çevreniz ordamı yoksa hep
benim takip ilaçsız yumurtlama olup olmadıgını anlamak için inşallah oluyodur yumurtlama
neyse son bi kez bakıp yatıyım demiştim hadi hayırlı geceler canım allah rahatlık versin:79::79::79::79:

benim burda kimsem yok esimin cevresi burda canim..genelde isimlerinizle kiz sorma ya dun geec sabah kadar boyleydi yani..

olsun canim ilacsiz felan en azindan biyerden basladin cok sukur hayirlisi olsun..

bende yaticam canim uykum geldi dun gece uyuyamadim malum iyi geceler ceylanim optum

fik fik ceylan mi dicektim

bu gün topiği ben açtım bu kadınlar kimse kalkmamış herkes evde kocayı bulunca kimse çıkmamış yataktan :)
hadı kızlar bırakın şu kocaları kalkın yataktan :)
kız ceylan tam olarak sen ne zaman yatıp ne zaman kalkıyosun sorabilirmiyim acaba
gecenin yarısına kadar burdasın eşindemi kızmıyo
valla benim eşim olsa benide pc yide camdan aşağı atar:)

günaydın çakır daha kimse gelmemiş... dediğin gibi herkes uyuyo kocişleriyle galiba. benimki de uyuyo eskiden olsa onunla beraber yatıyordum bire ikiye kadar ama artık yatamıyorum gideyim de şu topiğe bir bakayım gece ne yazmaışlar kim ne yapmış bir bakayım diye kalkıyorum valla.. inanmayacaksın ama sırf bunun için.. sonra birikince okuması çok zor oluyo çünkü:44::44::44::44: ama dün sessiz geçmiş hemen bitiriverdim ama ben artık anladım haftasonu sessiz geçiyo hafta içi coşuyo bu topik maaşallah maaşallah diyelim çok şey öğrendim valla ben buradan daha da öğreneceğim inşallah...

slm kızlar hayırlı pazarlar herkes
benım aksama mısafırım var o yuzdne evde bıraz ısım var
hepınıze ıyı dınnlenmeler

lorke güzel bir elmalı turta tarifi arıyorum.
bildiğin bir tarif var mı?
yapıp eklesene:)

canım ya elmalı turta hıc denemdım ama portakal agacının tarıflerı hep duzgun cıkıyo ve guzel oluyo benden once sen dene ıstersen
portakal ağacı: Elmalı Turta

ben 2-3 gibi yatıp ahanda bu saatte kalkıyorum bazen daha erken kalktıgımda oluyo tabi
eşim evde yokki gece çalışıyo nasıl kızsın evde oldugundada zaten tv başında oldugu için tencere kapak gibiyiz anlayacagın:86::86::86::86::86::86:

hayirli pazarlar canim yine misafir gunundesin yani..

ceylan yakin olsaydi sana yardim ederdi ama yaptigin borekleri corekleri yemek konusunda

Herkese günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrr :92::92::92::92:

herkese iyi pazarlar kızlaaaaaar
benden başka kimse yok ama neyse...........

gunaydin kizlar...

sen yine 2 3 te yatiyosun benim bazen sabah ezanini bekledigim oluyo cok duzensiz uykumuz var ya

ayy lorkeee sende az degilsin kızzz
benden önce sen deneymişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…