Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkeeeeeeeeee canım ıspanaklı keki yapıyorum şimdi :)) fırında pişiyor, sende bana mailini gönderde hem tarifi hemde çekicem resimleri göndereyim sana..

Kızlar ben çıkıyorum ütü yağacağım kendinize iyi bakın ..
kolay gelsin ütü güzeli:))
adresi ver yaka paça dışarı atak,nedir bu ya millette hiç anlayış kalmamış(
slm hatunlar nasilsiniz

selam tatliş:))

kızım gelenı yasakla hadı anladım da benım gıttıgıme ne dıye karısıyon
kıskanıyon dımı pastalar borekler yıcem heryerde dıye

he kıskanıyorum senin sosyalliğin beni yoruyor ndenseeeeeeeeee:)

umud ne haber canim nasilsinn.dun ekinde temizlik bahaneymis..duydunmu colaya felan gerek kalmamis

temizlik bahane diildi kıss.
dün küs küs çalışma yaptık
bugün az düzeldi aramız..

ekin demek küs çalışma yaptın hee naptın enişteye seninle küsüm ama bunu yapmak zorundayım heee
bugün aranız düzeldiğine göre sen erken terkedersin buraları

aman iyi canim bi daah hic bozulmasin araniz ins...ins bu calismalarinizin meyvesnin alirsiniz bu ay.

bizde dun gece bekle bekle bi hal olduk meger ekin malum yerdeymis

ekin demek küs çalışma yaptın hee naptın enişteye seninle küsüm ama bunu yapmak zorundayım heee
bugün aranız düzeldiğine göre sen erken terkedersin buraları
vlla bilmiyorum üşüyorum üşeniyorum bilmemkiiiiiiiiiiii

aman iyi canim bi daah hic bozulmasin araniz ins...ins bu calismalarinizin meyvesnin alirsiniz bu ay.

Ah gamzelim bebiş için küslük falan yapamıyosun işte..

Ceylan nerde ya esra emekli oldu gitti zaten
ceylanlada sataşamıyoruz birbirimize depresyona giricem yaaa

dogru valla bebk icin herseyi yapiyoruz...

ceylan eminim simdi tv basinda..dizideki hamileleri takip ediyodur diizler bitince gelir

kız ceylanda iffete özendi biliyosun kendisine ıssız yer arıyordur şimdi... :82:

ekincim enişteyi alıyosun sonrası malum herşey bebek için canım
boşver üşümeyi üşenmeyi şimdi

xedaaaaa... canım ben geldiiiimmm.. farkındayım biraz geç oldu ama dünden beri aklımda inan merakla beklediğini de biliyorum ama misafirim vardı + gündüz okul falan girip de bir yazamadım.
canımm ben dün gittim denizhan deniz beye gerçekten dedikleri gibi çok ince zarif anlayışlı bir adam.. ses tonuyla bile insanı rahatlatıyo. ben şimdiye kadar erkek olduğu için tercih etmemiştim ama ürologdan tüp bebek lafını dduyunca ilk işim ondan randevu almak oldu. canım biraz yoğun diyebilirim o da normal çünkü seni dinliyo ve seninle ilgileniyo. ben anamede gittim randevum 15:45ti ben 16:20 de girebildim ama değdi gerçekten beni sonuna kadar dinledi sorularıma sabırla cevap verdi sen biran evvel randevunu al canım ve muhakkak denizhan beyle tanış ben biraz muayene sırasında gerildim çünkü ilk defa erkek bir kadındoğumcuda muayene oldum ama o bunu farketti çok inceydi benden muayene için bile izin istedi. sende herşeyi anlat şehir dışından geldiğini söyle eminim yardımcı olacaktır. eşinle beraber girebilirsiniz eşin de çok rahatlayacaktır eminim. tüm tahlillerinizi götür hatta ilk olarak sabah doğu fertile gidin eşinin sperm testini yaptırın sonuçları öğleden sonra veriyorlar sonuçları alıp oradan anamede geçersiniz canım yalnız doğufertildeki sperm testi için eşim 80 tl vermiş sırf morfolojiye bakıyorlar diye orada yaptırdık araştırmada morfolojiye bakılmıyormuş. inşallah hayırlısı canım belki son testiniz güzel çıkar denizhan bey umutlu şeyler söyler. aslında gündüz okulda olmasam sana yardımcı olmak isterdim buraya geldiğinizde. yine de elimden geleni yapmak isterim canım aklına takılan bişi olursa çekinme..

bilgemmm, canım tedavin hayırlı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım dualarımız seninle merakla bekliyoruz sonucunu.
meri canım senin de hayırlı olsun tüözür dilip bebeğin yumoşlar toplanıyormuş perşembeye hadi bakalım hayırlısı
çakır senin tedavin de hayırlı olsun güzel haberlerle gel bize.
ceylan canım senin takip de inşallah hayırla sonuçlanır
yağmurum aşılamaya başlıyormuşsun rabbim yardımcın olsun dualarımız sizinle
ve daha benim bilmediğim ya da atladığım (özür diliyorum) tedaviye başlayan ya da başlamayan kendi çapında bişiler yapan tüm arkadaşlarım hepinize kolaylıklar diliyorum ve bu ayyyyyyy yeniden ümitlenmek için motive olmak için en az bir tane hamiş haberi bekliyoruummmmm.... lütfeeeeennnnn...

kızlar ben kaçtım nöbetten çıktım yarın tekrar nöbetçiyim biraz uyumaya çalışayım uyuyamazsam gelirim zaten

herteLden

kızlar meliselanın ıspanaklı kekinden buyurun bakalım
namnamnam

ayyy lorkem nasıl güldüm anlatamam :))) yalnız alttaki resimde ufaklık ve ben katletmişiz keki :))) çok utandım, keşke onu koymasaydın :))) ayrıca çok teşekkür ediyorum canım lorkem banada yer verdiğin için :))) ayyy çok duygulandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…