- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.361
iyi geceler canim nasilsinkızlarrr herkese iyi akşamlar...
ayyy lorkem nasıl güldüm anlatamam :))) yalnız alttaki resimde ufaklık ve ben katletmişiz keki :))) çok utandım, keşke onu koymasaydın :))) ayrıca çok teşekkür ediyorum canım lorkem banada yer verdiğin için :))) ayyy çok duygulandım valla
lorkemmm bende bir ara kuru patlıcan dolması yapayım benimkinide koy
ama benim patlıcan dolmam herkesinkine benzemez acayip lezzetlidir
kaynanamdan bana geçen sırr
eevt bız aramızda paylaslım gece gelınce tabagı sıyırı o
iyi geceler canim nasilsin
cok guzel gorunuyo ellerine saglik bir dilimde benim
ceylan bu gun gelmedigi icin ona yok iste
lorkemmm bende bir ara kuru patlıcan dolması yapayım benimkinide koy
ama benim patlıcan dolmam herkesinkine benzemez acayip lezzetlidir
kaynanamdan bana geçen sırr
ayy ne demek canım sen yaparsın da koymam mı valla gonderın ne guzel bende hazır yapılmısı var dıye eklerımmm
ayyy ronyam benimde kaç gündür canım kuru patlıcan çekiyor :) haftasonuda onu yapacam inşAllah, burda geçen bir yerde gördüm satıyorlardı kuruluk, alıp kesin yapmalıyım..sen içine neler koyuyorsun? çok merak ettim, ben içi iyi yapamıyorum nedense
hahhhhhaaa bütün hamileler patlıcan dolması imtihanından geçiyor galiba..
bir arada ben tutmuşturdum 10 yaşındaki yeğenim kafayı patlıcanla bozdu demişti:)))
ayy sorma ekintosum, insanın aklına nerden geliyor bilmiyorum, benim aklıma antepli bir arkadaşla facede konuşurken geldi :))) Antep = dolma dedim sanırım :))
yahu oku oku bitmiyor geçmiş....
ben şu ana geri dönüyüm.....
EKİN bu ay hamile kalırmışsın:)))))))))))))ne güleriz...
işin sırrı uyumaktan sonra küsmek olur:)))))))))
iyiyim gamzelim ne olsun işte dün doktora gittim onunla geçti günüm. muayene oldum doktor herşey çok iyi görünüyo rahmin tertemiz yumurtalıkların kıpır kıpır dedi çok mutlu oldummmama bu seferde aklıma bir soru işareti taklıdı eşimin değerlerine de iyi dedi eee o zaman niye olmuyooooo şükür yine de rabbime.. işte önümüzdeki ay bir test daha verin eşinin değerleri netleşsin dedi. malum eşimin ilk tesi ile ikincisi arasında dağlar kadar fark vardı.. eşinin önümüzdeki ayki testi iyi çıkarsa rahim filmi alacam senden dedi öle işte yani beklemedeyiz anlayacağın bu ay eşimin üstinde daha çok durmalıyım onu ihmal etmemeliyim hayırlısı bakalım senin nasıl gidiyo canım..
eevt bız aramızda paylaslım gece gelınce tabagı sıyırı o
iyiyim gamzelim ne olsun işte dün doktora gittim onunla geçti günüm. muayene oldum doktor herşey çok iyi görünüyo rahmin tertemiz yumurtalıkların kıpır kıpır dedi çok mutlu oldummmama bu seferde aklıma bir soru işareti taklıdı eşimin değerlerine de iyi dedi eee o zaman niye olmuyooooo şükür yine de rabbime.. işte önümüzdeki ay bir test daha verin eşinin değerleri netleşsin dedi. malum eşimin ilk tesi ile ikincisi arasında dağlar kadar fark vardı.. eşinin önümüzdeki ayki testi iyi çıkarsa rahim filmi alacam senden dedi öle işte yani beklemedeyiz anlayacağın bu ay eşimin üstinde daha çok durmalıyım onu ihmal etmemeliyim hayırlısı bakalım senin nasıl gidiyo canım..
slm canim herseyin cok iyi olmasina cok sevindim bak korktugun gibi bisey yokmus..ins esinin 2. degerleride cok iyi cikardememki zamni var daha acele etme olurmu en yakin zmanda gelicek bebisin ins..
bende beklemedeyim canim zamana biraktim bende herseyin hayirlisi biz elimizden geleni yapalim takdir ALLAH tan
iyi geceler arkadaşlar bişe rica etsem sizlerden bana yardımcı olurmusunuz morfolojinin tedavisi varmı acaba eşimde % 0 tüp bebkte sorun olmaz dedi dr ama ben sizleri okuduğumda kafam karışıyor bilgilerize çok ihtiyacım var
kızlar iki seferdir vitamin ve ballık yağı içtikten sonra midem bulanıyo pazar günü çok kötü oldu çıkarttım bile.
midemmi kabul etmiyo artık anlamadım
merhaba nurme,önce geçmiş olsun...
morfolojide sıfır önemli ,olunca bile tüp bebekte bile problem olabiliyor...
kaçyıldır evlisin,kaç denemeniz var ...
gecmsi olsun canim..stresden de olabilir bi sure ara ver istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?