Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
tunamine.............................yeni yılın ilk hamilesiiii
rezerve......................................evett sıradakiiii
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra....................................o belkide yeni hamişimiz
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
boncukboncuk......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
nun....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
baruk..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

boncuk günaydın canım nasılsın ?

Günaydın bitanem. Geçmişi okumaya daldım amannnnn, ne çok yazmışsınız öyle yaaa. İnsan azıcık gelemeyenleri düşünür de az yazar. Sizi gidiler....
yagmurcum spermlerin maşallahı var. Çok güzel walla.
gulumcum sende pıtları duymuşsun. Rabbim sana ve krishazelciğime bebişlerinizi kucağınıza almayı da nasip etsin.
esracım, çok geçmiş olsun. İçi çok acıyordur biliyorum, çok da iyi anlıyorum ama mücadeleyi bırakmıycaz, aksine dört elle sarılıcaz.
pamukcum senin adına çok seviniyorum, eşin iğne tedavisine başlamış, ohhh ne güzel rotanız belli adım adım bebişe de yaklaşıyorursunuz.
aleyna84, canım evet Halit Fırat'ı sevdim. Benim çok sabırsız biri olduğumu anlayınca bana ne derse beğenirsin? Hızlı gonzalez birazcık beklemen gerekecek dedi. Güle güle öldüm...
Dün tekrar zeynep kamile gittim, rapor çıkartmak için gerekli işlemleri yapmak için. Haftaya cuma şeker yüklemesi yaptırıcam, bide sağlık raporu çıkarttım mı, tüp bebek raporuna başvurmaya hakk kazanıcam artık.

Son düzenleme:
yagmurcum gözün aydın bitanem. Verdiğin habere çok sevindim. Maşallah, değerler daha da artsın inşallah. Ay benim eşimin ki ne alemde acaba?

saol bebişim şemiynimki sizinkide artmıştır ,kaan hocanın dediklerini kullanıyorsanız muhakkak artmıştır ,sabahtan beri bende hocadan cavap bekliyorum çıkmadı bişey,acaba diyorum bizide iğnelere mi geçirir ,yada tam gaz aynı tedaviye devam mı?
ayyyyyyy patlıcam merakımdan:))))))Kaan hocaya yazsamki ist önereceğiniz bir üroloğ varmı ilaçları siz verin muayeneleri o yapsın ,saçma olur mu acaba çünkü he seferinde bizi oraya çağırıyor(((((

GÜLÜMCÜM gözün aydın canım ,attıyo dimi bebişimizizn o minik kalbi ,maşallah bak sen daha neler göreceksin ,ve ben sana tek demiştim dimi :)))))))

selam kızlar gene basa dondum ve aranıza geldım
sankı 1 yıldır hep yerımde sayıklıyorum ama genede sukredıorum
RONYA dunya adaletlı canım aslında ıstemeyene verırken baska seylerı alıyor ondan
kısıler bunu gormuyor.bnde hep dedim senden ıstedıgım ne mal ne mulk sadece embrıyom tutunsun saglıklan kucagıma alım dedım ama RABBIM ISTEMEDI.DEMEKKİ GUNU VAKTI GELMEMIS.boncukcugum ve dıger arkadslarıma cok tsk ederım.
sımdı bır yerden baslamam lazım.ama nerden sızden yardım ıstıyorum.
tup bebek ılacları vucuttan 3 4 ay cıkmadıgı ıcın hormon sevıyemde yuksek olacakmıs
ınş doga yollan hamıle kalma sansımda yuksek olur
bu ay preseed almayı dusunuyorum
bılıyorsunuz esımın sperm sayısı yok denecek kadar az ama hareketımız o kadar bozuk deıl yuzde 50 ıle yuzde 40 arasında gıdıp gelıor
basta YAGMUR olmak uzre butun arkadslardan destek beklıorummmmmm lutfennnnn
psıkolojımı yuksek tutmak vede bebegım ıcın elımden gelen ne varsa yapmaya bır yerden baslamak ıstıyorum sızler gıbı...

Harikasın Esracım işte bu... Bizim yılmadan yola devam etmemiz gerekiyor.

Kızlar bu arada ben ebaydan preseed sipariş etmiştim ya satıcıyla birbirimize girmeye az kaldı güya ben 3 tane sipariş etmişim 1 tane ödemişim ..Artık ne yapacaksam 3 pressedı bana iptal etmeniz için mail göndericem dedi.neyse zor bela ettim.(dil bilmemenin cezası çeviri siteleri aracılığıyla halletmeye çalışıyorum.) iki kere iptal ettim siparişimi ne zaman göndereceksiniz diye soruyorum hala cevap yok..
deli etti beni bu jamie kimse..

esracım kendini hiç üzme, yaşın daha çok ufak. rabbim seni görüyor, sakın isyanda etme. elbet zamanı vardır ozaman sana gelecektir. bende dahil olmak üzere hepimiz burda birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz. hepimiz aynı mücadeleler içinde bu şavaşı kazanıcaz sen gönlünü rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…