- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.681
esracım ben kendi kullandıklarımı yazayım kris sanada bir reçete yazıcaktır eminim
proxeed plus
klomen (2 günde bir yarım veriyorum)
evicap
solgar omega3
solgar korean gıngseng
aksu vıtal polen
aksu vıtal propolis
zeytinyağlı incir:)
çakşır suyu(arada bir)
keçiboynuzunuda eşim alır almaz başlayacağız.
Kendimde elevit ve omega3 alıyorum.
Karga :)))))))))
nabersiniz kuzucuklar krisimmm,yağmurumm,pammukum,gülümcüm,kadsercimm,barukum
hepinizi öpüyommm
krisciğim Q enzim 10 kaç mg almak gerek
Bnce iyi ,sıvı olanı iyi değilmiş,katı olanı jöle gibi iyi olduğunu gösteririmiş:)))))))
canim klomeni kim verdi size?
10 veya 20 mg i yeterli canim
Kimse vermedi o yüzden az kullanıyoruz.Dha öncede 1 ay kullandık bu vitaminlerle sayıyı oldukca artırmıştı.Ama senin uyarın üzerine azalttım işte zaten eşim müsait olur olmaz hormonlarına baktırıcaz.
canım gnc ve solgarda bunun 10-20 mg olanı yok
ebayda varmıdır acaba :18::18:
kac mg var
dur ben bakim kampanya vardi gnc de
canım gnc ve solgarda bunun 10-20 mg olanı yok
ebayda varmıdır acaba :18::18:
ayy çokta pahalıymış
neyse kuzum boşver bakma nasıl olsa bu ay aşılama olcak
oda olmadı doktor iğneyi dayıcak yumurtlatcak beni
çok üzülüyom ben artık bu duruma ben neden yumurtlamıyom yaaa
rnler > Antioksidanlar > Coenzyme Q 10- 60 yumuak kapsl - 50 mg (2 adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri)
2 NATROL 60+60 CoENZYME Q-10 100 mg. CARDIO-HEALTH 2011 - eBay (item 150522837296 end time Jan-19-11 1212 PST)
ayy çokta pahalıymış
neyse kuzum boşver bakma nasıl olsa bu ay aşılama olcak
oda olmadı doktor iğneyi dayıcak yumurtlatcak beni
çok üzülüyom ben artık bu duruma ben neden yumurtlamıyom yaaa
rnler > Antioksidanlar > Coenzyme Q 10- 60 yumuak kapsl - 50 mg (2 adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri)
2 NATROL 60+60 CoENZYME Q-10 100 mg. CARDIO-HEALTH 2011 - eBay (item 150522837296 end time Jan-19-11 1212 PST)
canımın içi hoşgeldin öncelikle ,ben kendimden örnek vereyim bebğim öldüğü zaman eğer siz ve bu uğraşılarım tavsiyeleriniz olmasaydı ben şu an kafayı yemiş bir şekilde ,ilaçlarla ayakta kalıyor olacaktım .Bu uğraşılar ve pek çok bilgi umut etmek beni hayata yeniden bağladı ,acımı biraz olsun dindirdi .Oyüzden aşkım ilk işin çezrende sana olumsuz olan heşeye herkese kapılarını bi süre kapat ,onlara acından bahsetme ,sonra sana karşı koz olarak sağda solda konuşuyorlar en kötüsü acıyorlar((((((
Senin şunu bilki gerçek dostun bizleriz çünkü hepimizin sıkıntısı aynı yönde ,ben bu sitedeki tüm arkadaşların sevinçleriyle gülüyor ,üzüntüleriyle ağlıyorum ,yarğılamıyorum yarğılamamda çünki onların senin içinde ne fırtınaların koptuğunu bilirim ,aynılarını yaşadığım için .
Şimdi arkadaşım ne mi yapıyorsun öncelikle unutma umut rdiyoruz ve ısrarla vericiden istiyoruz.
Al sana örnek pamuk arkadaşımın değerleri sıfırdı 2 ayda 80 mil oldu,ve Kaan hoca diyorki normal yoldan olcak.
Demekki oluyor bizim değerler şu an 20 mil,2milyonken:)))))
Hemen kaan hocaya meil atıyorsun sayıyı,denemelerini yaptığınız tedavileri (yaşadığın yeri özellikle belirt ,çağırıyo yoksa)gönder,hocanın vereceği ilaçları kesinlikle kullan ,artı biz sana bazı multivitaminler söyleyeceğiz onlarıda bak 2 ay sonra neler olcak,belkide hamile bile kalırsın ,yumurtaya can veren Rabbim esra kulunun içine niye can vermesin ki:))))))
hemen meil at sonra bize ne dediğini yaz arkadaşım tamam mı:))))))
esracım ben kendi kullandıklarımı yazayım kris sanada bir reçete yazıcaktır eminim
proxeed plus
klomen (2 günde bir yarım veriyorum)
evicap
solgar omega3
solgar korean gıngseng
aksu vıtal polen
aksu vıtal propolis
zeytinyağlı incir:)
çakşır suyu(arada bir)
keçiboynuzunuda eşim alır almaz başlayacağız.
Kendimde elevit ve omega3 alıyorum.
Tamam teste kara vermicem klomeni.Kriscim sende de çikolata kisti vardı dimi?
Bende var ve onun yüzünden ayda sadece 2 yumurta oluşuyor doktor önce rezevrlerde azalma var dedi sonra fsh testi istedi.onda bir sorun yoktu 6-7 civarıydı net hatırlamıyorum ama.senin yumurtlama durumun nasıldı kistmi bu şekilde azalma yapıyor bende anlamadım
Tamam teste kara vermicem klomeni.Kriscim sende de çikolata kisti vardı dimi?
Bende var ve onun yüzünden ayda sadece 2 yumurta oluşuyor doktor önce rezevrlerde azalma var dedi sonra fsh testi istedi.onda bir sorun yoktu 6-7 civarıydı net hatırlamıyorum ama.senin yumurtlama durumun nasıldı kistmi bu şekilde azalma yapıyor bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?