Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne demek kabul etmek kız her yer senin
evet bakmadım hiç faceye
açarım yatmadan bende varmı ayy antalya acaba hiç bilmiyom valla
varsa yollarım tabiki ne demek

gece vardiyası iyi nöbetler arkamdan atıp tutmayın leynnnn denetlemeye
gelirim böyle iş üstünde yakalarım sizi ayağınızı denk alın helede ceylan

niye geç geldin bakıyım sen
ne len yalanmı gördün ekşınlarını maşallah nazar degmesin
bu eşinin şehirdışındaki hali bide aynı evde olsanız heralde
hepimizi yaşımızdan utandıracaksın helede şu esrayla gamzeyi şimdiden bıkmışlar cadılar

İyi geceler gamzelim. ben iyiyim çok şükür haftasonlarını seviyorum tatil olduğu için siz neler yapıyorsunuz görmeyeli. topicte yeni haberler var mı
ayy yien gelmis
ceylannn yolarım seniii
kız onlar kaynak sac gerçi şimdide o kdr uzattım ama
ahh ne zengindim ben yaaaaaaaa
ama cok begendim

valla oyle yani ne yapailm biz erekn yaslandik sanirim

ceylannn yolarım seniii
kız onlar kaynak sac gerçi şimdide o kdr uzattım ama
ahh ne zengindim ben yaaaaaaaa

kızz yolma benimkisi kendi saçım zaten yoluk yoluk baksana önüme
bilseydin taaa o zmandan biriktirirdin proxeed leri falan
kaynaga falan paramı verirdin bilseydin

ii gecelerrr mavikıızzz.. ne yapalım iyiyiz çok şükür sen nasılsın ben de tatil modundayım seviyorum haftasonlarını.. ben genelde geliyorum sessizce yazılanları okuyup gidiyorum çok fazla duramıyorum net başında ama herkesi takip etmeye çalışıyorum buradan...

ne demek kabul etmek kız her yer senin
evet bakmadım hiç faceye
açarım yatmadan bende varmı ayy antalya acaba hiç bilmiyom valla
varsa yollarım tabiki ne demek

Sağol tatlım. kız fellik fellik ilaç istiyo. Çok iyi olur. teşekkür ederim. ceylan ya şu yumurta takipi yaptırken sıkı çalışda bir hamile haberi alalım senden. sonra meri + yağmurum + bilge + çakır. gelsin artık hamileler

bana bak hatçe adam işini tehlikeye attı o hafta evde kaldı
ben evlilik hayatımın rekorunu kırdım üstüne bide 2 hafta
bel ağrısı çektim adam kışın evdeyken bile bu kadar ekşın olmuyodu

Valla tatil modu çok güzelde çabuk bitiyo yarın pazar. bende genelde okuyorum. arkadaşlar çok keyifli hele hatce ile kazım çok gülüyorum. Yarın bende doktora gidecem bir baksın bakalım bana bir sorun var mı . inşallah iyi olur çabalarımızın sonu. Mevlam büyüktür. allah herkese nasip etsin.

yağmurum aşılaman hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize... açılışı yap bakalım ayağını da sürü ki gelsin arkandan hamişler.. hemen arkandan meri gelsin sonrada çakır ve takip yaptıranlar ceylan sevser... vee diğerleri... rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün 2011 bitmeden bol bol hamiş görsün topik..

bana diyene bakkkkkkkk
ne varmış bendee
tmm canım söylerim mutlaka
ben açıkçası bu ay yumurtlayıp yumurtlamadıgımı anlamak için yaptırıyorum takibi çatlarsa preseed siparişi verdim çalışacam tabiki onunlada allah izin veriirse inşallah diger kızlardan gelir güzel haberler

aaa bilgemi unutmuşum canım benim onsuz olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…