- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.541
Heee takılırım biraz kabul edersiniz ben sizn hıznıza yetşebil,rmiyim bilmem. bu arad ceylan sana facede bişeler yazmıştım ama girmedin galiba. antalya2011 e mesaj atabilirmisin. şu tavşancıl otundan istiyodu. face bir baksana sana orda bir adres gönderdim. o adrese mesaj atsın antalya. olur mu tatlım bana bunu yaparmısın. bende antalyanın face i yok
konuyla alakasiz ama:26::26:
ekin canim ben senin saclarini cok begendim ya..cok guzel uzatmisin ne yaptigin ozel bi formul varmi benim sacim hic dolgun degil:26:
İyi geceler gamzelim. ben iyiyim çok şükür haftasonlarını seviyorum tatil olduğu içinsiz neler yapıyorsunuz görmeyeli. topicte yeni haberler var mı
gece vardiyası iyi nöbetler arkamdan atıp tutmayın leynnnn denetlemeye
gelirim böyle iş üstünde yakalarım sizi ayağınızı denk alın helede ceylan
tamam ogret te canim benim norml sacimda zaten
ayy yien gelmisİyi geceler gamzelim. ben iyiyim çok şükür haftasonlarını seviyorum tatil olduğu içinsiz neler yapıyorsunuz görmeyeli. topicte yeni haberler var mı
ama cok begendimceylannn yolarım seniii
kız onlar kaynak sac gerçi şimdide o kdr uzattım ama
ahh ne zengindim ben yaaaaaaaa
niye geç geldin bakıyım sen
ne len yalanmı gördün ekşınlarını maşallah nazar degmesin
bu eşinin şehirdışındaki hali bide aynı evde olsanız heralde
hepimizi yaşımızdan utandıracaksın helede şu esrayla gamzeyi şimdiden bıkmışlar cadılar
ceylannn yolarım seniii
kız onlar kaynak sac gerçi şimdide o kdr uzattım ama
ahh ne zengindim ben yaaaaaaaa
ne demek kabul etmek kız her yer senin
evet bakmadım hiç faceye
açarım yatmadan bende varmı ayy antalya acaba hiç bilmiyom valla
varsa yollarım tabiki ne demek
kızz yolma benimkisi kendi saçım zaten yoluk yoluk baksana önüme
bilseydin taaa o zmandan biriktirirdin proxeed leri falan
kaynaga falan paramı verirdin bilseydin
ayy yien gelmis
ama cok begendim
valla oyle yani ne yapailm biz erekn yaslandik sanirim
niye geç geldin bakıyım sen
ne len yalanmı gördün ekşınlarını maşallah nazar degmesin
bu eşinin şehirdışındaki hali bide aynı evde olsanız heralde
hepimizi yaşımızdan utandıracaksın helede şu esrayla gamzeyi şimdiden bıkmışlar cadılar
ii gecelerrr mavikıızzz.. ne yapalım iyiyiz çok şükür sen nasılsın ben de tatil modundayım seviyorum haftasonlarını.. ben genelde geliyorum sessizce yazılanları okuyup gidiyorum çok fazla duramıyorum net başındaama herkesi takip etmeye çalışıyorum buradan...
kız 600tl vermiştim 3 aylık proxed parası içim yandı nie hatırlattınız yav
ne varmış bendeebana diyene bakkkkkkkk
tmm canım söylerim mutlakaSağol tatlım. kız fellik fellik ilaç istiyo. Çok iyi olur. teşekkür ederim. ceylan ya şu yumurta takipi yaptırken sıkı çalışda bir hamile haberi alalım senden. sonra meri + yağmurum + bilge + çakır. gelsin artık hamileler
yağmurum aşılaman hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize... açılışı yap bakalım ayağını da sürü ki gelsin arkandan hamişler.. hemen arkandan meri gelsin sonrada çakır ve takip yaptıranlar ceylan sevser... vee diğerleri... rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün 2011 bitmeden bol bol hamiş görsün topik..
enesssssssss nasilsin canim hosgeldin...
sana bi soru sorucam tomrukcu ne demek
ceylan enese sor dedi
gokcen nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?