Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yağmurun aşılıması olmuşmu. çok sevindim. İnşallah iyi olur. bir hamişimiz daha eklenir. Yağmurcuğum tatlım hayırlı olsun. Allahın izniyle bebişin tutunacak tatlım. hemide kız :)

enesssssssss nasilsin canim hosgeldin...

sana bi soru sorucam tomrukcu ne demek

ceylan enese sor dedi

gokcen nasilsin canim

hoşbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsın
ceylan kendi kaşınmış o zaman söyleyim canım
tomrukçu ceylanın bu piyasaya çıkış parçası baya
tutmuştu dinlemedinmi hiç haftalarca 1 numaradaydı

evveeet maalesef( bende bayılıyorum canım ceylan ve karden gerçekten süperler bayıla bayıla okudum valla onları ve de hayranlıkla. o kadar repliği nasıl da akıllarında tutmuşlar şaşılacak şey doğrusu.. çok eğlenceliler bayıldım valla onların muhabbetine.. inşallah canım güzel haberlerle gelirsin yumurta sayın az çıkmıştı galiba senin tüp bebekte. uyuz doktorun da kalitesiz deyip senin canını skmıştı yumurtların ile ilgili ayrıntılı bir görün bakalım doktor ne diyecek yine aynı sıkıntılarla boğuşma varsa bir sorun bir an evvel çaresine bakmak lazım o yüzden ayrıntısıyla öğren bakalım ne varmış ne yokmuş

ceylan sipariş durumu hala ürün temin ediliyo diyooooooooo
valla bi gelmesin enesten alcam parasını
enescim üzülme 4 taksitle almıştım.
sana bayaaaaaaaaaaaaa
kolaylık olcak

yok ya benden alacakmış bide parasını utanmadan 4 taksitli almış
hiç işim olmaz fiyatı duyunca atlayan bendim sanki bende verdim sipariş hemde
8 taksitle sen bu bayramda 4 yapraklaatlatırsan ödersin merak etme acı yok ekin
acı yok

xedaaaa...
canım hiç denkleşemedik seininle ne zaman nete girsem sen çıkmış oluyorsun randevu aldın mı denizhan beyden bir hafta sonra gidecem yazmışsın hayırlısı bakalım inşallalh memnun kalırsın canım

sagolun canım güldürebiliyosak ne mutlu kendi çapımızda egleniyoruz işte bizde

şükür gördün yaniiiiiiiiiiii
ben anlamammmmmmmmmmm
kıs bunlar bize ellerinde olmayan ürünümü sattı niye hala temin ediliyo yazıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…