Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canim anlatirim tabi
1 kisiye faydam olsa dunyalar benim olur.
yasadigim icin biliyorum Allah kimseyi caresiz birakmasin
kimseyi tup bebege muhtac etmesin
sen sanslisin uzulmedin cok sukur
ama onun yikimi birseye benzemiyor

Bende hep aynı seyi düşünüyorum canım.Şanslıyım cidden.
Allahıma çokkkkkk şükürr..
Kolay bir uygulama değil tonlarca iğne ilaç beklenti umut..
Sonrada negatifff çok zorrrrr çokkkkk..
Ben sonucumu aldıgımda bile negatif almış gibi ağlıyordum..
Ne kadar baskı altında tuttuysam kendimi negatife karşı..
Çok kötü bir psikoloji.Allahım herkese yardım etsinnn..

küstüm ben size selam veriyom kimse selamımı almıyo akşam parti yapmışsınız banane bende istiyom

:))Canım sayfayı yenileyince sürekli bazı mesajlar özelliklede son mesaj olursa geçmiş sayfada kalıyor..Ondan göremedik heralde..
Valla sormaa kızlar parti yaparken bende bilgisayar başında uyuyakalmışımmm:))Neyseki tam parti olmamışş..
Bu akşam yapabiliriz ama sen başka bir partiye davetlisin bugünnn:))

selam kızlar ,bu gün netin azabına uğradım ben ,faturayı yatırmayı unutmuşuz kapanmıştı yeni geldi şükür

kaan hoca maile cevap vermemiş galiba pazartesiye kaldı

ben tup bebegı kımseye tabsıye etmıorum cunku
hem hormonladan dolayı dengen bozuluyor ustune
negayıfı alınca daha kotu oluyorsun

selam esracım yaşadığın üzüntüyü paylaşıyorum canım çok üzüldük bizlerde,
kendini kısa zamanda toparlayıp tedavi kararı almana çok sevindim arkadaşım
krishazelin sana yazdığı ürünlerin tamamını bizde kullandık ve 2 aya yaakın bir sürede sayı ve hareketlilikte yüksek artışlar oldu ve eminimki sizlerde bu yolda başlarsanız kesinlikle sonuç alıcaksınız canım,üzme kendini ve dualarımda olduğunu bilmeni isterim

kızlar ben bu ayda hamile kalamazsam aşılama denemek istiyorum bi dahaki aya ,aşılamayıda adet dönemindemi yapıyolar benim hiç bilgim yok bu kanuda,bi,rde verdikleri ilaçlar kilo yapıyomu,

merhaba arkadaşlar,
biz erkek infertilitesi ile boğuşurken bende de sorun çıktı. yazmıştım buraya.uzun araştırmalardan sonra polip histereskopisi için mustafa bahçeciye karar verdim. bahçeci tüp bebekte muayeneye gideceğim pazartesi. yücel karaman düşünüyordum ama 3 buçuk milyar dediler telefonda. muayene ücretiyle 4ü bulacaktı. burda bir buçuk dediler. bakalım belki de polip değildir diye de kendimi kandırmaya çalışıyorum.
bu hafta içinde de devlet hastanesinde hormon tahili yaptırdım elimde bulunsun diye.
sonuçlar şöyle tsh 1.62
Lh 7.76
prolaktin 9.49
fsh kiti yokmuş.yapılamadı.
referans aralıklarında görünüyor hepsi ama yine de tecrübeli birine sorayım dedim. doktora göstermeye gidemedim. nasılsa pazartesi muayene gideceğim diye biraz da.

güzelim iyi hepsi neyi dert edindinki:))))))))

kızlar ben bu ayda hamile kalamazsam aşılama denemek istiyorum bi dahaki aya ,aşılamayıda adet dönemindemi yapıyolar benim hiç bilgim yok bu kanuda,bi,rde verdikleri ilaçlar kilo yapıyomu,

erken degil mi asialam icin?
birkac ay daha beklesen esinin spermleri tavan yapsa
cunki asilamadada sperm lerin cok iyi olmasi gerekiyor

canim bende tup bebegimi bahceci kliniginde yaptirmistim
merkezden memnun kalmistim
doktorum halit firat erden cok memnundum
insallah guzel sonuc alirsin gecmis olsun

erken degil mi asialam icin?
birkac ay daha beklesen esinin spermleri tavan yapsa
cunki asilamadada sperm lerin cok iyi olmasi gerekiyor

şuanki değerlerle olmazmı diyosu canım

aslında normal şartlarda beklerim ama herkesin gözü kulağı bizde dört gözle bekliyolar söylemeseler bile anlaşılıyo,şansımı denesem dedim bende

aslında normal şartlarda beklerim ama herkesin gözü kulağı bizde dört gözle bekliyolar söylemeseler bile anlaşılıyo,şansımı denesem dedim bende

canim tedaviye yeni basladiniz neden bu sansi kendinize vermiyorsunuz
herkesden size ne siz kendinizi dusunun

sansini olmazsa birkac ay sonra denersiniz hem esinin sperm degerleri tavan yapar
asilamada sans yuzde 10 biliyorsun degil mi hayatim?

birkac ay daha tedavinizi surdurun en azindan asilamada tutma sansiniz da fazla olsun

ozamana kadar belkide normal yolla da olur o sansi da degerlendirmis olursunuz hem

preesed geldi daha bugün adamla didişiyordum.süper hızlı servis valla ebaydan alacak olanlara tavsiye ediyim bende:)
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED
40 ovulaston 10 gebelik testi istemiştim aynen geldi..

link çıkmamış ekliyim:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310209517906

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…