- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.721
Tamam canim anlatirim tabi
1 kisiye faydam olsa dunyalar benim olur.
yasadigim icin biliyorum Allah kimseyi caresiz birakmasin
kimseyi tup bebege muhtac etmesin
sen sanslisin uzulmedin cok sukur
ama onun yikimi birseye benzemiyor
küstüm ben size selam veriyom kimse selamımı almıyo akşam parti yapmışsınız banane bende istiyom
ben tup bebegı kımseye tabsıye etmıorum cunku
hem hormonladan dolayı dengen bozuluyor ustune
negayıfı alınca daha kotu oluyorsun
selam kızlar ,bu gün netin azabına uğradım ben ,faturayı yatırmayı unutmuşuz kapanmıştı yeni geldi şükür
kaan hoca maile cevap vermemiş galiba pazartesiye kaldı
Aynen tatlişim banada yazmamış sabahtan beri pcnin başındayım(((((
pazartesiye kaldı galiba yağmurcum
merhaba arkadaşlar,
biz erkek infertilitesi ile boğuşurken bende de sorun çıktı. yazmıştım buraya.uzun araştırmalardan sonra polip histereskopisi için mustafa bahçeciye karar verdim. bahçeci tüp bebekte muayeneye gideceğim pazartesi. yücel karaman düşünüyordum ama 3 buçuk milyar dediler telefonda. muayene ücretiyle 4ü bulacaktı. burda bir buçuk dediler. bakalım belki de polip değildir diye de kendimi kandırmaya çalışıyorum.
bu hafta içinde de devlet hastanesinde hormon tahili yaptırdım elimde bulunsun diye.
sonuçlar şöyle tsh 1.62
Lh 7.76
prolaktin 9.49
fsh kiti yokmuş.yapılamadı.
referans aralıklarında görünüyor hepsi ama yine de tecrübeli birine sorayım dedim. doktora göstermeye gidemedim. nasılsa pazartesi muayene gideceğim diye biraz da.
kızlar ben bu ayda hamile kalamazsam aşılama denemek istiyorum bi dahaki aya ,aşılamayıda adet dönemindemi yapıyolar benim hiç bilgim yok bu kanuda,bi,rde verdikleri ilaçlar kilo yapıyomu,
kızlar ben bu ayda hamile kalamazsam aşılama denemek istiyorum bi dahaki aya ,aşılamayıda adet dönemindemi yapıyolar benim hiç bilgim yok bu kanuda,bi,rde verdikleri ilaçlar kilo yapıyomu,
merhaba arkadaşlar,
biz erkek infertilitesi ile boğuşurken bende de sorun çıktı. yazmıştım buraya.uzun araştırmalardan sonra polip histereskopisi için mustafa bahçeciye karar verdim. bahçeci tüp bebekte muayeneye gideceğim pazartesi. yücel karaman düşünüyordum ama 3 buçuk milyar dediler telefonda. muayene ücretiyle 4ü bulacaktı. burda bir buçuk dediler. bakalım belki de polip değildir diye de kendimi kandırmaya çalışıyorum.
bu hafta içinde de devlet hastanesinde hormon tahili yaptırdım elimde bulunsun diye.
sonuçlar şöyle tsh 1.62
Lh 7.76
prolaktin 9.49
fsh kiti yokmuş.yapılamadı.
referans aralıklarında görünüyor hepsi ama yine de tecrübeli birine sorayım dedim. doktora göstermeye gidemedim. nasılsa pazartesi muayene gideceğim diye biraz da.
Cankuşummmmmm bu coenzyme 10 günde bir mi içecek eşim ,gnc de 50 ml alayımmı:)))))?
Cankuşummmmmm bu coenzyme 10 günde bir mi içecek eşim ,gnc de 50 ml alayımmı:)))))?
erken degil mi asialam icin?
birkac ay daha beklesen esinin spermleri tavan yapsa
cunki asilamadada sperm lerin cok iyi olmasi gerekiyor
şuanki değerlerle olmazmı diyosu canım
aslında normal şartlarda beklerim ama herkesin gözü kulağı bizde dört gözle bekliyolar söylemeseler bile anlaşılıyo,şansımı denesem dedim bende
şuanki değerlerle olmazmı diyosu canım
aslında normal şartlarda beklerim ama herkesin gözü kulağı bizde dört gözle bekliyolar söylemeseler bile anlaşılıyo,şansımı denesem dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?