• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar epeydır gıremedım malum okullar acılınca ıs bası olunca cok yogunum sureklı kosusturma halındeyım bıde bıkac haftadır grıple mucadele edıyorum daha dogrusu grıp sanıyordum megerse hamılelıkte burun tıkalı olabılıyormus soguk algınlıgı ıle karıstırılabılıyormus bende ne bıleyım bı turlu gecmek bılmıyordu neyse bebek saglıklı olsunda ben razıyım...sızler nasılsınız umarım hayırlı haberler vardır...

selam kızlar epeydır gıremedım malum okullar acılınca ıs bası olunca cok yogunum sureklı kosusturma halındeyım bıde bıkac haftadır grıple mucadele edıyorum daha dogrusu grıp sanıyordum megerse hamılelıkte burun tıkalı olabılıyormus soguk algınlıgı ıle karıstırılabılıyormus bende ne bıleyım bı turlu gecmek bılmıyordu neyse bebek saglıklı olsunda ben razıyım...sızler nasılsınız umarım hayırlı haberler vardır...

slm canim bizler iyiz sende bebeginde iyiymisiniz cok sukur..

Canlarim yardiminizi isteyecegim
Birine yardimci olmaya calisiyorum ama tup bebekte rapor olayini bilmiyorum
bunlar gecen sene raporlu olarak capa da tup bebek yaptilar tuttu ikizdi ama 8 haftalikken kaybettiler simdi tekrar yapmak istiyolar ama hicbir bilgileri yok kadin 40 yasina girmeye 3 ay kalmis yani 3 ay suresi varmis tekrar yapin dedim heveslendi
sorum su

gecen seneki rapor gecerlimi yoksa tekrar mi rapor cikaracaklar
ve o raporla devllette sira gelmezs e ( yasin dolmasina 3 ay kaldigi icin ) sgk li anlasmali ozelde de yapabiliyoprlar di degil mi? yapiyorlarsa ne oduyorlar? durumlari yok muhtemelen esim yardim edecek
cevaplarsaniz cok sevinirim

krisim sana bilgem yardımcı olur sanırım ..
Demek yardımcı olacaksınız.Allah sizden razı olsun.
İnşallah bebişine kavuşmasına vesile olursunuz

selam kızlar gamzelim test sonucu negatif çıkmış nasip üzme canını olacak elbet inş bugünleri gülerek hatırlıcaz benim bi kere sekiz gün geçmişti iki kere test yaptım ama sonuç negatif çok kafaya takınca böyle bi ileri bi geri süründürüyo..

deli_kızm ablacım nasılsın nasıl geçti dr a gidecektn inş ii haberler vardır...

Son düzenleme:
selam kızlar gamzelim test sonucu negatif çokmış nasip üzme canını olacak elbet inş bugünleri gülerek hatırlıcaz benim bi kere sekiz gün geçmişti iki kere test yaptım ama sonuç negatif çok kafaya takınca böyle bi ileri bi geri süründürüyo..

deli_kızm ablacım nasılsın nasıl geçti dr a gidecektn inş ii haberler vardır...

dogrudur canim bazen boyel olabiliyo dememki..sen ansilsin neler yapiyosun

Evet canım adetlerim düzensizleşti ve azaldı.
Yapışıklıktan şüphelenemeye başladım...
Ya da vesvese yapıyorum.
Ama çekilip rahatlıcam.

Allah razı olsun böyle konuşunca sizlerle rahatladım...

Doğru 10 dakikalık birşey için anestezi almaya değmez aslında...
korkma aklına kötüsünü de getirme ..benim ondört ay olmayınca hep aman tüplerimmi tıkalı yapışıklıkmı var vesvesesi beynimi yiyip bitirmişti..gittim tertemiz çıktı ..kafası daha çok rahatlıyor insanın ..çektir rahatla hayırlısı ile ..
yokyaa hiç gerek yok ..ölünüp bayılınacak bişey değil ...ama kasmak yok rahat gideceksiniz..

Meri'den haber yok muuuuu dedimmmmmmmmm !
Görmüyor musunuz beni..?
Deli kız gibi dellenecem birazdan :63:

ahan da adımı andı biri ve işte burdayım :)) ..
selam millet ilk dikişi attırdım ..çok şükür ilk aşama bitti.
aşılamaçok kolay bir işlem ağrı sancı bişey yok ..
muayene pozisyonundasın anlamıyorsun bile iki dakikada oly bitiyor..
ama ben işlem esnasında hüngür hüngür ağladım ..bi anda boşaldım ..
doktorlar teselli ediyo değerler çok ii niyeüzülüyorsun filan ..
ben de ben değerlere değil ,bi sorunumuz yokken böyle uğraşmamıza üzülüyorum ..ne olurdu böyle uğraşmasak da bizim de normal yoldan olsaydı diye ..
eşmi çağırdılar destek olsun diye. .o da beni üzgün alak görünce o da üzüldü garibim ..
teselli etti tabi..
aşılama için idrar sıkışık gidiyorsunuz..orası zor biraz.valla altıma edecektim nerdeyse ..
ama işlemin ii olması için şartmış ..
işlem bittikten sonra azıcık kaçırdım :))
doktor da kaçır bişey olmaz koyver gitsin dedi :)))
yıkama sonrası 33.000.000 sperm enjekte edildi..
aşıla öncesi 64.000.000 du ..
bakalım yarın ne olacak ..
hayırlısı ile ikinci dikişi de atarız inş. :))
duanızı esirgemeyin.

Son düzenleme:
ay ben ağlarken bi de doktor ,ALLAHIM bunlar ne güzel gözler ,hayatımda böyle göz rengi görmedim ,hayatımda ağlamanın bu kadar yakıştığ bir göz görmedim ,o güzel gözlerine yazık bitanem diye beni teselli etti :)))
ağlayınca çok tatlı oluyormuşum herkes öyle diyo :)))

korkma aklına kötüsünü de getirme ..benim ondört ay olmayınca hep aman tüplerimmi tıkalı yapışıklıkmı var vesvesesi beynimi yiyip bitirmişti..gittim tertemiz çıktı ..kafası daha çok rahatlıyor insanın ..çektir rahatla hayırlısı ile ..
yokyaa hiç gerek yok ..ölünüp bayılınacak bişey değil ...ama kasmak yok rahat gideceksiniz..

ahan da adımı andı biri ve işte burdayım :)) ..
selam millet ilk dikişi attırdım ..çok şükür ilk aşama bitti.
aşılamaçok kolay bir işlem ağrı sancı bişey yok ..
muayene pozisyonundasın anlamıyorsun bile iki dakikada oly bitiyor..
ama ben işlem esnasında hüngür hüngür ağladım ..bi anda boşaldım ..
doktorlar teselli ediyo değerler çok ii niyeüzülüyorsun filan ..
ben de ben değerlere değil ,bi sorunumuz yokken böyle uğraşmamıza üzülüyorum ..ne olurdu böyle uğraşmasak da bizim de normal yoldan olsaydı diye ..
eşmi çağırdılar destek olsun diye. .o da beni üzgün alak görünce o da üzüldü garibim ..
teselli etti tabi..
aşılama için idrar sıkışık gidiyorsunuz..orası zor biraz.valla altıma edecektim nerdeyse ..
ama işlemin ii olması için şartmış ..
işlem bittikten sonra azıcık kaçırdım :))
doktor da kaçır bişey olmaz koyver gitsin dedi :)))
yıkama sonrası 33.000.000 sperm enjekte edildi..
aşıla öncesi 64.000.000 du ..
bakalım yarın ne olacak ..
hayırlısı ile ikinci dikişi de atarız inş. :))
duanızı esirgemeyin.
canim ALLAH yardimciniz olsun bebegin gelsin gpbusune ins..
iyiym sağol evdeym işte namaz kılcam ders çalışacm öle işte geçiyo zaman adetimi bekliyorm dr a gitmek için inş haftaya olacağm inş ama inş olmam ve bebişimz gelir yoksa ben kafayı yiyccem beklemekten :37::37::37::37::37:

bende ayniyim canim namaz kilicam yemek yapicam..ins gelmez adetin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim sabir ve bol dua..

deli_kızm
ablcm çok sevindimm herşey yolunda gitmiş sıkma canını inş bu böyle olur ikinci normal yoldan olurr bu da imtihan ne yaparsın Rabbim acil bebişler versin cümlemize:34::34::34::34.:34::34:

Son düzenleme:
Back
X