- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.701
evet ..eşim diyoki çakıvereceğim şu spermlere iki tae ,doğru yürüyün len diyecem yolunuzu şaşırmayın diyecem diyor :)) ah imkanımız olsa çok şey yapaağız da :))
tabiki nasip sadece bişeyler vesile olor hepsi o ..
mesela aşılamada tutarsa aslında bu vesile oldu hepsi bu demekki zamanı şimdiymiş
içeriye tabela koyacam bi sağa bi sola ok işareti yumurtaya 10 dk yazılı olacak
akşam namazım kaçtı kılamadım ..gusul abdesti almam lazım namaz kılacağım daha ama ne kadar geç duş alırsao kadar iimiş ..biraz bekliyorum rabbim affetsin ..biraz sonra alacağım inş.
ay doktorum da çok esprili ..duş almayı unutma sakın gusul alacaksın diyor :))
Canım raporlu 1000-1200 lira civarı ilaç dahil..
Raporsuz 3500'den başlar 7000'e kadar var ..İlaç dahil ..
QUOTE]
rapor derken tüp bebek merkezleri rapor vermiyormu raporu kendimiz mi alıyoruz ..
ben bizim merkeze sordum da 1,5-2 civarı dediler ama
Raporu eğitim ve araştırma hastanesi verir ancak , özel tüp bebek merkezleri rapor veremiyor , öyle bir yetkileri yok..
Verdikleri fiyat iyiymiş , raporsuzsa.. Bazı özel tüp bebek merkezleri, raporunuzu devlet hastanesinden alın gelin fiyatımız ilaç dahil 1200 falan derler ..
İstersenirsede rapor çıkartılan hastanede yaptırılabilir .. Ben öyle yapıyorum..
tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.tedaviyi nerede gördünüz acaba? bende ankaradanımda.
Raporu eğitim ve araştırma hastanesi verir ancak , özel tüp bebek merkezleri rapor veremiyor , öyle bir yetkileri yok..
Verdikleri fiyat iyiymiş , raporsuzsa.. Bazı özel tüp bebek merkezleri, raporunuzu devlet hastanesinden alın gelin fiyatımız ilaç dahil 1200 falan derler ..
İstersenirsede rapor çıkartılan hastanede yaptırılabilir .. Ben öyle yapıyorum..
peki rapor nasıl alınıyor..
şimdi ben özelde aşılama yaptırıyorumya ..tüp bebek için özelin aşılaması kabul ediliyormu
bilmiyorum ki canim ya bende kimseyi heveslendirmek istemiyorum ama icimde bu ay hep kipir kipir di boyle..nasip kismet diyelim ben hala umudumu yiotirmedim tabiki..
eger gelmesse adetim cuma yada persembe gunu bir daha test yapicam..¨
ins seninde gelicek bebgin buna inan
peki rapor nasıl alınıyor..
şimdi ben özelde aşılama yaptırıyorumya ..tüp bebek için özelin aşılaması kabul ediliyormu
Edilmez , devlet hastanesinin edilir ancak ..
Raporu devlet hastanesinin infertilite bölümüne gideceksin önce , orda aşılama yapacaklar , bu değerlerle 3 kez aşılama yapılır size.. Direk tüp bebeğe sevk edilmez.
Ondan sonra tüp bebeğe sevk ederler, 3 aşılamada da gebelik olmazsa..
Orda bir takım evraklar , tahliller falan istenir..
Bunları tamamlayıp kurula verirsin , kurul onay verirse raporun çıkar ..
Bu devlet raporu , her yerde geçer..
İstersen o hastanede yaptırırsın , istersen raporunu alıp özelde..
Rapor almak kolay değil ama çok koşturmak lazım .. Ben şuan çıkartıyorum, yarın kurula girecek dosyam .. Ve bayağı koşturdum...
Edilmez , devlet hastanesinin edilir ancak ..
Raporu devlet hastanesinin infertilite bölümüne gideceksin önce , orda aşılama yapacaklar , bu değerlerle 3 kez aşılama yapılır size.. Direk tüp bebeğe sevk edilmez.
Ondan sonra tüp bebeğe sevk ederler, 3 aşılamada da gebelik olmazsa..
Orda bir takım evraklar , tahliller falan istenir..
Bunları tamamlayıp kurula verirsin , kurul onay verirse raporun çıkar ..
Bu devlet raporu , her yerde geçer..
İstersen o hastanede yaptırırsın , istersen raporunu alıp özelde..
Rapor almak kolay değil ama çok koşturmak lazım .. Ben şuan çıkartıyorum, yarın kurula girecek dosyam .. Ve bayağı koşturdum...
eminmisin özelin edilmediğinin ..e herkes yaptırıyor özelde nasıl oluyor öyle ..
neyse zaten benim burda araştırma hastanesinde kadın doğumcu karı koca aile dostumuz var ..
o aşamada oları devreye sokarım rapor için..
inş. o günlere gelmeden hallolur..
ben de çıkıyorum yaa..duş alacağım daha bi sürü işim var ..
herkese ii geceler ..
sabah görüşürüz..
hayırlı geceler canm kendine dikkat et bebiş gelecekinş
iyi geceler bilgemmmmKızlar ben çıkıyorum ..
İyi geceler herkese..
canim hepimizin basinda olan seyler bunlar..benim esimin bi tanidigi var kadin sanirim 40 a yakin benim dugunumden sonra iki tane cocuk dogurdu..dahasi gorumcemin kizi evlendigi ilk ay hamile kaldi..ustelik kendie eside fosur fosur sigara kullaniyolar..nasip gercektenn..hic uzme kendini vakti zmani gelince olucak canimmmallah razı olsun verdiğin moral için bende inanıyorm inş olacak am beklemek ateşten gömlek gerçekten
çoook zoor gelyo hele bide etrafındaki herkesin şakır şakır bebeği oluyo ya en çok o yaralıyo içimi aslında çok geç değil ama herkes
soruyo ne kadarlık evlisin 3 sene diyorum hemen ardından çocuk varmı diyoalar oracıkta boğmak istiyorumonları sanki olsa yanımda
olmazdı tuhaf insanlar nefret ediyorm bu sorulardan
ben de çıkıyorum yaa..duş alacağım daha bi sürü işim var ..
herkese ii geceler ..
sabah görüşürüz..
i
canim hepimizin basinda olan seyler bunlar..benim esimin bi tanidigi var kadin sanirim 40 a yakin benim dugunumden sonra iki tane cocuk dogurdu..dahasi gorumcemin kizi evlendigi ilk ay hamile kaldi..ustelik kendie eside fosur fosur sigara kullaniyolar..nasip gercektenn..hic uzme kendini vakti zmani gelince olucak canimmm
Ohooo benle evlenenu yada 1 yıl sonra evlenen bile doğurdu kaç hamiş kaç bebiş gördü bu gözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?