Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

içeriye tabela koyacam bi sağa bi sola ok işareti yumurtaya 10 dk yazılı olacak

tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.tedaviyi nerede gördünüz acaba? bende ankaradanımda.

allah razı olsun verdiğin moral için bende inanıyorm inş olacak am beklemek ateşten gömlek gerçekten

çoook zoor gelyo hele bide etrafındaki herkesin şakır şakır bebeği oluyo ya en çok o yaralıyo içimi aslında çok geç değil ama herkes

soruyo ne kadarlık evlisin 3 sene diyorum hemen ardından çocuk varmı diyoalar oracıkta boğmak istiyorum onları sanki olsa yanımda

olmazdı tuhaf insanlar nefret ediyorm bu sorulardan

Kızlar ben çıkıyorum ..
İyi geceler herkese..
iyi geceler bilgemmmm
canim hepimizin basinda olan seyler bunlar..benim esimin bi tanidigi var kadin sanirim 40 a yakin benim dugunumden sonra iki tane cocuk dogurdu..dahasi gorumcemin kizi evlendigi ilk ay hamile kaldi..ustelik kendie eside fosur fosur sigara kullaniyolar..nasip gercektenn..hic uzme kendini vakti zmani gelince olucak canimmm
ben de çıkıyorum yaa..duş alacağım daha bi sürü işim var ..
herkese ii geceler ..
sabah görüşürüz..

iyi geceelr canim..hakkiinda hayirlisi olsunn

evet haklısın ben evlendikten sonra görümcelerimin peşpeşe ikinci çocukları oldu ablalarımın,, ikizkardeşim benden bi buçuk sene sonra evlendi ilk ay hamile kaldı 20 günlük evliydi ve test yaptı pozitif daha bi çok kişi var bide benimle aynı zamanda evlelnen arkadaşalrım bazılaı ikinciyi bile doğurdu bazen düşününce isyan edesim gelyor sonra Rabbime sığınıyorum Rabbim sen bizi bizden daha ii biliyorsn ne olur yardınmını esergeme hayırlı bebişler nasip eyle aminn

merhaba kızlar ben geldim evime şimdi...
geçmiş çok uzun okuyamıyorum,önemli bişey var mı?
bilgem nası olmuş,iyi imiymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…