Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:))))) evet yaa bu kadar olur yani

ceylan nerden bluyon bu yazıları dedikodu yapmaylım diyen türk kadını çok doğru konuşurşz konuşuruz sonra bazen oluyoboşver günaha girmeym falan. Gerçi Allah'a sığınırım dedikodudan ama bazen kaçırıyoz arada

Son düzenleme:
esraaaaam tatlıımmm napıyosun
slm kızlar nasılsınız sonunda eşim işe gidiyo bugün:)))))))))
kurtuluosun desene
iyilik canım uğraşıyorum öyle bugün kışlıkları çıkardım düzdüm öyle işte sen neler yapıyosun

hatçeeeeeeeemmm
ellerıne saglık
burda hala yaz var
kıs glmıcek gıbı

tatlım evet senınlen karsılasamıoruz

facebooktan canım hoşuma gitti burdada paylaşayım dedim
evet bence bunu herkes yapıyo:)))))

esrammmm artık hiç görmüyon bizi sen (( iyisindir umarım..

tekken goruyordum
ıkı kısı olunca gormekte zorluk cekıorum
nasılsın melegın nasıl
hamıslık nasıl gıdıor

valla bitanem çok şükür iyi diyelim iyi olsun, bulantı ve kusmalarım dışında yediğimi çıkarıyorum 2-3 haftadır..doktor ilaç verdi ama kullanamadım bişi olur diye ama yarın yola çıkıcam yine artık kullanmcam yoksa çok kötü oluyor yolda inşAllah bebek gelişiyordur, bugün 2'li test için gittim, kan verdim, sonuç 10 gün sonra çıkacakmış..Hakkımızda hayırlısı artık..sende duanı eksik etme bizden..

ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
özelden yazdım
sanırım basında deılsın
bak artıkkkkkkkkkkkkkkkk

iyiyim çok şükür yok canım niye yanlış anlayım bende 3 buçuk yıllık evliyim hala bebiş yok bendede

aynen bende 3 sene 3 ay 20 günlük evliyim 2008 haziranda evlendim ve hiç korunmadık ama tık yok ya nasib beklemek ateşten gömlek oldu yakıyor kalbimi yalnızlıktan bıktım ama beklemek beklemek beklemek offfffff bana dua et canm ya bu aralar isyanlardayımmmm ((((((

rabbım en yakın zamnda nasıp eder hepımıze ınsallahhhhhh

hangi gün onuda de kızz bakalım günüde tutacakmı bende 2008 haziran ben 10 ay korundum :)))
allah korusun isyandan canım vakti zamanı dolunca gelecek inşallah kötü düşünme
her zaman ediyoruz dualarımızı sanada ederim canım merak etme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…