- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.001
:))
ikinci paylaşımında çok güzel
:)))))))). bu simgeler nereye kayboldu gerçektenAnne kime denir? Baba kime denir?
‎* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, m...arket torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE...; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
*Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
:))))))))) Ay çok tuttum bu sözü, çok doğru. Ceylan sende ne cevherler var. Bayılıyorum sizin özellikle gece muhabbetlerinize. sizde olmasanız çocuk çocuk diye kafayı yiyecaz burda
selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bende bugün hastaneye gittim, 2'li test için kan verdim, ultrasona gittim..umarım herşey yolunda gider..ben bir geçmişe bakayım..
Papatyam sen yaptırdın mı 2'li testi?
ayyy valla çok dogru kızzz
bizde biraz degişiklik yapalım hayat böyle geçmez diye ugraşıyoruz canım :))))
CEYOOOOO süpersin tatlım yaa kızlar ben aşırı tepki veriyorum herşeyyeeeeeAnne kime denir? Baba kime denir?
‎* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, m...arket torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE...; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
*Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
CEYOOOOO süpersin tatlım yaa kızlar ben aşırı tepki veriyorum herşeyyeeeee
Aha sende simgeler çıkıyomu. bende niye çıkmıyoooooooooooooooooo.
İnşaAllah mavim, çok saol..İnşallah güzel çıkar sonuç canım.
yaptırdım canım doktor normal çıktı sonuç sorun yok dedi ama ben sonuç kağıdını henüz almadım. ense kalınlığına kaç dedi doktor ultrasonda?
Kızlar biliyomusun bizim herif benim topiğe girmemi yasakladı((( dün girmiştim sonrasında kavga etti benle. o yuzden gündüzleri girebiliyorum.
İnşaAllah mavim, çok saol..
canım 0.10 cm çıktı..sorun var mı dedim yok dedi..kaç olmalı acaba? sizin kaçtı? netten araştıracam birazdan..bizimde 10 gün sonra çıkacakmış sonuçlar..sevindim sizin adınıza, inşAllah bizimde normal çıkar..3'lüyde yaptracakmısın peki?
canım bizim 0.17 idi. 3'ün altında olması gerektiğini biliyorum . sorun olsa doktorun söylerdi içini ferah tut bence sorun yok. evet üçlü de yapılsın istiyorum çünkü nöral tüp defekti riski onda ölçülebiliyor. ama şu bir gerçek ki ikilininde sonucunu çok merak etmemiştim çünkü kesin sonuç veren test değil,üçlüde öyle, inan kalbinin atıp atmadığı en çok merak ettiğim konu, testler ikinci sırada..
evet haklısın..ben her ultrasona giderken ölüp ölüp diriliyorum korkudan..Rabbim uzak tutsun inşAllah..ya sana bişi sorcam düz yattığında karnında atışı hissediyormusun? ya psikolojik olarak ben uyduruyorum ama düz yattığımda karnım atıyor aynı kalp gibi :) önceden öylemiydi bilmiyorum, öle bakıyorum bazen :))) aslında benim eşimde testleri yaptırmak istemedi, doktorda söylemişti, etkilemeyecekse yaptırmaya gerek yok die, ama işte insan başka şeylerden korkuyor..
canım ya Allah herkesin yavrusunu bağışlasın , bizimkileride inşallah. düz yada yan yatmak fark etmez karnında kalp atışı gibi oluşan atış her insanda var o senin kalp atışın. karında büyük arterler geçer ve kalp attıkça onlarda atar boynundaki şah damarın gibi düşün. bebeğin kalp atışının yüzeyden görünmesi çok zor hatta imkansız hele bu kadar küçükken. doktorların kullandığı steteskopla bile duyulmuyo. zaten sayarsan atışı 70-80 gibi bir sayı çıkar, ama bebişlerin kalbi 120-140 atar dakikada.
testler kesin sonuç vermiyor ama ileri tetkik yaptırmak gerekirmi diye yol gösteriyor yaptırmanın bir zararı yok oyüzden bende yaptırmaktan yanayım.
Rabbim korusun inşallah her gebe bebeğini sağlıkla kucağına alır, gebe kalmak isteyen herkeste tez zamanda hamile kalır. dua edip sabırla bekleyeceğiz.
Amin canım..Rabbim korusun herkesin meleğini..sanada çok teşekkür ederim bilgilendirme için..
gozunaydın canımKizlar guzel haberle geldim .
Rapor cikti dosyam olusturuldu cok sukur.
Simdi artik adetimin 17.gunu hastaneye gidecegim ultrasonda yumoslara bakacaklar ve lucrine gececegim.
Bugun adetimin 10.gunu yani haftaya carsamba gidecegim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
melısaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)merim mesaj kutun dolu, cevap veremedim..bir ara boşaltırsan çok sevinirim, hayırlı olsun bitanem, güzel olacak inşAllah..dinlenmeye çalış ve bol dua et, Allah yardımcın olsun..çok öpüyorum seni..
rabbm bu cektıgımız sıkıntının mukafatını burdada versın dıger dunyamızdada ınsallahhhhhhhhAllah cc, Izdırabını çektirmediği şeyin nîmetini vermez. .
Kızlar biliyomusun bizim herif benim topiğe girmemi yasakladı((( dün girmiştim sonrasında kavga etti benle. o yuzden gündüzleri girebiliyorum.
Canım benim üzülme. hepimiz bazen bu noktaya geliyoruz. Ama buda yalnış, Allah yardımcımız olsun. Buda bizim imtihanımız sabretmek zorundayız. Allah kuluna olmayacak duayı ettirmez. Olacak Allahın izniyle ben inanıyorum. Ve sen bu sıkıntıları unutacaksın. ve inan bana sen daha kıymetli bir anne olacaksın. çünkü sen ona sahip olmanın zorluğunu biliyosun. ve onu gözünden bile sakınacaksın, öyle şefkatla sevgiyle büyüteceksin ki. Vardır herşeyde bir hikmet. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Sabrımızn sonu selamet olacak Allahın izniyle.
gozunaydın canım
darısı mınnıgını karnında tasımana ınsallahhhhhhhhh
melısaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
rabbm bu cektıgımız sıkıntının mukafatını burdada versın dıger dunyamızdada ınsallahhhhhhhh
o herıfını alıp dovmk lazım :)
benımkısıde gıcık oluor
pembe bır sayfa gordugunde
genemı ordasın dıor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?