Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımın ıstemedıgı bırsey yok
yemeye gelınce canım ıstemıor

ıstahım yok
ama gece ekının yuzunden kotu oldum
cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ceylan hade xedaya gıdelım senınlen
gelinnnn kızlarrrrr ay ceylan tok gelsinnnnnnnn yetiştiremem onaaa
içli köftemi. Bayılırımmmmm. Hamişler kızacak bize valla. Kızlar yapmayın etmeyin

modemı almaklanmı

sızde ıs yok
hötttttttttt dıyın bakın
bır kk zevkım var valla kımse engel olamaz

he valaaaa kırarımm kk dan ayıranın kafasınıııı

canim boyel umutsuzluk yokk..bir bakmisin hic ummadigin anda gelmis bebisin bak dediydi dersin

bende seni çok seviyorum hatçem sana dombili diyen sıskalara uyma sen sen gel neyi seviyosan anında hazır

Ben senin yanına geleyimde staj yapayım. yada bana iki tiyo ver. aslında bizimkiside basit de. sinirlendimi bulaşmayacan. başka şeylerle meşgele olcan. o zaman yumuşuyo. ama ben bulaşmadan edemiyom. yağmurdan sonra hemen güneş doğsun istiyorum. sabırsızım ondan galiba. bir alışsam. benim kaynananm melek gibi kadın, seviyorum onu. eşim de çok iyi biri ama zor insan. her zaman doğru davranacan. hataya tahammülü yok herifin. bende azıcık kocadan çekiyom galiba. sizin kaynana benim koca

bende seni çok seviyorum hatçem sana dombili diyen sıskalara uyma sen sen gel neyi seviyosan anında hazır

eda cadısı bakta örnek al kardenimden
kazıımm etli butlu hatunları sevdigini biliyodum
sıskalar nolacak helede ekin hiç yaşına yakışıyomu el kadar bişey

bende seni cok seviyorum canim ceylanim hadi gezde gell bakalim
gamze bi umadıgım mız an gelirse oda zor be güzzelimmmm habire aklımızdaaaaa veleddd

kiz napiyim ama oyle teselli edicez kandimizi yoksa herkesten once ben kafayi yicem burda bebek diyeeee

maviii hatasız kulmu olurrr aaa öfekelendiginde sen sakin ol ama hata yaptıgında çok tepene çıkarmaaaaa hötlee

eda cadısı bakta örnek al kardenimden
kazıımm etli butlu hatunları sevdigini biliyodum
sıskalar nolacak helede ekin hiç yaşına yakışıyomu el kadar bişey

kız içli köfte sevmiyosan bende ne istersen yaparımm şey yanii dedimm:26: çok yersen gücüm yetmez içliyeee ben sana imam bayıldı yapayııımmm yanınada 3 ekmekkk sısıkasınn yaaaaa

karden hadi optum canim..afiyetle ye koftelerini..

BU arada gamzelim bana mavinin oğlu demiş ya. benimde hep içime oğlum olacakmış gibi geliyo. bazen şakadan kahve falı baktırıyorum orda da bir kaç kişi senin oğlun olacak diyo ama. ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ? bekle bekle 3 senedir bir gelemedi şu oğlan.

Nebiliym evlendiğimden beridir alışamadım huyuna. doğrucu davut. her zamanda insan temkinli olmazki. neyse . boşver biz keyfimize bakalım.

kızlar yaaaaaaaa ben pazartesi yokumm haliyle pazardaaa yokum doğu fertil malatyaya gidiyorum amanın ama garip bi duygu var ben kaçar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlaaaaaarrrr...
iyi akşmlar.. ooohhh valla bugün muhabbet iyiymiş bitirene kadar canım çıktı valla üç gündür giremiyorum okul olduğu için anca okuyup okuyup çıkıyorum..
kızlar bişi soracağım yaaa.. ben dün arı sütü bal polen karışımı aldım aktar her gün bir çay kaşığı alsın dedi siz nasıl veriyorsunuz tok karnına dimi çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı.. bir de isırgan otu aldım onun çayını nasıl verecem hergün mü veriliyor oda.. ya aslında çakşır otunu ve suyunu buldum ama hangisini alacağıma karar veremedim adam anlayacak diye ne bileyim utandım işte..:26::26::26:

kızlar yaaaaaaaa ben pazartesi yokumm haliyle pazardaaa yokum doğu fertil malatyaya gidiyorum amanın ama garip bi duygu var ben kaçar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tüp bebeğe başlarsan ne yap ne et. tek embriyo koymasınlar, iki tane koysunlar benden sana tavsiye. kanun var diyolar ama koyan koyuyor ve iki tane olunca şans artıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…