- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.521
gelinnnn kızlarrrrr ay ceylan tok gelsinnnnnnnn yetiştiremem onaaacanımın ıstemedıgı bırsey yok
yemeye gelınce canım ıstemıor
ıstahım yok
ama gece ekının yuzunden kotu oldum
cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ceylan hade xedaya gıdelım senınlen
içli köftemi. Bayılırımmmmm. Hamişler kızacak bize valla. Kızlar yapmayın etmeyin
modemı almaklanmı
sızde ıs yok
hötttttttttt dıyın bakın
bır kk zevkım var valla kımse engel olamaz
inş ben hepp burdayım ama ne zaman olacakta bilmiyom çoooooooooooook uzak gelyoo bebek yaaa anlamadım herkesn olur ama benim olmmaz gibi gelyo yani:50.
ama günüm geçerde pozitiflerii görürsem ilk size haber vercem inşşşş
hem umutluyum hem umutsuz delüü oldum galiba
al bendende o kadar esraa
bende ona yasaklar getiririm okey oynattırmam memurlar nete baktırmam
her şey karşılıklı dimi ama
karden ve gamzelim sizi çok seviyorum sonunda dombili olmadıgımı birileri topikte söyledi
esraa hadi gidelim ben sevmem ama içli köfte
banada bişeyler yapar galiba dimi
nesi meşhursa hazırda kabulüm
kardenede gidelim kazımım evi havuçla doldurmazsın umarım arada degişiklik iyidir spaydırmenim
ayyy biricigimde ikizlerine kavuşmuştur galiba yaaa
ayy bi onu emziriyodur bi onu
bi o aglıyodur bi digeri çok güzelllll
darısı başımıza
ben az dışarı çıkıyorum kızlar az gezip geliyim yagmurlardan bi yere çıkamadım ruhum daraldı
bi kaç saat sonra gelrim görüşürüz byeee
canim boyel umutsuzluk yokk..bir bakmisin hic ummadigin anda gelmis bebisin bak dediydi dersin
benimkide çok ciddidir canım kolay kolay gülmez suratı sirke satıyo ama ben evire çevire hamurunu yoğurdum istediğim kıvama getirdim hatta istediğim gibi şekil verebiliyorum ama bazen damarına basınca kaçacak delik arıyorum
bende seni çok seviyorum hatçem sana dombili diyen sıskalara uyma sen sen gel neyi seviyosan anında hazır
bende seni cok seviyorum canim ceylanimal bendende o kadar esraa
karden ve gamzelim sizi çok seviyorum sonunda dombili olmadıgımı birileri topikte söyledi
kardenede gidelim kazımım evi havuçla doldurmazsın umarım arada degişiklik iyidir spaydırmenim
darısı başımıza
ben az dışarı çıkıyorum kızlar az gezip geliyim yagmurlardan bi yere çıkamadım ruhum daraldı
gamze bi umadıgım mız an gelirse oda zor be güzzelimmmm habire aklımızdaaaaa veleddd
Ben senin yanına geleyimde staj yapayım. yada bana iki tiyo ver. aslında bizimkiside basit de. sinirlendimi bulaşmayacan. başka şeylerle meşgele olcan. o zaman yumuşuyo. ama ben bulaşmadan edemiyom. yağmurdan sonra hemen güneş doğsun istiyorum. sabırsızım ondan galiba. bir alışsam. benim kaynananm melek gibi kadın, seviyorum onu. eşim de çok iyi biri ama zor insan. her zaman doğru davranacan. hataya tahammülü yok herifin. bende azıcık kocadan çekiyom galiba. sizin kaynana benim koca
canim boyel umutsuzluk yokk..bir bakmisin hic ummadigin anda gelmis bebisin bak dediydi dersin
eda cadısı bakta örnek al kardenimden
kazıımm etli butlu hatunları sevdigini biliyodum
sıskalar nolacak helede ekin hiç yaşına yakışıyomu el kadar bişey
maviii hatasız kulmu olurrr aaa öfekelendiginde sen sakin ol ama hata yaptıgında çok tepene çıkarmaaaaa hötlee
al bendende o kadar esraa
darısı başımıza
Nebiliym evlendiğimden beridir alışamadım huyuna. doğrucu davut. her zamanda insan temkinli olmazki. neyse . boşver biz keyfimize bakalım.
inş canım dediğin gibi olur baksana ben ikisi ortasındayım bi umutlu
bi umutsuz :26::26::26:
ama inş umudumu yitirmeyeceğiz hepimiz..
kızlar yaaaaaaaa ben pazartesi yokumm haliyle pazardaaa yokum doğu fertil malatyaya gidiyorum amanın ama garip bi duygu varben kaçar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gorusuruz kizlar optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?