- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.481
ayyyyy ben hamile olursam kardenlerdeyimmm aman ne fukarayız kız hamile kalamıyoruz diie kimse bişey ye demiyooooooo ança hamile kalalım ki oda gelmiyoooo sıpaaa:44:
peki bu olurmuherşeye olmaz olmaz
peki buda sana ozaman
heemen de yeri hazirladiasinin ikizleri krisin kizi mavisin oglu diger arkadaslarimizda dogum yapicak HAYIRLISI ile seni evi talan ederler bak benden soylemesi
ceylan da kitlik getirir
bende ayniyim canim ya..sanki bi hayal gibi geliyo gozunum onune..simdi olsa daha temkinli olurdum her anin tadini cikarrirdium heralde..
İŞYERİNDE 8 bölgeye bakıyorum ..o bölge :))))
yanlışlarını düzeltmekten gına geldi artık çıldıracağım ..
çok haklısın nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ..ne kadar ii niyetle yaklaşırsan o kadar yıpranıyorsun..
hiç ii niyetli olmamak lazım alttan almamak lazım ..
ben baştan beri kaynanama her lafına karşılık verdim ,tam bi cadalozum anlıyacağın :))
şimdi alıştı ne desem gülüyor ..
eşimin yanında cevap veriyorum hem de ..
sağolsun o da koruyor beni annesine karşı ...
o yüzden annesi bişey söyleyemiyor oğlundan çekindiği için ..
ama söylerse oğlu yanımdayken de cevabını veriyorum ..
kimseye kendimi ezdirmem ..geliniz diye köle miyiz
geçenlerde işte kaynanam yanımda eşime tatile gitmeyin ne işiniz var vs konuşuyor
ben de neden gitmeyecekmişiz sen zamanında gitmedin diye biz de mi eğlenmeyeceğiz dedim
döndü dediki
anaaammm senin de dilin ne uzun herşeye bi lafın var filan
eşim de yanımda
dedimki lafım var ama laf edene ,sen laf söylersen ben de söylerim dedim
e ben sana demedimki oğluma dedim dedi
oğlun benden ayrımı ,ben ne dersem oğlun onu yapmak zorunda benden ayrı karar mı alabilir oğlun dedim ..
biz hayat arkadaşıyız öyle oğlun tek başına karar veremez onun için ona söylemen bana da söylemen dedim ..
sonra bu zamane gelinleri çok fena dedi biz ağzımızı açamazdık zamanında dedi ..
ben de sen açmadıysan biz de mi aynısını yaşayacağız ,ben boşunamı okudum ekmeğimi elime aldım ,eziyet çekmemek için ,istediğimi yapıp istediğim gibi gezmek tozmak için okudum ben ,sen de okusaydın da sen de ağzını açsaydın ozaman dedim ..
kaynanam sustu kaldı ..
çok fenayım çokkk :)))
ama alıştı artık bana baştan hiç anacım vs yapmadım gayet resmi ve mesafeli oldum hep ..
hatta görümcem bana aşık çok sever beni ..
bana seni çok seviyorum ben yenge sen de seviyormusun der ..
ben ise orası bana kalmış ne yapacaksın sevsem de söylemem asla derim ..
ama yine de çok seviyor beni :))
çünkü öyle kabul ettirdim kendimi alıştılar bana ..
kaynanam başta beni bahçeye sokmak istedi ,eşim o giremez , o yapmaz ,senin işini yapmak zorunda mı dedi kaynanama ..
şimdi hiç çağırmıyor ..birisi bana bahçeye giriyormusun diye sorsa yok o hayatta girmez diyor :))))
ama bu durumun hep çok faydasını gördüm görüyorum da ..
peki bu olurmuHerşeye olmaz olmaz
hele rabbim nasip etsin git ne olacak
peki bu olurmuherşeye olmaz olmaz
evet doğru çorba ettim ne zaman kız hatırlamıyom bençakır çorba ettin herşeyi senlen böyle tanışmıştıkkk kız hatırladımm daaaa
şidetttteşidete hayırrrr
Mavisin oğlu kelimesini üstüme alınmak istiyorummmm. ben olayım ben ben... burda benden mi, bahsediliyo. yoksa sazan gibi atladım mı
Mavisin oğlu kelimesini üstüme alınmak istiyorummmm. ben olayım ben ben... burda benden mi, bahsediliyo. yoksa sazan gibi atladım mı
ALLAH buyuk canim INSALLAH hepimiz bi gun yasicaz bu duyguyu..
ben esime supriz yapamam heralda o benden cok takip ediyo adet gunlermi ve beraber test yapip beraber paylasmak istiyo o duyguyu hayirlis bakalim..
karden bi anda sinirlendim canim..kaynanmi aklian geldi
bende düşündüm öyle genelde ne zaman günüm geçince test yapsam yalnız oluyomda ondan bede öyle hayalettim işte. canım dün ben bu saattemi kalktın diye sordum yaa sonra cvp yazamadım çıkış yapmak zounda kalmıştım bide ben sabah diye anladım yani sabah yattın o saatte kalktın diye kusura bakma yanlış alarm
:26::26::26
KJIzlarrr seviyorum sizi. Akşam yasaklıyım şimdi bari göreyim sizi :)))
allah söyletmiştir belki canım asıl sazan biziz çünkü bizde farketmedik hadi hayırlısı gerçek olsun inşallah
heralde baksana şiddet hat safhada
KJIzlarrr seviyorum sizi. Akşam yasaklıyım şimdi bari göreyim sizi :)))
XEDA içli koftemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben hamile kalsammmm sana gelmemmm sen şiddet yanlısısınnntabiki hamile kalınca ozaman gel sana gül gibi bakarım yeğenimin hatrı için
peki buda sana ozaman
XEDA içli koftemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?