Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyyyy ben hamile olursam kardenlerdeyimmm aman ne fukarayız kız hamile kalamıyoruz diie kimse bişey ye demiyooooooo ança hamile kalalım ki oda gelmiyoooo sıpaaa:44:

tabiki hamile kalınca ozaman gel sana gül gibi bakarım yeğenimin hatrı için

Mavisin oğlu kelimesini üstüme alınmak istiyorummmm. ben olayım ben ben... burda benden mi, bahsediliyo. yoksa sazan gibi atladım mı

ayy sende çok fenaymışsın kız isminin hakkını veriyomuşsun ben bunları yapmadan kadın beni kovdu bide bunları yapsam yemeğime zehir koyar kökten bitirirdi beni sürekli gider işini gücünü tutardım kendi annemin evinde yapmadığım işleri ona yaptım halıda yıkadım duvarlarınıda sildim herşeyini yaptım yine yaranamadım canı sağolsun sonuçta eşimin annesi

hele rabbim nasip etsin git ne olacak

yok kız eşim öyle şeyleri laf etmez taammı [/QUOTE]
olmaz

peki bu olurmu herşeye olmaz olmaz
o olmaz ama bu olur

çakır çorba ettin herşeyi senlen böyle tanışmıştıkkk kız hatırladımm daaaa
evet doğru çorba ettim ne zaman kız hatırlamıyom ben

şidete hayırrrr
şidetttte evet

ALLAH buyuk canim INSALLAH hepimiz bi gun yasicaz bu duyguyu..

ben esime supriz yapamam heralda o benden cok takip ediyo adet gunlermi ve beraber test yapip beraber paylasmak istiyo o duyguyu hayirlis bakalim..

bende düşündüm öyle genelde ne zaman günüm geçince test yapsam yalnız oluyomda ondan bede öyle hayalettim işte. canım dün ben bu saattemi kalktın diye sordum yaa sonra cvp yazamadım çıkış yapmak zounda kalmıştım bide ben sabah diye anladım yani sabah yattın o saatte kalktın diye kusura bakma yanlış alarm

:26::26::26

yok canim onemli degil..

eminim en guzel sekilde esine spriz yapicagina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…