Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar kaan hocadan cevap geldi

bizi önümüzdeki aya ankaraya çağırıyor

sonuçların çok güzel olduğunu yzmış ve tedaviye aynene devam edin yazmış

yalnız hormon değerlerini iyi incelemedi sanırım çünkü normal seviyeye çıktı bizim fsh biraz daha artarsa sorun olur dedi burdaki doktor klomeni kesmemizi söyledi,kaan hoca klomeni kesin dememiş
napcaz biz şimdi

kızlar size bişey diyeyimmi ben kaç kilo doğmuşum biliyomusunuz tam 6 kilo doğmuşum resimlerime bakıyorumda gözlerim görünmuyo kilodan :))))) ama çok şekermişim şimdi beni görenler diyoki pamuk nerde ben burdayım diyorum uzun süre görmeyenler bu sen olamassın zayıfsın diyolar o bebekliğe sen nasıl böyle oldun diyolar inşallah benim bebeğimde annesine çekmez :1:

yalnız hormon değerlerini iyi incelemedi sanırım çünkü normal seviyeye çıktı bizim fsh biraz daha artarsa sorun olur dedi burdaki doktor klomeni kesmemizi söyledi,kaan hoca klomeni kesin dememiş
napcaz biz şimdi

canım en iyisi sen kaan hocayı dinle ve mümkünse yanına gidin çok ilgileniyor kendisi adam benden bıktı mesela :)))))))))

pammukun iyiyim kuzum :16::16:
geçmişe biraz baktım kaynatmışınızz yine
canım kocişine azcık kız sorumluluklarını bilsin sen adamcağız peşinden koşa koşa
mahvoldun sana yazık değilmi :47::47:
kızlar nasılsınız hepinizi öpüyorum
krisim prensesi gördün demek yerim ben onu maşallah ona
sende bol bol kara üzüm ye kansızlığına iyi gelecek

canim kan ve seker yuklemesi ve idrar testi yapildi

kan degerlerim hic artmamis okadar serum bosuna
dediklerinin hepsinide yaptim hergun et yedim yine olmamis
kucuk siselerdeki kan surubundan verdi simdide

idrardada lokosit cikti antibiyotik verdi

seker yuklemesinde de en ust sinirda cikti

ama bebis cok iyi cok saglikli:) kocaman ayaklari var :)) gununden de 1 hafta onde ilerliyor gelisimi cok iyi dedi .

bebeğin iyi olması süper de kan değerlerin neden artmamış canım

aman gozunu seveyim tup en son careniz olsun
bzim olduktan sonra herkesin olur bizde hersey sifirdi

fsh 3.3 idi cok az buldu kaan hoca ve yukseltmek icin tedavi uyguladi.
once klomen le sonra gobekten menagon igne ile yukseltti
6. ayimda hamile kaldim zaten[/QUOTE

Eşimde FSH yüksekti testosteron düşüktü şimdi FSH düştü testosteron yükseliyor sanırım belli bir dengede tutmak i,stiyolar bu arada vitamin olarak sizlerden esinlenerek proxeed plus aldım dün başladık daha önce arginmaks man kullanıyodum birde E vitamini kullanıyoruz

değerlerimi hiç ölçtürmedim canım 1 ay sonra kan sayımı yaptırıcam bişey çıkmaz gibime geliyo anneme çektiysem bişey çıkmaz herhalde :1: ama bizim cipsin iğnesi 1 ay olsun onunla gidicem bende burada kan sayımı yaptırırım

canim sen cips i niye bekliyorsun ki sen hemen gitsene

kızlar size bişey diyeyimmi ben kaç kilo doğmuşum biliyomusunuz tam 6 kilo doğmuşum resimlerime bakıyorumda gözlerim görünmuyo kilodan :))))) ama çok şekermişim şimdi beni görenler diyoki pamuk nerde ben burdayım diyorum uzun süre görmeyenler bu sen olamassın zayıfsın diyolar o bebekliğe sen nasıl böyle oldun diyolar inşallah benim bebeğimde annesine çekmez :1:

bende çok şişkoymuşum bebekken hatta ablamla amca kızı beni aralarıda paylaşamayıp kolumu çıkarmışlar

napcaz biz şimdi

hemen mail at sor
hocam fsh yukseldi klomeni kesmelimiyiz devam mi etmeliyiz diye sor
ama cvp gelene kadar kesme

selam kizlar
benim morelim bozuk ya bu yasima kadar hic gormediyim seyi gordum beende kist cikti adetliyim ama bitane varmis dr dogum kontrol hapiverdi ve bu ay tedavi yok dede adetliyken telrar cagirdi bu ay cok umutlanmistim

aman gozunu seveyim tup en son careniz olsun
bzim olduktan sonra herkesin olur bizde hersey sifirdi

fsh 3.3 idi cok az buldu kaan hoca ve yukseltmek icin tedavi uyguladi.
once klomen le sonra gobekten menagon igne ile yukseltti
6. ayimda hamile kaldim zaten[/QUOTE

Eşimde FSH yüksekti testosteron düşüktü şimdi FSH düştü testosteron yükseliyor sanırım belli bir dengede tutmak i,stiyolar bu arada vitamin olarak sizlerden esinlenerek proxeed plus aldım dün başladık daha önce arginmaks man kullanıyodum birde E vitamini kullanıyoruz

arginmax i bizde kullanmistik ama proxeed kesinlikle daha iyi.
bizim kullandiklarimiz

proxeed plus
evicap 400 e vitamini
ginseng
ginko biloba
L arginine
omega 3

kulalndik biz canim.

selam kizlar
benim morelim bozuk ya bu yasima kadar hic gormediyim seyi gordum beende kist cikti adetliyim ama bitane varmis dr dogum kontrol hapiverdi ve bu ay tedavi yok dede adetliyken telrar cagirdi bu ay cok umutlanmistim

bende kistliyken hamile kaldim canim
sorun etme
1 ay dan bisey olma tedavini ol onemli olan senin sagligin

hemen mail at sor
hocam fsh yukseldi klomeni kesmelimiyiz devam mi etmeliyiz diye sor
ama cvp gelene kadar kesme

bende tekrar gönderdim canım

ilk gönderdiğim maildede belirtmiştim fsh için burdaki doktorun klomeni kesmemizi söylediğini ve kendisinin ne yapmamızı önerdiğini sormuştum ,aynı mail üzerinden gönderdiğimiziçin dikkatinden kaçmış olabilir yada fareketmedi

aleyna canım geçmiş olsun üzülme fıstığım inşallah önümüzdeki aya gebiş olursun
pammuk 6 kilomu o ne kuzumm ya :53:

çok isterim gitmeyi ama eşimin izin durumu yok gidebiliceğimizi sanmıyorum pamukcum

canım 2011 de rapor ve yıllık izin kullanabilir yeni yıl daha yeni başladı bunların avantajı yılda raporlarda dahil 2 aya yakın izin yapabiliyorlar sende nasıl bu sorun var

krishazel gecmis olsun canim bol bol kara uzum ye sifa olur insallah
meri sizin deyerler yukselmis kaan hoca neden cagirdi acaba sizi merak ettim

Back
X